Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kızlar ben yine dayanadım regle 4 gün kala kan verdm 1.20 çıktı yine ne bu ya dalga mı geçiyolar benimle :)) negatif yaaa üff erkenmi yaptm olsa çıkardı bence
Evet erken vermissin canim. Bekle sabirli ol biraz nerde bizde erkenden pozitifi gormek :) gununde bile goremiyoruzki

Evet erken vermissin canim. Bekle sabirli ol biraz nerde bizde erkenden pozitifi gormek :) gununde bile goremiyoruzki
Ya üşenmedim eskilere baktm kızıma hamile oldğm foruma :) adet günü idrar testi yapmışım çıkmamış reglin 3. Gün gecikmesinde çift çizgiyi görmüş kan vermişim 132 çıkmış yani her gün iki katına çıkıyorsa geriye doğru gittiğimde ozamanda 4 gün kala kan versem gözükmezmiş kendini kandırma sanatı diyoruz bunada :))) ay ne biliyim kafam karıştı

napalim baska turlude avunmuyo insan.

Kizlar doktoruma gittim sonunda. Esimin tahlili gayet iyiymis benim hormonlarda ayni. Sadece biraz tembellik oldugunu soyledi. Ben tezcanli insanim kime cekti buyumurta analamadim neyseki yine sagdan birtane geliyormus 3gune catlar dedi. Ve birdahaki aya adet olursam (insallah olmam) femara verdi yumurtlamam icin. Gerek varmi sizce ? Nasilsa benimki tembel fln sonucta olusuyor ve catliyor kafam karisti biraz. G gulsahali88 kuzum su histeroskopi tupleride gosteriyormuydu? Sanki yapisiklik var gibi geldi doktoruma ultrasonla bu anlasilmazki neden oyle dedi anlamadim

Rabbim gonlune gore versin insallah canm. :) bos gecme ozamanlari insallah :))

Canm alttan muayenemi yoksa ultrasondan mı görüyo yumurtayı

Sevindim canım. Allah hayırlısı ile muradına kavuştursun. Volum kısmını sordun mu

Evet o onemsiz dedi buseferde benim tuplerde yapisiklik olabilecegini sanki oylr gorunuyor dedi her gidisimde ayri birsey duyuyorum.

Yapisikliga mudahale etmedi mi gorduyse?
Tek neden o olsun canim yine de

Yaa olur mu dersin :)

Belli olmuyor bu bebelerin isi hem zamaninda varmis daha nasip :)

Başka türlü göremiyorlarmı :) ben hiç olmadımda alttan ? Normal ultrason olmuyomu

Vajinal muayene ultrasondan daha net tabii canım.Ama genelde cok gerek gormedikce hemen yapmiyorlar.
Ama inan hicbisy yok.Yani hic yaptirmayinca insan tabii bi tedirgin oluyor ister istemez cekiniyorsun ama.

aynı doktora mı görünüyorsun her seferinde.
Benim guvenip hep gittigim doktorum 3. Kezdirki ameliyatta oluyor randevulu olmama ragmen bugun 2saat bekledim cikmadi cocuklari okuldan almam gerekti ve ogretmen aramisti uzerini islatmis kizin diye. Baktim gelecek gibi degil yan odada met edilen bir erkek dr var ona girdim nasilsa yumurtama bakip tahlil yorumlicak diye oda boyle konusunca morel kalmadi. İyi ve ilgili doktordu birde kapidan cikmadan sunu dedi tuplerin kapali olsaydi kaybettigin bebeginede kalamazdin dedi ne demek simdi bi tikali gibi bi yok gibi varsayim uzerinemi konusacagiz olmazsa p.tesi bayana giderim guvendigim kendi doktoruma

Ben daha yeni bebek kaybettim deyince demekki kalabiliyorsun demeye getirdi birde histeroskopi cekildim dedim simdi bu iki seyden dolayi acik varsayiyorum dedi mudahele etmiyorum dedi. Biraz deneyince sanirim mudahele edecege benziyor. Simdi emin olamayinca usteleyemedi sanki. Eve gelince histeroskopi ceken bayani aradim oda biz sadece rahmi ve tup girisini goruyoruz dedi tupleri bilemeyiz tikalida olabilir dedi bana geldiler histeroskopi oldunmu bilmiyorum ama basincla su sikiyorlar iceri illaki tupede gitmistir o basincla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…