Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• IMG_20171029_154603.jpg
    IMG_20171029_154603.jpg
    29,1 KB · Görüntüleme: 34
İyiki bu testler var :) denemeleri ihmal etme bende sabah denicem daha kaliteli oluyormus :) pembeligi gitsede koyu yani
Evet canim ilk yapinca bes dk icinde bakin diyorlarya kopkoyu gordum. Bu kadar erken beklemiyordum zaten benim 6. gun tamamen bitiyor oncesinde bi calisma olmamisti :( bugun ve yarin deneriz artik sonrasindada baslasin beklemece ;) bu asamaya kadar gene zaman cabuk geciyor ama sonrasinda zaman duruyor sanki :(

Evet canim ilk yapinca bes dk icinde bakin diyorlarya kopkoyu gordum. Bu kadar erken beklemiyordum zaten benim 6. gun tamamen bitiyor oncesinde bi calisma olmamisti :KK43: bugun ve yarin deneriz artik sonrasindada baslasin beklemece :KK66: bu asamaya kadar gene zaman cabuk geciyor ama sonrasinda zaman duruyor sanki :KK43:
Aynen zaman gecmiyor baslicak yakinda gene stresli belirti aramali gunlerimiz :KK43: ama aramicam hatta olsada kulak vermicem artik belirtilere inanmiyorum. Benimkide ilk gunler ilk bes dakikanin sonunda silik cikiyordu artik idrara daldirir daldirmaz hemen cikip koyulasiyor. Ama daha bugun boyle koyu cikti dun daha silikti

Evet canim ilk yapinca bes dk icinde bakin diyorlarya kopkoyu gordum. Bu kadar erken beklemiyordum zaten benim 6. gun tamamen bitiyor oncesinde bi calisma olmamisti :KK43: bugun ve yarin deneriz artik sonrasindada baslasin beklemece :KK66: bu asamaya kadar gene zaman cabuk geciyor ama sonrasinda zaman duruyor sanki :KK43:
Bence yarin birakma gun asiri bir hafta yapin derim yada test siliklesinceye kadar deneyin

Aynen zaman gecmiyor baslicak yakinda gene stresli belirti aramali gunlerimiz :KK43: ama aramicam hatta olsada kulak vermicem artik belirtilere inanmiyorum. Benimkide ilk gunler ilk bes dakikanin sonunda silik cikiyordu artik idrara daldirir daldirmaz hemen cikip koyulasiyor. Ama daha bugun boyle koyu cikti dun daha silikti
Aynen benimkide dun cok silikti varla yok arasi hatta nasil olsa erken cikmaz deyip bunu oylesine sivi alimina falan dikkat etmedn yaptim. Iyiki yapmissin yoksa bugunude bos gecerdik biz benim esim garibim cook calisiyor eve cook gec geliyor yorgun argin :(

Ben test yapmaya ne zaman başlıyım :D keyfi olarak bi tane yapsam mıı (:

Aynen benimkide dun cok silikti varla yok arasi hatta nasil olsa erken cikmaz deyip bunu oylesine sivi alimina falan dikkat etmedn yaptim. Iyiki yapmissin yoksa bugunude bos gecerdik biz benim esim garibim cook calisiyor eve cook gec geliyor yorgun argin :KK43:
Olsun ayda bi kac gun zaten yorgun olsada bebeknicin deger :) yarinda devam et bakalim ne cikacak burayada yaz olurmu beraber takipleselim durumu
Ben test yapmaya ne zaman başlıyım :KK70: keyfi olarak bi tane yapsam mıı :-)
Yapmadan duramican bari sabah ilk idrariyla yap :)
Testte devam ederim canim dedigin gibi siliklesene kadar takip ederim:)
Aynen kuzum

Olsun ayda bi kac gun zaten yorgun olsada bebeknicin deger :) yarinda devam et bakalim ne cikacak burayada yaz olurmu beraber takipleselim durumu

Yapmadan duramican bari sabah ilk idrariyla yap :)

Aynen kuzum
Oyle artik yapcak bisey yok usenenin cocugu olmazmis ;) Evet haber verelim birbirimize ;)

Sabahmi yapicaksin testi ben 8saat arayla yapiyorum merakla bekliyorum sabahki testi
Yarin oglen gibi yaparim heralde gec kalkiyorum da uykucu ben:olamaz: turkiye saatiyle aksami bulur yani aramizda sekiz saat fark var :)

Back