Ozaman gec dollenme ihtimali yuksek. İki gun sonra tekrarla bakalim insallah katlanarak tutunur bebisin
Aynen cnm amin hepimiz guzel haberler alirizHepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri. Hepimiz üzülüyoruz ama hayırlısı diyeceğiz. Umudunu kaybetme inşallah hayırlı haberler alırsın yarın.
Sans canım benim istemeyene veriyo kurban olduğum Rabbim sabredelim bnde bu aralar çok bunaliyorum arkadaşım geçen ay doğum yaptı benim tüp bebek tuysaydi doğum yapmış olcaktim 1 aylık olcaktiRabbim iNS bu ay bize hamile kalmayi nasip etsinKizlar moralim bozuldu birqz .ben bebek dusuneli 6 ay oldu .gecen ay yakin arkadasim hamile kaldi kazara hemde ikizmis.bugunde en yakin arkadasimin 1.5 yasinda oglu var bir defa korunmasiz iliski olmus adete yakin nasil olsa olmaz diye ve hamile oldugunu ogrrendik ve ben sevindim adlarina ama moralmen cok coktum bi anda neden benim olmuyor diye cok tuhaf duygulara kapildim ya
Tabikide hosgeldin:)31ekimm beni de ekler misin canim
Olmazmi hic biliyorsun topikce bayiliyoruz hamilelik haberlerine :)Heee olmaz mı:)
Cuma cuma rehin alırım sizi buraya
Kiz o isteyerek yapmistir :) yoksa daha 45iken gidip kan vermez. Genelde isteyenler hemen pesine dusuyor istemeyenler umursamiyor ve gittiginde bebek nerdeyse 7-8haftalik oluyor. Hayirlisi hakkinda darisi hayirli saglikli birsekilde bizlere insallahCnm aynen yakin arkadas oldugumuz icin etkiledi beni yoksa hamile felan gorunce uzulmuyorum. Aksine korkuyordum ben ustesinden gelecemmi diye .ama hatta dun konusu gecti ben dedim sen gizli gizli calismalara basladin galiba d3dim.yok dedi olsa soleriim dedi bugun aradi kan verdim 45 cikti dedi ben sok
Ay Allah mı söyletti:)Olmazmi hic biliyorsun topikce bayiliyoruz hamilelik haberlerine :)
Hadi canım yap merakla bekliyoruz inşallah pozitif görürsün ve hemen kan vermeye gondeririz seni ❤Kızlar şimdi eczaneden ultra hassas test aldımeve gidip yapacam
Heyecan dorukta
Ben bu akşam daha bir yere gidemem :)Hadi canım yap merakla bekliyoruz inşallah pozitif görürsün ve hemen kan vermeye gondeririz seni ❤
Amin cnm insallah hepimiz bu ay mujdeyi veririzSans canım benim istemeyene veriyo kurban olduğum Rabbim sabredelim bnde bu aralar çok bunaliyorum arkadaşım geçen ay doğum yaptı benim tüp bebek tuysaydi doğum yapmış olcaktim 1 aylık olcaktiRabbim iNS bu ay bize hamile kalmayi nasip etsin
Cnm regli 9 gun gecmis yoktur diye dusunmus hatta besinci gun idrarda yapmis negatif cikmis .sadece regle 6 gun kala bi kere olmus demekki yumurtlama gunleri degisio bizde son gunler diye calismayi birakioruz demekki devam etmek lazim :)Kiz o isteyerek yapmistir :) yoksa daha 45iken gidip kan vermez. Genelde isteyenler hemen pesine dusuyor istemeyenler umursamiyor ve gittiginde bebek nerdeyse 7-8haftalik oluyor. Hayirlisi hakkinda darisi hayirli saglikli birsekilde bizlere insallah
İnsallah oyledir :)Ay Allah mı söyletti:)
Ben rehin almayı test sonucunun çıkması zarfındaki heyecana yönelik söylemiştim:) Bakarsın senin dediğin gibi olur
Cnm yaptinmi test sonuc ne ciktiBen bu akşam daha bir yere gidemem :)
Baksana demekki ayda bir kez oda 14. Gun lafi yalan oldu. Ayda 3kez yumurtlayan arkadasimizida gorsukten sonra burda artik her seye inaniyorum. Adet oldum gecen yerlesme kanamasidir dedim kendi kendimeCnm regli 9 gun gecmis yoktur diye dusunmus hatta besinci gun idrarda yapmis negatif cikmis .sadece regle 6 gun kala bi kere olmus demekki yumurtlama gunleri degisio bizde son gunler diye calismayi birakioruz demekki devam etmek lazim :)
Sonuc neeKızlar şimdi eczaneden ultra hassas test aldımeve gidip yapacam
Heyecan dorukta
Ahahha dimi ben de artk adet oldugumda test yapasim gelio yerlesmedir o deyip :) olmaz diye bisey yok demekkiBaksana demekki ayda bir kez oda 14. Gun lafi yalan oldu. Ayda 3kez yumurtlayan arkadasimizida gorsukten sonra burda artik her seye inaniyorum. Adet oldum gecen yerlesme kanamasidir dedim kendi kendime
Yapmadım şimdi eve geçiyorum yapacamCnm yaptinmi test sonuc ne cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?