• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hiç araştırmadım bilmiyorum ama özel hastaneye gidiyorum doktor istediklerini bi kağıda yazdı adetin 3.günü yaptır dedi. amh'da yazıyordu orda. tahliller o hastanede çok pahalı diye bende şişli etfalde yaptırdım. hatta tahlil listesini gösterince hemşireye direk "amh'da istemiş çocuk mu istiyorsun?" dedi.bende o önemli diye düşündüm :) kendi doktoruma daha gösteremedim sonuçları. netten baktım az evvel hepsi normal. anh'da çıkınca kendi doktoruma mail atıcam bakalım ne dicek
Neguzel gozun aydin olsun. Hersey normalse sorun yok ozaman. İnsallah bebek haberinide aliriz en kisa zamanda. Ben amh haric digerlerini yaptirdim cok sukur iyi cikti

Aynen cnm ama ben korunmayi dusunuyorum tabi esimi ikna edebilirsem .o benden fazla hevesli benimde aklima sokan o.oldu zaten ona da cok uzuluyorum :KK43:
Korunmak mantiksiz bence sonucta kaderde varaa yazada olsa gelir o bebek :) kafana takmadan normal hayatina devam ederek beklersin. zaten isteyince olmuyor birde kendi korunman havaya uzatir

Korunmak mantiksiz bence sonucta kaderde varaa yazada olsa gelir o bebek :) kafana takmadan normal hayatina devam ederek beklersin. zaten isteyince olmuyor birde kendi korunman havaya uzatir

evlilikte 4.yılım bitti. çocuk istemiyoruz diye hep korunduk taki haziran ayına kadar. şimdi o kadar pişmanım ki keşke korunmayı daha erken bıraksaymışım. ben hep ilk aydan hamile kalacağımı sanıyordum ne büyük aptallıkmış :(

Ben haber ustune haber aliyorum Ekim bereketli galiba:KK48: daha da haber bekliyorumm
Sizi de bekliyorummm dubble teyze olacam :skandal:

Bende heyecan yaptim ilac bitince gitsemde bi sorsam Aralik icin izin cikar belki:KK53:

P pinkglove :rolleyes: prediktor muuuuu hadi bakalim cikaaarr
Fortest markası canım. İlk gebeliğimi onu la öğrenmiştim. Sonu kötüydü ama

Kısmet değilmiş

Eklentiler

• 1EDD71F2-DB69-4D39-94BB-E67881C93AF1.jpeg
    1EDD71F2-DB69-4D39-94BB-E67881C93AF1.jpeg
    42,2 KB · Görüntüleme: 41
evlilikte 4.yılım bitti. çocuk istemiyoruz diye hep korunduk taki haziran ayına kadar. şimdi o kadar pişmanım ki keşke korunmayı daha erken bıraksaymışım. ben hep ilk aydan hamile kalacağımı sanıyordum ne büyük aptallıkmış :KK43:
Aynen oyle bende pismanim simdi korunduguma. Artik en fazla kafama takmadan devam ederim. Asla korunmam hele hap filan aslaa.

Yükledim resim ben göremedim silik de olsa. Biliyordum aslında ama umut bitmiyor ki.
Varya suan senin negatifi gormek bile bana yetti nasil bir psikolojiye kapildiysak yemin ederim sanki kendim denemis gibi hissettim. Daha yumurtlamam bile gerceklesmedi 14kasim gelmesin istedim :(

Varya suan senin negatifi gormek bile bana yetti nasil bir psikolojiye kapildiysak yemin ederim sanki kendim denemis gibi hissettim. Daha yumurtlamam bile gerceklesmedi 14kasim gelmesin istedim :KK43:
Valla ne diyeyim. Üzüldüm. Hepimiz üzülüyoruz. Bu ay büyük umutla tedaviye başlamıştım. Normal denemelerden Farklı daha bir umutluydum. Sanırım o yüzden daha fazla yıkıldım. Hiç ağlamadım bu yüzden ama şu an zor tutuyorum kendimi

Kizlar ben bu ay preseed jel kullanmistim.
Tabiiki o vesile oldu hersey Allahtan ama paylasmak istedim sizle.

O ne işe yarıyor canm bide folik asit hamile kalmayı kolaylastiroyorumu

Sanmiyorum ben kullandim ama sadece 1 kutu bitirdm bittikten 2 ay sonra oldu..
Preseed jel sperimi yumurtaya daha kolay ulastean bir urunmus bende burada bor konuda okumustum ve bi cok kisi bu vesileyle hamile kalms neden denemiym dedm. Ve kullandgm ay kandada idrarda da pozitifi gordum.

Valla ne diyeyim. Üzüldüm. Hepimiz üzülüyoruz. Bu ay büyük umutla tedaviye başlamıştım. Normal denemelerden Farklı daha bir umutluydum. Sanırım o yüzden daha fazla yıkıldım. Hiç ağlamadım bu yüzden ama şu an zor tutuyorum kendimi
Anliyorum canim :( sirf buyuzden hapa baslayasin yok dahada umutla bekleyecegim diye. Diyorum ya yumutlama bitince adet gelsin istemiyorum allah sabir versin cok zor umut ediyoruz ay sonu hepsi yikiliyor. Sabirli ol kuzum rabbim yardimcimiz olsun valla duaysa hep ediyorum hepimize ediyorum ama zamani vakti gelmedi demekki.

Back