• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar moralim bozuldu birqz .ben bebek dusuneli 6 ay oldu .gecen ay yakin arkadasim hamile kaldi kazara hemde ikizmis.bugunde en yakin arkadasimin 1.5 yasinda oglu var bir defa korunmasiz iliski olmus adete yakin nasil olsa olmaz diye ve hamile oldugunu ogrrendik ve ben sevindim adlarina ama moralmen cok coktum bi anda neden benim olmuyor diye cok tuhaf duygulara kapildim ya :KK43:
Sans canım benim istemeyene veriyo kurban olduğum Rabbim sabredelim bnde bu aralar çok bunaliyorum arkadaşım geçen ay doğum yaptı benim tüp bebek tuysaydi doğum yapmış olcaktim 1 aylık olcaktiRabbim iNS bu ay bize hamile kalmayi nasip etsin

Cnm aynen yakin arkadas oldugumuz icin etkiledi beni yoksa hamile felan gorunce uzulmuyorum. Aksine korkuyordum ben ustesinden gelecemmi diye .ama hatta dun konusu gecti ben dedim sen gizli gizli calismalara basladin galiba d3dim.yok dedi olsa soleriim dedi bugun aradi kan verdim 45 cikti dedi ben sok
Kiz o isteyerek yapmistir :) yoksa daha 45iken gidip kan vermez. Genelde isteyenler hemen pesine dusuyor istemeyenler umursamiyor ve gittiginde bebek nerdeyse 7-8haftalik oluyor. Hayirlisi hakkinda darisi hayirli saglikli birsekilde bizlere insallah

Kizlarrrrrrrr :KK76:
Nasılsınz ne alemdesinz bakım gezmelerdeyim die sizi unuttum sayılmaz 7 24 takipteyim :KK15:
Vee bugün gezerken tesadüfen bi aktaraktara denk geldim çok tatlı bi bayan milletin derdine göre bitkisel ürün ler veriyor ve herkes çok memnun ilgimi çekti bide ben danışiyim şu bebek meselesini dedim anlattım bi sorun yok vs iltihap yara cart curt diye bana baktı ve sende hormansal bozukluk var dedi çene altima bakti ve beni ikna etti buna ve hayit otu özü verdi bana aldım kullancam bakalım 3 ay düzenli kullan hemen hamile kalırsın dedi rahmini düzenler yara iltihap horman ne varsa düzeltir dedi nette bi kaç zararı yazıyor dedim hayır hiç bi zararı olmaz bunun faydasını görürsün muhakkak dedi ama 3 ay kullanman lazım hiç birakmadan dedi ve çalışmaları hızlandı sıklaştir dedi :oops:veren tabiki Rabbim ama belki bu bitki özü vesile olur hadi hayırlısı :21:

Sans canım benim istemeyene veriyo kurban olduğum Rabbim sabredelim bnde bu aralar çok bunaliyorum arkadaşım geçen ay doğum yaptı benim tüp bebek tuysaydi doğum yapmış olcaktim 1 aylık olcaktiRabbim iNS bu ay bize hamile kalmayi nasip etsin
Amin cnm insallah hepimiz bu ay mujdeyi veririz

Kiz o isteyerek yapmistir :) yoksa daha 45iken gidip kan vermez. Genelde isteyenler hemen pesine dusuyor istemeyenler umursamiyor ve gittiginde bebek nerdeyse 7-8haftalik oluyor. Hayirlisi hakkinda darisi hayirli saglikli birsekilde bizlere insallah
Cnm regli 9 gun gecmis yoktur diye dusunmus hatta besinci gun idrarda yapmis negatif cikmis .sadece regle 6 gun kala bi kere olmus demekki yumurtlama gunleri degisio bizde son gunler diye calismayi birakioruz demekki devam etmek lazim :)

Cnm regli 9 gun gecmis yoktur diye dusunmus hatta besinci gun idrarda yapmis negatif cikmis .sadece regle 6 gun kala bi kere olmus demekki yumurtlama gunleri degisio bizde son gunler diye calismayi birakioruz demekki devam etmek lazim :)
Baksana demekki ayda bir kez oda 14. Gun lafi yalan oldu. Ayda 3kez yumurtlayan arkadasimizida gorsukten sonra burda artik her seye inaniyorum. Adet oldum gecen yerlesme kanamasidir dedim kendi kendime :KK45:

Baksana demekki ayda bir kez oda 14. Gun lafi yalan oldu. Ayda 3kez yumurtlayan arkadasimizida gorsukten sonra burda artik her seye inaniyorum. Adet oldum gecen yerlesme kanamasidir dedim kendi kendime :KK45:
Ahahha dimi ben de artk adet oldugumda test yapasim gelio yerlesmedir o deyip :) olmaz diye bisey yok demekki

Back