Hosgeldin dunurum. Birde onu dene baklim ne cikacak :) nasilsa deneye deneye deneme tahtasina donduk :)Kizlarrrrrrrr
Nasılsınz ne alemdesinz bakım gezmelerdeyim die sizi unuttum sayılmaz 7 24 takipteyim
Vee bugün gezerken tesadüfen bi aktaraktara denk geldim çok tatlı bi bayan milletin derdine göre bitkisel ürün ler veriyor ve herkes çok memnun ilgimi çekti bide ben danışiyim şu bebek meselesini dedim anlattım bi sorun yok vs iltihap yara cart curt diye bana baktı ve sende hormansal bozukluk var dedi çene altima bakti ve beni ikna etti buna ve hayit otu özü verdi bana aldım kullancam bakalım 3 ay düzenli kullan hemen hamile kalırsın dedi rahmini düzenler yara iltihap horman ne varsa düzeltir dedi nette bi kaç zararı yazıyor dedim hayır hiç bi zararı olmaz bunun faydasını görürsün muhakkak dedi ama 3 ay kullanman lazım hiç birakmadan dedi ve çalışmaları hızlandı sıklaştir dediveren tabiki Rabbim ama belki bu bitki özü vesile olur hadi hayırlısı
Hadi hayirlisi ver su guzel haberiYapmadım şimdi eve geçiyorum yapacam
Yarım saate kadar yazarım sonucu alışveriş merkezinde takıldım :)))Sonuc nee
Psikolojimizde bozuluyor buarada :)Ahahha dimi ben de artk adet oldugumda test yapasim gelio yerlesmedir o deyip :) olmaz diye bisey yok demekki
Ha dedigini yapacaksin yani rehin alacaksin bizi :) orda yapYarım saate kadar yazarım sonucu alışveriş merkezinde takıldım :)))
Cnm.direk git wc ye yapiver nasil dayaniyorsun :)Yarım saate kadar yazarım sonucu alışveriş merkezinde takıldım :)))
Aynen acaba diyorum.buraya takiliyorum diyemi bu kadar kafayi taktim ondanmi olmuyor diyorum ..ama merakda ediyorum kim ne yapio diyePsikolojimizde bozuluyor buarada :)
Düz zemine koymak lazım :) o tuvaletlerde hareket edemem zaten evimde yaparım. Taksi gelmiyor ya :)Cnm.direk git wc ye yapiver nasil dayaniyorsun :)
Yokya onla isi yok bence. O fikir kafamizda iken nerede olursak olalim uzaklasamiyoruzA
Aynen acaba diyorum.buraya takiliyorum diyemi bu kadar kafayi taktim ondanmi olmuyor diyorum ..ama merakda ediyorum kim ne yapio diye
Aynen geçiyorum eve ben stres oldum siz de olun habahahaHa dedigini yapacaksin yani rehin alacaksin bizi :) orda yap
:) hadi yedik tamamDüz zemine koymak lazım :) o tuvaletlerde hareket edemem zaten evimde yaparım. Taksi gelmiyor ya :)
Bu aydaa doktorla denicem olmazsa biraz ara vercem yazin dogum yapmak istemiyorum ya ilk kizim dq cok zorlanmistimYokya onla isi yok bence. O fikir kafamizda iken nerede olursak olalim uzaklasamiyoruz
Anladim canim. Ara vermeyi dusunmuyorum bende biraz deneyip olmazsa kendi haline birakicam. Yani yumurtlamayi ovulasyon testini dru birakicam hatta burayida birakicam. Surekli bebek dusunemem. Olmuyirsa zorlamanin alemi yokBu aydaa doktorla denicem olmazsa biraz ara vercem yazin dogum yapmak istemiyorum ya ilk kizim dq cok zorlanmistim
Hosgeldin canim bana amh testi yapmadi doktorum fsh de ayni isi goruyor diye biliyorum yani bu yazdiklarin normalse amhye gerek yokmua yalnismi biliyorumherkese selamlar, bu topikte heyecan hep dorukta walla. ve ben hala bu listenin uğuruna inanıyorum ekimde bir sürü güzel haber aldık gerisi kasımda inşallah. bende bugün hormon testlerini yaptım. tsh, lh,fsh, prolaktin, estradiol hepsi normal. bi amh testini göremedim netten. doktorada yetişemedim. kasımda büyük umutlar içindeyim inşallah
Aynen cnm ama ben korunmayi dusunuyorum tabi esimi ikna edebilirsem .o benden fazla hevesli benimde aklima sokan o.oldu zaten ona da cok uzuluyorumRanaZ33 Korunmicam ama takipte etmicem
Hosgeldin canim bana amh testi yapmadi doktorum fsh de ayni isi goruyor diye biliyorum yani bu yazdiklarin normalse amhye gerek yokmua yalnismi biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?