Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olsun ayda bi kac gun zaten yorgun olsada bebeknicin deger :) yarinda devam et bakalim ne cikacak burayada yaz olurmu beraber takipleselim durumu

Yapmadan duramican bari sabah ilk idrariyla yap :)

Sabredicem canım :KK5:

Kızlar kendimi dinlemediğim aylarda yumurtlama günlerini sadece akıntıdan anlardım ağrım olmazdı 2 aydır sağ kasığım yumurtlama gününde ağrıyor epeyde hissettiriyor kendini bu şekilde ağrısı olan var mı? Daha önce olsa farkedilmeyecek gibe değil fark ederdim diyorum ama bilemedim:)

Yarin oglen gibi yaparim heralde gec kalkiyorum da uykucu ben:olamaz: turkiye saatiyle aksami bulur yani aramizda sekiz saat fark var :)
He anladim kuzum. Olsun yaptiginda atarsin bende aticam. Simdilik uyu bakalim bebis olunca yastik arar durursun :)
Sabredicem canım :KK5:
En guzeli. Yalnis negatifle karsilasip uzulursun havaya

Kızlar kendimi dinlemediğim aylarda yumurtlama günlerini sadece akıntıdan anlardım ağrım olmazdı 2 aydır sağ kasığım yumurtlama gününde ağrıyor epeyde hissettiriyor kendini bu şekilde ağrısı olan var mı? Daha önce olsa farkedilmeyecek gibe değil fark ederdim diyorum ama bilemedim:)
Canim bende dogumdan mi yoksa kendimi dinledigim icinmi bilmiyorum ama hic akinti agrim yok artik :( dogumdan once bebek istemedigim zamanlarda 14. Gun dedimmi catlardi ondan bir kacgun oncede agri akinti sislik olurdu muhtemelen benim duzenimi dogum bozdu. Ovu testi olmasa hicbir belirti yok nerdeyse :(

Kızlar bunlarda benim testler 8.gün ve 11 gün eşimle birlikte oldum bugün 12.gün az önce yaptm testi ne zman birlikte olmalıyım

Kızlar bunlarda benim testler 8.gün ve 11 gün eşimle birlikte oldum bugün 12.gün az önce yaptm testi ne zman birlikte olmalıyım sizce

Eklentiler

• 1509309226401.jpg
    1509309226401.jpg
    23,3 KB · Görüntüleme: 24
Canim bende dogumdan mi yoksa kendimi dinledigim icinmi bilmiyorum ama hic akinti agrim yok artik :KK43: dogumdan once bebek istemedigim zamanlarda 14. Gun dedimmi catlardi ondan bir kacgun oncede agri akinti sislik olurdu muhtemelen benim duzenimi dogum bozdu. Ovu testi olmasa hicbir belirti yok nerdeyse :KK43:
Tatlım benimde tam tersi ağrı hiç olmazdı sadece akıntı olurdu şimdi rahatsız edici bir ağrı var 2 aydır kendimizi mi dinleyip bozuyoruz sistemi anlamadım ki:) iyiki testler var canım biliyoruz gününü

Kızlar bunlarda benim testler 8.gün ve 11 gün eşimle birlikte oldum bugün 12.gün az önce yaptm testi ne zman birlikte olmalıyım sizce
Canım benim bugün 14.gün senin 12.gün testi gibi çıktı değerlendirdim yarın sabah test yapacağım 8 de birde akşam 6 da koyuysa çalışmaya devam yarında:))Bence bugünü yada yarını değerlendir pik yaptıktan sınra 24-36 saat içinde çatlıyormuş yumurta ve 24 saat canlı kalabiliyormuş spermde 72 saat canlı kalıyomuş bugün okudum aklımda kalmış

Tatlım benimde tam tersi ağrı hiç olmazdı sadece akıntı olurdu şimdi rahatsız edici bir ağrı var 2 aydır kendimizi mi dinleyip bozuyoruz sistemi anlamadım ki:) iyiki testler var canım biliyoruz gününü

Canım benim bugün 14.gün senin 12.gün testi gibi çıktı değerlendirdim yarın sabah test yapacağım 8 de birde akşam 6 da koyuysa çalışmaya devam yarında:))Bence bugünü yada yarını değerlendir pik yaptıktan sınra 24-36 saat içinde çatlıyormuş yumurta ve 24 saat canlı kalabiliyormuş spermde 72 saat canlı kalıyomuş bugün okudum aklımda kalmış
Canim gordunmu bilmem bendede boyle cikti

Eklentiler

• IMG_20171029_203631.jpg
    IMG_20171029_203631.jpg
    20,6 KB · Görüntüleme: 25
Cnm esim hasta artık yarın a kaldi inş geç kalmış olmam hayırlısı artk @GaSeLLe @Elmira2017 ve ben ucumuzünde tarihler yakın insallah aynı anda hamile kalırız kızlar

Cnm esim hasta artık yarın a kaldi inş geç kalmış olmam hayırlısı artk @GaSeLLe Miniimalistt Miniimalistt ve ben ucumuzünde tarihler yakın insallah aynı anda hamile kalırız kızlar
Benimde ayni.. baktim esim gec gelecek bana bi koca lazim oda bu gece lazim yazdim, oda mesaj alindi demis :KK48:

@GaSeLLe canim ben hic bisey anlamadim bu isten :KK43: sen sekiz saate bir yapiyorum deyince pozitif cikani iki gibi yapmistim, bunuda on gibi yaptim ama sivi alimina pek dikkat etmedim boyle cikti.

Eklentiler

• IMG_20171029_223154.jpg
    IMG_20171029_223154.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar günaydın :( yeni bat 24 kasım, ya bişey soracağım 28 ekimde kahverengi lekelenmeler oldu doğru düzgün dün başladı biz reglin 1. Gününü 28 ekim mi diyelim o önemli sonuçta, bide ben her ay reglden sonra lazer epilasyona gidiyorum genital bölge acaba onun etkisi olurmu olmamasına bu ay gitmeyeyim diyorum ? sizce ? Lütfn yorumlarınızı bekliyorum

Kızlar günaydın :KK43: yeni bat 24 kasım, ya bişey soracağım 28 ekimde kahverengi lekelenmeler oldu doğru düzgün dün başladı biz reglin 1. Gününü 28 ekim mi diyelim o önemli sonuçta, bide ben her ay reglden sonra lazer epilasyona gidiyorum genital bölge acaba onun etkisi olurmu olmamasına bu ay gitmeyeyim diyorum ? sizce ? Lütfn yorumlarınızı bekliyorum
Cnm bende ilk uc ay lazere gidiodum regl den sonra baktim.verimli sonuc alamiyorum.birazda korktum yumurtalari felan etkiler diye biraktim erteledim bence sende risk alma

Back