Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dermansiz dert vermesin Allah buna sukur canim..
Senin en net kendi doktorunla gorusunce olacak galiba,merakla bekliyorum haberlerini

Dermansiz dert vermesin Allah buna sukur canim..
Senin en net kendi doktorunla gorusunce olacak galiba,merakla bekliyorum haberlerini
Canim bisi takildi aklima sende bi akil ver hani eskiden hep normal diyorsu dr. Baska doktorada gitmistim oda normal demisti ben diyorum ki acaba histeroskopi de su siktilarya omu kacti tuplerede oyle goruntu verdi? Netten usg ile tup izlenirmi diye arattim sivi birikmesini gorebilirmis sadece. Yapismayi goremez yaziyor belkide benim sivi tam akmadi onu gordu olamazmi

İyide bukadar yumurtayla nasil tutmuyorki ilginc geliyor bana. Ben tek yumurtam var diye sevinirken seninki adet donemi haric ikikez daha oluyor. Ayrica bence ilaca bile gerek yok doktoruna femarayi teklif etsene o kalitesini arttiriyormus

Amin canim neden gidiyorsunki

Canim histeroskopide uzerinde film ceker gb makine var miydi?
Yoksa doktor ekrandan mi izliyordu sadece?

Bide bakip normal diyorlarda ama hsg cekilirken aciliyormus genelde kucuk yapisikliklar bile.

Histeroskopide tup girislerine kadar gorunuyormus.
Ama filmlerde genelde yumurtaliga kadar ilerliyor sivi ve izleniyor ekrandan

Yoktu canim iceri soktugu aletle izledi ekranda ben bakamadim kirmizi kirmizi gorunce tuhaf oldum. Dedikleri zaten tuolerin girisine kadar goruyorlarmis. Ama o sivi o basincla tuplerede ulasmazmi

Histereskopi de rahim içi hersy kamerayla görülüyor öle bisy olsaydi onda çıkardı cnm ultrason da tüpleri göremez ki zatn bnce dr cnm benim başka bir doktora mi gitsenki

Histereskopi de rahim içi hersy kamerayla görülüyor öle bisy olsaydi onda çıkardı cnm ultrason da tüpleri göremez ki zatn bnce dr cnm benim başka bir doktora mi gitsenki
Evet bende nette baktim anca tuplerin su toplamasini gore bilirmis usgde. Bende dusundumki iceri sikilan sivi tuplere gecti ondan dolayi oyle gordu belkide. Birdahaki ay gidicem buay yeterince taktim zaten kafama az rahat birakayim kendimi bugeceye ozel dua var onu yapicam yarinda calisma var insallah gelecek o minnoslar

Cnm bana da yollarmisn duayı bnde yapayim yarın bnde de çalışma var dün de olmuştu bakalım inşallah hamile oluruz bacim bu ay

İyide bukadar yumurtayla nasil tutmuyorki ilginc geliyor bana. Ben tek yumurtam var diye sevinirken seninki adet donemi haric ikikez daha oluyor. Ayrica bence ilaca bile gerek yok doktoruna femarayi teklif etsene o kalitesini arttiriyormus
Canım kaç zamandır deniyoruz ya olmuyor işte. Ovulasyon testi yaptım kaç ay hiç koyu olmadı benim. Adet dönemine çok yakın ya da adette yumurtluyorum bence. Ondan olmuyor. İlk gittiğimde adetti. Şimdi de adete yakın aradaki ilaçla olan yumurta

Canim doktorunla konussan bir ay boyunca 2-3 gunde bir baksa en azindan adetinden sonra. Boylede olmazki ayarsiz kendi kendine catlayip duruyor

Canim doktorunla konussan bir ay boyunca 2-3 gunde bir baksa en azindan adetinden sonra. Boylede olmazki ayarsiz kendi kendine catlayip duruyor
Valla ne yapacağımı şaşırdım ben de. Yoruldum sürekli doktor hastane. Hayırlısı bakalım bu ay bi bitsin bakalım sonuç ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…