Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bu sabahki test silik cikti gene ben bir sey anlamadim nedir neyin nesidir en son hepsini kirio cope atacagim :( dunki pik yaptiysa catlamadan inise neden gecsin ki ? Catlasa agridan gebertirdi beni ufff

GaSeLLe ben geçen ilk kez niye hamile degilim diye doktora gitmistim. Oda tesaduf tam yumurtlama gününde doktora gitmisim. 27 milimetre sağ overde kist var dedi. Her şey normal çıktı Bir tek bu vardı Ancak kadın doğum uzmanına ultrason sonucunu bir gün sonra göstermiştim. Ultrasonun cekildigi gece inanılmaz derecede bir ağrı oldum resmen birisi sağ kasığımı yırttı bıçakla. o derece bir ağrı. Bir gün sonra doktora gittiğimde kadın Yumurtam çatlamıştir dedi. Ama herhangi bir test ya da bir kontrol uygulanmadığı bunu söylerken. Sonrasında da biliyorsun 4 gün gecikti Adetim Bu da ilk kez oluyor tabi. Diyorum ki acaba kistten dolayı yumurtlama olmadı mi.

20171030_112003.jpg

Bütün ekip aynı gün yumurtlayacağız galiba bunlar da benim kizlar

GaSeLLe ben geçen ilk kez niye hamile degilim diye doktora gitmistim. Oda tesaduf tam yumurtlama gününde doktora gitmisim. 27 milimetre sağ overde kist var dedi. Her şey normal çıktı Bir tek bu vardı Ancak kadın doğum uzmanına ultrason sonucunu bir gün sonra göstermiştim. Ultrasonun cekildigi gece inanılmaz derecede bir ağrı oldum resmen birisi sağ kasığımı yırttı bıçakla. o derece bir ağrı. Bir gün sonra doktora gittiğimde kadın Yumurtam çatlamıştir dedi. Ama herhangi bir test ya da bir kontrol uygulanmadığı bunu söylerken. Sonrasında da biliyorsun 4 gün gecikti Adetim Bu da ilk kez oluyor tabi. Diyorum ki acaba kistten dolayı yumurtlama olmadı mi.
İste benimde yumurta catlarken oyle agrim oluyor. Busefer agrim olmadi testimde siliklesti

Kızlar günaydın :KK43: yeni bat 24 kasım, ya bişey soracağım 28 ekimde kahverengi lekelenmeler oldu doğru düzgün dün başladı biz reglin 1. Gününü 28 ekim mi diyelim o önemli sonuçta, bide ben her ay reglden sonra lazer epilasyona gidiyorum genital bölge acaba onun etkisi olurmu olmamasına bu ay gitmeyeyim diyorum ? sizce ? Lütfn yorumlarınızı bekliyorum
Sanmam kuzum lazer isi bendede var oyle sorun olmadi hic. Leke bile olsa ilk gunun ogun.

Hadi bakalim tavuk gibi yumurtluyoruz hep beraber. Rabbim hayra cikarsin ama ben artik yumurtladigima supheliyim

Ben kesin yumurtladım. Sag kaşığın agridi hemde ne fena agri. Kesin de demeyeyim gerçi insallah yumurtlamışımdır. Test bitiyor bu ay olmazsa bi dahaki ay doğal yolla öğreneceğim. Tekrar test alamam o parayla başka hesaplarım var. Yumurta hanım da testisiz olur insallah . Hayra çıkarsın rabbim

Kizlar bu sabahki test silik cikti gene ben bir sey anlamadim nedir neyin nesidir en son hepsini kirio cope atacagim :KK43: dunki pik yaptiysa catlamadan inise neden gecsin ki ? Catlasa agridan gebertirdi beni ufff
Canım şindi bu iki çizgi koyu çıktığında yumurta 24-36 saat içinde çatlar diyor ya çatlayınca silik çıkmıyor mu? Senin dün koyuydu çatladı demekki ben devilk bu ay yapınca tam net bilgi sahibi değilim ama gidişat bu şekilde değil mi?

