• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Off yerinde olmak isterdim şimdi bebek özledim. Kokusunu aglamasını özledim. Rabbim en kısa zamanda ozlemlerimizi gidersin inşallah bende adet olursam gidicem doktora aslında dusunmemeye çalışıyorum stres yapmamaya çalışıyorum progestan bugün 6. Gün kullanıyorum yarın 1 hafta olcak acaba ne zaman adet olurum
Sorma bide dis cikariyor yuzumu elimi sapir supur emme pesinde pis :) allahim tum isteyenlere nasip etsin okadar ozledimki bende.. Gununu soylemedimi doktorun kac gun sonra birak diye?

Anliyorum canim :KK43: sirf buyuzden hapa baslayasin yok dahada umutla bekleyecegim diye. Diyorum ya yumutlama bitince adet gelsin istemiyorum allah sabir versin cok zor umut ediyoruz ay sonu hepsi yikiliyor. Sabirli ol kuzum rabbim yardimcimiz olsun valla duaysa hep ediyorum hepimize ediyorum ama zamani vakti gelmedi demekki.
Aynen öyle yapacak bir şey yok duadan başka. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Günaydın kızlar, yazmıycam dedim ama yazmadan edemedim. Sabah çok şiddetli göğüs ağrısıyla uyandım. Aslında 2-3 gündür ağrıyordu ama bu kadar şiddetli değildi. O kadar ağrıyor ki eşimin bile sarılmasına izin vermedim :( aralıklı olarak sağ kasığıma da ağrılar giriyor. Bazen bacağıma vuruyor. Niye ki acep. Bata 10 gün kaldı​

Kizlar doktordan ciktim cok.ii bi tane kalitwli yumurta buyumus 20 ml catlatma ignesi yapti yarn aksam iliski onerdi sali da progestan basla dedi bakalim.sonuc ne olcak meraklandim iyice ama ufak tefek bir surude yumurta vardi yarin mutlaja iliski dedi sonra sali persembe gun asiri devam edin dedi

Sorma bide dis cikariyor yuzumu elimi sapir supur emme pesinde pis :) allahim tum isteyenlere nasip etsin okadar ozledimki bende.. Gununu soylemedimi doktorun kac gun sonra birak diye?
1 hafta kullan dedi ama fitil ya bazen unutuyorum ya

Kuzum ozel labaratuvarda da veriliyor hastanedede. İlkten urolojiye gidin bebek icin tahlil yapcaz diyin yapar. 4gun pehriz yaptik biz 5.gun verdik biz ozel labarotuvar da verdik kendi kadin dogum doktorum yorumladi. Sizde oyle yapabilirsiniz. Ozel hastanede 125 tl idi labarotuvar da 40tl.
Anladım canm yani sonucu kadın doğum doktoru yorumluyor demi

Preseed jel istiyorum diyeceksin 140 tl gbi bir fiyati var canm. Ben pek kolay bulamamstm bir eczane dedi bana getirtelim diye o sekilde elime gecti..
Kullanimi icerisinde tarif ediliyor zate.
Ilaveten, denemekle birsey kaybetmezsin. Belki bu vesile olur
İnşallah canm

Kizlar doktordan ciktim cok.ii bi tane kalitwli yumurta buyumus 20 ml catlatma ignesi yapti yarn aksam iliski onerdi sali da progestan basla dedi bakalim.sonuc ne olcak meraklandim iyice ama ufak tefek bir surude yumurta vardi yarin mutlaja iliski dedi sonra sali persembe gun asiri devam edin dedi
Cok iyi. Gozun aydin hadi hayirlisi :)

1 hafta kullan dedi ama fitil ya bazen unutuyorum ya
Anladim kullan bakalim olmazsa birdaha gidersin. Birde onerim papatya caylari var aktarda poset olarak bir fincanda iki poseti salla sicak su koy bardak altligi cevir 5dakka demlensin gunde iki kez ic. 3gun boyunca. Genelde 3gune kalmadan sokulurdum ben

Anladim kullan bakalim olmazsa birdaha gidersin. Birde onerim papatya caylari var aktarda poset olarak bir fincanda iki poseti salla sicak su koy bardak altligi cevir 5dakka demlensin gunde iki kez ic. 3gun boyunca. Genelde 3gune kalmadan sokulurdum ben
Olmadı öyle yapcam artık kuzum

Kizlar bu progestan agizdanmi vajinadan mi kullanilacak kafam karisti doktorada sormak aklima gelmedi

Kizlar bu progestan agizdanmi vajinadan mi kullanilacak kafam karisti doktorada sormak aklima gelmedi
Agizdan alinan mide bulantisi bas donmesi yapiyor diye bazilari vaginal kullaniyor. Dusuk tehlikemde iki tane aksam yatarken iceri atiyordum bende

Back