Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ne alemdesiniz ben sabirsizlikla cumartrsi doktor randevusunu bekliyorum .12. Gun oluyor herkes ilacdan sonra uzun bi sure diyor normalde ilac biter bitmez cagiriyorlarmis kafam karisti
Canim banada femara verdi bidahaki aya adet olursam kullanmam icin 5. Gun baslayip 10. Gun bitircem ve muayeneye cagirdi

Kız ben hayretler içindeyim. Her gittiğimde yumurta var diyor. Son gittiğimde doktor eşime gitti bir yumurta daha var çalışmaya devam edin diyor
Ben yumurtan var demesi icin 12. Gunu tutturuyorum neguzel iste patir patir yumurtalarin oluyor ne akillilar masallah :) ayin bir gunu degil istenilen gunu deneye bilirsiniz :) adetin nezamandi senin

Canim banada femara verdi bidahaki aya adet olursam kullanmam icin 5. Gun baslayip 10. Gun bitircem ve muayeneye cagirdi
Benim.kullandigim ilacla ayni icerik femara ama bende felaket yan etki yapti bas agrisindan olecrm sandim artk bakalim insallah senin kullanmana gerek kalmaz cnm bebisin gelir

Benim.kullandigim ilacla ayni icerik femara ama bende felaket yan etki yapti bas agrisindan olecrm sandim artk bakalim insallah senin kullanmana gerek kalmaz cnm bebisin gelir
Seninkinin adi neydi ve kac tl kuzum? İnsallah gerek kalmaz zaten ben istemiyorum hemen biraz denemk istiyorum daha 2. Ayim

Seninkinin adi neydi ve kac tl kuzum? İnsallah gerek kalmaz zaten ben istemiyorum hemen biraz denemk istiyorum daha 2. Ayim
Letrasan cnm 63 liraya aldim ama icinde 30 tane var doktor 10 tane kullanacaz bu ay olmazsa diger ay devam ederiz dedi

Ben yumurtan var demesi icin 12. Gunu tutturuyorum neguzel iste patir patir yumurtalarin oluyor ne akillilar masallah :) ayin bir gunu degil istenilen gunu deneye bilirsiniz :) adetin nezamandi senin
30-31 ekim olması lazım ama kasıma da sarkar. Pek düzenli değildir kendileri. İstediği zaman gelir. Valla değişik bir durum. Madem bu kadar yumurtluyorum ben neden klomen verdi bana

30-31 ekim olması lazım ama kasıma da sarkar. Pek düzenli değildir kendileri. İstediği zaman gelir. Valla değişik bir durum. Madem bu kadar yumurtluyorum ben neden klomen verdi bana
Klomenmi kullandin? Allah allah hem ayda 3kez yumurtla hemde klomen ilginc. Benimde yumurtam var gerci banada verdi ilac

Deli olmada ne ol :)) raporun yarisi geldi diger ve en onemli yarisi yok. Beklyorm hala stresten kramplar girdi kasiklarima

Klomenmi kullandin? Allah allah hem ayda 3kez yumurtla hemde klomen ilginc. Benimde yumurtam var gerci banada verdi ilac
Aslına bakarsan adet başlangıcında gittim bir yumurta var dedi. Adet olduğu için pek işe yaramadı. Sonra klomen verdi onunla iki yumurta oluştu. Çatlatma iğnesi falan en son Çarşamba gittim bir yumurta daha var dedi. Muhtemelen ben geç yumurtluyorum. Adet tarihime denk geliyor. Üçüncü ise klomen sayesinde oldu. Tutsun artık bunlardan biri :)

Selametle kızlar :) Güzel günlerin gelmesi duasıyla Bu cuma gecesinin yüzü suyu hürmetine, kalbi kırıkların sığınağı, yolda kalmışların uğrağı olan Rabbimiz hakkımızda hayırlı olan duaları kabul etsin
Yapacağımız işlerde hayır ve bereketi eksik etmesin Mevlamız
Rabbimiz biliyor ki kendisinden başka gidecek kapımız, sığınağımız yok :) Bizi bize bırakmasın inşaallah

Dusuk tehlikesi yoksa neden progestan verdi ki anlayamadim bende kanaman veya asiri agrin filan var mi? Oglum da karnim agriyor demistim dr bana onlem amacli vermisti ama duzgun kullanmamistim acikcasi, bi zarari olmaz aslinda bebegin daha iyi tutunmasini saglar ama sen yine de kullan canim prof dr mus bi de vardir bi bildigi, hadi darisi bebisini gormeye ve kalp atislarini duymaya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…