Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin Amin amiiiinnAhahaha hadi inslahh hepimiz hamis oluruz bu ay
Aynen canm o bölümler daha göz önünde ya firsattcilarda çok tabi biz böyle iyyiz şükür kuzum yaBende okudugumda sasirdim aylarca nasilda yedirdin millete dimi ? Biz burda iyiyiz valla sanki bebek bolumu daha givenli. Diger konularda cok uydurmasyon uyeler var
Noldu kuzumKızlar kızlar kızlaaar![]()
Bide cinsellik bolumu var bikere goz attim dahada tovbe. İnsanin az ozeli olmali ibsablar gun gectikce sapitiyor. Ben en yakinlarimla bile konusamayacagim konulari burda millet ortaya dokuyor.Aynen canm o bölümler daha göz önünde ya firsattcilarda çok tabi biz böyle iyyiz şükür kuzum ya
Neler yapıyorsunuz diye yazdım canım.Noldu kuzum
Hee okuduysan nisanla karistirdilar arkadasimizi :) biraz eksin yasadik gerci bizde eksin bitmez :) gectimi bel agrin? Hastaneye gitsende agri kesici verecekler kullanamiyacaksin. Film deseler cekinemiceksin. Eniyisi gununu bekle parol tarzi agri kesici ice bilirsin hamislere uygun olanindanNeler yapıyorsunuz diye yazdım canım.
Hadi hayirli olsun :) benim daha pik olmadi evet 15. Gunum bugun. Aksam testini merakla bekliyorum gerci degerlendirmelerimiz suruyorEki Görüntüle 2061280 @GaSeLLe tatlım burdayım kayınvalideme gittim nette pek çekmedi giremedim nasılsın canım:) bugün 15. günün olmalı benimde 14. günüm bu sabah çift çizgi çıktı ovulasyon testinde az önce test yaptım yine aynı iki koyu çizgi değerlenecek tabi bugün zaten 8. gün ve bugün değerlendirildi şimdilik. Geçmişe bakayım neler olmuş epey ilerlemiş sayfa:))
Hee okuduysan nisanla karistirdilar arkadasimizi :) biraz eksin yasadik gerci bizde eksin bitmez :) gectimi bel agrin? Hastaneye gitsende agri kesici verecekler kullanamiyacaksin. Film deseler cekinemiceksin. Eniyisi gununu bekle parol tarzi agri kesici ice bilirsin hamislere uygun olanindan
İnan onkonuya hiç bakmadım o derece ar edep yırtılmış demek heBide cinsellik bolumu var bikere goz attim dahada tovbe. İnsanin az ozeli olmali ibsablar gun gectikce sapitiyor. Ben en yakinlarimla bile konusamayacagim konulari burda millet ortaya dokuyor.
Sanki negatif ciksa agrin gececekmi canim. Cok erken uzulmenden korkuyorum. Gunune bir iki gun kala yaparsin. Minoset veya parol yutsana iyi gelirEvet canım okudum :) ama haklılar o mağdurlardan biri de benim :)
Belim berbat ağrıyor canım, artık ne oturabiliyorum ne de çok fazla ayakta kalabiliyorum.Kasık ağrım bacağıma da vuruyor lütfen psikolojik olmasın yaa 
bi kan testi yaptırsam nasıl olur ki, en azından ağrılarımdan kurtulayım valla öldüm
Sanirim doktor hakli. Gecen ay nasil kaptirdiysam kendimi bel agrisi kasik agrisi oldum bittim. Psikolojil deseler kufur ederdim o insana o derece emindim. Sonra kan testi yaptirdim 0.0 cikinca aksamina o agrilar kesildi bitti. Oyuzden dahada belirtilere takilip ne akil veririm birine nede kendimden bir halt beklerimBi de bu durumdan çok korkuyorumEki Görüntüle 2061281
Sanki negatif ciksa agrin gececekmi canim. Cok erken uzulmenden korkuyorum. Gunune bir iki gun kala yaparsin. Minoset veya parol yutsana iyi gelir
Sanirim doktor hakli. Gecen ay nasil kaptirdiysam kendimi bel agrisi kasik agrisi oldum bittim. Psikolojil deseler kufur ederdim o insana o derece emindim. Sonra kan testi yaptirdim 0.0 cikinca aksamina o agrilar kesildi bitti. Oyuzden dahada belirtilere takilip ne akil veririm birine nede kendimden bir halt beklerim
Aynen oyle cok erkenden kendini yipratir bikarsin. Belkide gelmistir bebisin dur daha bakalim :)%100 haklı valla ama inşaallah bu sefer haksız çıkar
Bu ay da olmazsa akışına bırakıcam daha yolun başında kafamı yormak istemiyorum :)
Aynen oyle cok erkenden kendini yipratir bikarsin. Belkide gelmistir bebisin dur daha bakalim :)
Tvde nasil sordun kizİnşaallah canım hepimizinki gelir :)
Tv de Bi doktora sordum test yap diyor deli midir nedir anlamadım![]()