Eki Görüntüle 2061460
Bütün ekip aynı gün yumurtlayacağız galiba bunlar da benim kizlar
Evet canım tüm ekip temmuzannesi olsun inşallah:))

Canım şindi bu iki çizgi koyu çıktığında yumurta 24-36 saat içinde çatlar diyor ya çatlayınca silik çıkmıyor mu? Senin dün koyuydu çatladı demekki ben devilk bu ay yapınca tam net bilgi sahibi değilim ama gidişat bu şekilde değil mi?

Canim benim bildigim yukurta catlamadigi surece lh hormonu dususe gecmez. Bence senin daha catlamadi yada catladi artik sdiden sonra dususe gecer.

Kizlar doktorumu aradim anlattim grl bakalim dedi. Gecende ameliyatta diye baska dra girmistim ya gittim bakti yumurta gozukmuyor dedi. Ama persembe gunu gitrigimde buyuk bi yumurtam vardi 2-3 gune catlar demisti. Benim ovu testim en koyu persembe sabahi koyu cikti 14. Gunumde aksamindada ayni koyuluk devam etti. En son dun gecekide 15. Gumumdeki kopkoyu idi bu sabah siliklesmege basladi. Bugun 16. Gunum sabahkinin rengi acilmis biraz. Demekki cuma veya cumartesi catladi. Degerlendirmemizde yapildi. Testleri atiyorum belki benim gibi kararsiz kalanlara fikir olur. Birde ne salakliksa halada koyulasacak diye bekliyordum demekki bu markaninki anca bukadar koyulasiyor. Buayida atlattik bakalim hayirlisi ciksin kasimda. Doktoruma sunuda sordum catlamasaydi kaybolurmuydu dedim hayir kiste donusur kalirdi. Catlamis dedi en sonki bu sabah yapildi.

Eklentiler

• IMG_20171030_124329_142.jpg
    IMG_20171030_124329_142.jpg
    47,9 KB · Görüntüleme: 34

Kuzum ben heray agri esliginde catlama merasimini kutladigim icin sasirdim. Buay hic agrim olmadi sadece hafif doluluk hissi oldu oturup kalkarken okadar

Kizlar doktorumu aradim anlattim grl bakalim dedi. Gecende ameliyatta diye baska dra girmistim ya gittim bakti yumurta gozukmuyor dedi. Ama persembe gunu gitrigimde buyuk bi yumurtam vardi 2-3 gune catlar demisti. Benim ovu testim en koyu persembe sabahi koyu cikti 14. Gunumde aksamindada ayni koyuluk devam etti. En son dun gecekide 15. Gumumdeki kopkoyu idi bu sabah siliklesmege basladi. Bugun 16. Gunum sabahkinin rengi acilmis biraz. Demekki cuma veya cumartesi catladi. Degerlendirmemizde yapildi. Testleri atiyorum belki benim gibi kararsiz kalanlara fikir olur. Birde ne salakliksa halada koyulasacak diye bekliyordum demekki bu markaninki anca bukadar koyulasiyor. Buayida atlattik bakalim hayirlisi ciksin kasimda. Doktoruma sunuda sordum catlamasaydi kaybolurmuydu dedim hayir kiste donusur kalirdi. Catlamis dedi en sonki bu sabah yapildi.
E vet canm seni.n 15 i aksamı çatlamıs

Bat ne Zaman senin ?

GaSeLLe acaba geçmiş aylarda kist oluyordu da ondan mi yumurta yoktu acaba. Aklımda deli sorular.
Benimmi? Canim bende kist yoktu zaten 3,bucuk ay once dogum yaptim sonra bir ay d.kontrolle korunduk. Gecen ay ve buay usgye girdim ikisindede dominant folikulum vardi. Persembe girdigimde catlamak uzere olan yumurtam vardi zaten demekki catladi. Catlamasa kiste donusurdu

Back