Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tvde nasil sordun kiz
Bi programa denk geldim canım tesadüfen kadın doğum doktoru vardı. WhatsAppdan sorunu soruyorsun tv den cevaplıyor canlı yayında. Ben de sordum regle 9 gün var diye. Bence test yapın dedi dengesiz :d

Bi programa denk geldim canım tesadüfen kadın doğum doktoru vardı. WhatsAppdan sorunu soruyorsun tv den cevaplıyor canlı yayında. Ben de sordum regle 9 gün var diye. Bence test yapın dedi dengesiz :d
Aa iyiymis ama cevap yalnis olmus :)

Şükür iyyim canm ama kanamam az geliyor ya offf canm sıkıldı okadar ağrıya sancı ya çok gelmesi lazimdi ya bide ayıp olmassa bişe sorcam kuzum vajinamın ağrıyor içi baya ağrı var o neden acaba
Allah allah o neden acaba. Belkide agrinin siddetinden oyle saniyorsun. Oraya vuruyordur gelir kanama merak etme anca anca sokuluyordur

Şükür iyyim canm ama kanamam az geliyor ya offf canm sıkıldı okadar ağrıya sancı ya çok gelmesi lazimdi ya bide ayıp olmassa bişe sorcam kuzum vajinamın ağrıyor içi baya ağrı var o neden acaba
Ben bekarken çok ağrıyordu regl dönemimde canım, sıcak su torbası koyuyordum. Yoksa başka türlü dayanamıyor insan

Kizlar dun 9. gunumde bi agri hissettim yok dedim bu kadar erken yumurtlama olmaz.. az once ovulasyon testi yaptim ve kopkoyu cikti.. gecen ayda oyle olmustu megerse been erken yumurtluyormusum iyiki ovulasyon testleri var eger hep boyleyse benim kac ayim bosa gecmis gec baslamissiz calismalara.. Hala kullanmayan varsa kizlar herkese tavsiye ediyorum bu testleri belki sizde erken yada gec yumurtluyorsunuz dur farkina varirsiniz

Ben bekarken çok ağrıyordu regl dönemimde canım, sıcak su torbası koyuyordum. Yoksa başka türlü dayanamıyor insan
Benim arada regl gunumun ilk gününde aagiriyor hadi kasık sancısı bel sancısı anlarimda vajina agrisi nedir ya

Bu ay güzel haber bekliyoruz canım :)

Allah allah o neden acaba. Belkide agrinin siddetinden oyle saniyorsun. Oraya vuruyordur gelir kanama merak etme anca anca sokuluyordur
Ağrının şiddeti oraya kadar vururmuki acaba iltihapmi var diye düşünüyorum geçen ay da kanamam az gelmişti eylül 8de

Sevindim adina neguzel erken yumurtluyorsun. Farkinada vardin arrik ona gore calisma yaparsiniz

Sevindim adina neguzel erken yumurtluyorsun. Farkinada vardin arrik ona gore calisma yaparsiniz
Evet canim esimi bekliyorum caliscaz insallah ama kac ayim bosa gecmis benim gec baslamisiz calismalara eger hep boyleyse 12 ayda 3 ay kesin denk gelmis oburleri kacmis usenmedim gecmis aylarin takvimine baktim

Evet canim esimi bekliyorum caliscaz insallah ama kac ayim bosa gecmis benim gec baslamisiz calismalara eger hep boyleyse 12 ayda 3 ay kesin denk gelmis oburleri kacmis usenmedim gecmis aylarin takvimine baktim
Dogrudur. Bazi kadinlar adet bitiminde yumurtlar bazlarida benim gibi 15.gun oldu anca testim koyulasti

Eklentiler

• IMG_20171029_203631.jpg
    20,6 KB · Görüntüleme: 19
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…