• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanmiyorum ben kullandim ama sadece 1 kutu bitirdm bittikten 2 ay sonra oldu..
Preseed jel sperimi yumurtaya daha kolay ulastean bir urunmus bende burada bor konuda okumustum ve bi cok kisi bu vesileyle hamile kalms neden denemiym dedm. Ve kullandgm ay kandada idrarda da pozitifi gordum.
Onuda okudum denesemmiki kalananda var kalmayanda

Sanmiyorum ben kullandim ama sadece 1 kutu bitirdm bittikten 2 ay sonra oldu..
Preseed jel sperimi yumurtaya daha kolay ulastean bir urunmus bende burada bor konuda okumustum ve bi cok kisi bu vesileyle hamile kalms neden denemiym dedm. Ve kullandgm ay kandada idrarda da pozitifi gordum.
Eczane ye ne diycem alırken ve nasıl kullanıcaz canm

İşte bozuldu kız telefon ondan ya eee ne var ne yök yeni hamişler varmı sen naptın
En son histeroskopi cekildim esime spermiyogram yaptik iyi cikti. Doktoruma gittim yumurtalarim tembelmis femara verdi adet olursan ic dedi. Kararsizim icip icmemekte. Yumurtam varmis sagda bekliyorum catlamasini. Bugunde misafirlige geldim 40 gunluk kiz bebek ve 5 aylik erkek tosun var bir onu bir oburunu sevip duruyorum cennet gibi :)

En son histeroskopi cekildim esime spermiyogram yaptik iyi cikti. Doktoruma gittim yumurtalarim tembelmis femara verdi adet olursan ic dedi. Kararsizim icip icmemekte. Yumurtam varmis sagda bekliyorum catlamasini. Bugunde misafirlige geldim 40 gunluk kiz bebek ve 5 aylik erkek tosun var bir onu bir oburunu sevip duruyorum cennet gibi :)
Off yerinde olmak isterdim şimdi bebek özledim. Kokusunu aglamasını özledim. Rabbim en kısa zamanda ozlemlerimizi gidersin inşallah bende adet olursam gidicem doktora aslında dusunmemeye çalışıyorum stres yapmamaya çalışıyorum progestan bugün 6. Gün kullanıyorum yarın 1 hafta olcak acaba ne zaman adet olurum

Ha bide 6 kasımda eşim ı zorla.ikna ettim sonunda spermiyogram tahlili vercekler nerde vercek ca bi anlatrmisn bana ya

Eczane ye ne diycem alırken ve nasıl kullanıcaz canm

Preseed jel istiyorum diyeceksin 140 tl gbi bir fiyati var canm. Ben pek kolay bulamamstm bir eczane dedi bana getirtelim diye o sekilde elime gecti..
Kullanimi icerisinde tarif ediliyor zate.
Ilaveten, denemekle birsey kaybetmezsin. Belki bu vesile olur

Ha bide 6 kasımda eşim ı zorla.ikna ettim sonunda spermiyogram tahlili vercekler nerde vercek ca bi anlatrmisn bana ya
Kuzum ozel labaratuvarda da veriliyor hastanedede. İlkten urolojiye gidin bebek icin tahlil yapcaz diyin yapar. 4gun pehriz yaptik biz 5.gun verdik biz ozel labarotuvar da verdik kendi kadin dogum doktorum yorumladi. Sizde oyle yapabilirsiniz. Ozel hastanede 125 tl idi labarotuvar da 40tl.

Back