O adim gelemedi biturlu hep birsey cikti cikti durdu. Ohh diye soluklanamadim. En son dicemki velet geleceksen gel artik annenin babanin iflahini kestin :) birakicam herseyi. Su hapida kullansammiki diyorum 110 tl imis 10tane hapzaten yumurtluyorum ben. Neyse p.tesi kendi doktoruma hepsini soracagim. En azindan o adim adim ilerliyor pat diye hap fln karamsarliga itmiyor. Bende 6ay fln kendim degerlendirir olmazsa hapa gecerim diyordum. Simdi tupte cikti basima
Diğer yarısı da hayırlısı ile gelir inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz
Yok canim ozelmis ama kutuda 30tablet varsa 3aya 110tl birsey degil. Tabi ignede yapmazsa oda pahali bayaFemara da klomen gibi bir ilaç değil mi? Sigorta karşılamıyor mu?
Hım ben onu da aynı biliyordum.Yok canim ozelmis ama kutuda 30tablet varsa 3aya 110tl birsey degil. Tabi ignede yapmazsa oda pahali baya
Canim bisi takildi aklima sende bi akil ver hani eskiden hep normal diyorsu dr. Baska doktorada gitmistim oda normal demisti ben diyorum ki acaba histeroskopi de su siktilarya omu kacti tuplerede oyle goruntu verdi? Netten usg ile tup izlenirmi diye arattim sivi birikmesini gorebilirmis sadece. Yapismayi goremez yaziyor belkide benim sivi tam akmadi onu gordu olamazmiDermansiz dert vermesin Allah buna sukur canim..
Senin en net kendi doktorunla gorusunce olacak galiba,merakla bekliyorum haberlerini
İyide bukadar yumurtayla nasil tutmuyorki ilginc geliyor bana. Ben tek yumurtam var diye sevinirken seninki adet donemi haric ikikez daha oluyor. Ayrica bence ilaca bile gerek yok doktoruna femarayi teklif etsene o kalitesini arttiriyormusAslına bakarsan adet başlangıcında gittim bir yumurta var dedi. Adet olduğu için pek işe yaramadı. Sonra klomen verdi onunla iki yumurta oluştu. Çatlatma iğnesi falan en son Çarşamba gittim bir yumurta daha var dedi. Muhtemelen ben geç yumurtluyorum. Adet tarihime denk geliyor. Üçüncü ise klomen sayesinde oldu. Tutsun artık bunlardan biri :)
Amin canim neden gidiyorsunkiSelametle kızlar :) Güzel günlerin gelmesi duasıyla Bu cuma gecesinin yüzü suyu hürmetine, kalbi kırıkların sığınağı, yolda kalmışların uğrağı olan Rabbimiz hakkımızda hayırlı olan duaları kabul etsin
Yapacağımız işlerde hayır ve bereketi eksik etmesin Mevlamız
Rabbimiz biliyor ki kendisinden başka gidecek kapımız, sığınağımız yok :) Bizi bize bırakmasın inşaallah
Canim bisi takildi aklima sende bi akil ver hani eskiden hep normal diyorsu dr. Baska doktorada gitmistim oda normal demisti ben diyorum ki acaba histeroskopi de su siktilarya omu kacti tuplerede oyle goruntu verdi? Netten usg ile tup izlenirmi diye arattim sivi birikmesini gorebilirmis sadece. Yapismayi goremez yaziyor belkide benim sivi tam akmadi onu gordu olamazmi
Yoktu canim iceri soktugu aletle izledi ekranda ben bakamadim kirmizi kirmizi gorunce tuhaf oldum. Dedikleri zaten tuolerin girisine kadar goruyorlarmis. Ama o sivi o basincla tuplerede ulasmazmiCanim histeroskopide uzerinde film ceker gb makine var miydi?
Yoksa doktor ekrandan mi izliyordu sadece?
Bide bakip normal diyorlarda ama hsg cekilirken aciliyormus genelde kucuk yapisikliklar bile.
Histeroskopide tup girislerine kadar gorunuyormus.
Ama filmlerde genelde yumurtaliga kadar ilerliyor sivi ve izleniyor ekrandan
Histereskopi de rahim içi hersy kamerayla görülüyor öle bisy olsaydi onda çıkardı cnm ultrason da tüpleri göremez ki zatn bnce dr cnm benim başka bir doktora mi gitsenkiKizlar doktoruma gittim sonunda. Esimin tahlili gayet iyiymis benim hormonlarda ayni. Sadece biraz tembellik oldugunu soyledi. Ben tezcanli insanim kime cekti buyumurta analamadimneyseki yine sagdan birtane geliyormus 3gune catlar dedi. Ve birdahaki aya adet olursam (insallah olmam) femara verdi yumurtlamam icin. Gerek varmi sizce ? Nasilsa benimki tembel fln sonucta olusuyor ve catliyor kafam karisti biraz. G gulsahali88 kuzum su histeroskopi tupleride gosteriyormuydu? Sanki yapisiklik var gibi geldi doktoruma ultrasonla bu anlasilmazki neden oyle dedi anlamadim
Evet bende nette baktim anca tuplerin su toplamasini gore bilirmis usgde. Bende dusundumki iceri sikilan sivi tuplere gecti ondan dolayi oyle gordu belkide. Birdahaki ay gidicem buay yeterince taktim zaten kafama az rahat birakayim kendimiHistereskopi de rahim içi hersy kamerayla görülüyor öle bisy olsaydi onda çıkardı cnm ultrason da tüpleri göremez ki zatn bnce dr cnm benim başka bir doktora mi gitsenki
Cnm bana da yollarmisn duayı bnde yapayim yarın bnde de çalışma var dün de olmuştu bakalım inşallah hamile oluruz bacim bu ayEvet bende nette baktim anca tuplerin su toplamasini gore bilirmis usgde. Bende dusundumki iceri sikilan sivi tuplere gecti ondan dolayi oyle gordu belkide. Birdahaki ay gidicem buay yeterince taktim zaten kafama az rahat birakayim kendimibugeceye ozel dua var onu yapicam yarinda calisma var insallah gelecek o minnoslar
Attim kuzumCnm bana da yollarmisn duayı bnde yapayim yarın bnde de çalışma var dün de olmuştu bakalım inşallah hamile oluruz bacim bu ay
Sagol bacimAttim kuzum
Canım kaç zamandır deniyoruz ya olmuyor işte. Ovulasyon testi yaptım kaç ay hiç koyu olmadı benim. Adet dönemine çok yakın ya da adette yumurtluyorum bence. Ondan olmuyor. İlk gittiğimde adetti. Şimdi de adete yakın aradaki ilaçla olan yumurtaİyide bukadar yumurtayla nasil tutmuyorki ilginc geliyor bana. Ben tek yumurtam var diye sevinirken seninki adet donemi haric ikikez daha oluyor. Ayrica bence ilaca bile gerek yok doktoruna femarayi teklif etsene o kalitesini arttiriyormus
Canim doktorunla konussan bir ay boyunca 2-3 gunde bir baksa en azindan adetinden sonra. Boylede olmazki ayarsiz kendi kendine catlayip duruyorCanım kaç zamandır deniyoruz ya olmuyor işte. Ovulasyon testi yaptım kaç ay hiç koyu olmadı benim. Adet dönemine çok yakın ya da adette yumurtluyorum bence. Ondan olmuyor. İlk gittiğimde adetti. Şimdi de adete yakın aradaki ilaçla olan yumurta
Valla ne yapacağımı şaşırdım ben de. Yoruldum sürekli doktor hastane. Hayırlısı bakalım bu ay bi bitsin bakalım sonuç ne olacakCanim doktorunla konussan bir ay boyunca 2-3 gunde bir baksa en azindan adetinden sonra. Boylede olmazki ayarsiz kendi kendine catlayip duruyor
Yada asilama gibi birsey denesen bilemedimki bendeValla ne yapacağımı şaşırdım ben de. Yoruldum sürekli doktor hastane. Hayırlısı bakalım bu ay bi bitsin bakalım sonuç ne olacak
Doktor büyük ihtimalle aşılamaya gerek kalmayacağını söylemişti ama tabi Allah bilir. Bu benim ilk tedavi ayım ve kafam çok karıştıYada asilama gibi birsey denesen bilemedimki bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?