• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
M mely15 Gözünaydınnnn :)

@Mimobar @GaSeLLe Kızlar hem laboratuvara gore farkeder ya o geldi aklima,bir de hani normal kan degeride veririz bazi seyler dusuk yuksek olsada hani onemli degildir ya acaba bunda da diger daha onemli olanlar normal diye onun etkisi olmaz diye mi normal demsitir doktor?
Yoksa demezdi sonucta
Bende merak ettim
Insallah sorun degildir
Aman ne biliyim ya fazla desme derlerya keske tatmin olup otursaydim. Simdi daha cok morelim bozuldu:KK34:Kizdim kendime. Sonucta koskoca prof. Tekrar yaptir yada anormal derdi dimi. Ve baktiklarimda birsuru refrans var bazisi 5ken bazisi 8 yaziyor. Ne degerlerle gebe kalanlar var allah yazdiysa 3le 5le degismez durum. Yinede kendi kadin druma sorarim bakalim ne dicek.

Aman ne biliyim ya fazla desme derlerya keske tatmin olup otursaydim. Simdi daha cok morelim bozuldu:KK34:Kizdim kendime. Sonucta koskoca prof. Tekrar yaptir yada anormal derdi dimi. Ve baktiklarimda birsuru refrans var bazisi 5ken bazisi 8 yaziyor. Ne degerlerle gebe kalanlar var allah yazdiysa 3le 5le degismez durum. Yinede kendi kadin druma sorarim bakalim ne dicek.

Benimde doktorlar sitesinden memnun olmadigim bi yorum olmadi acikcasi.Gecistirecegini dusunmuyorum.Yazardi sana da.
Yine de birebir konusunca daha cok rahatlar icin canim iyi olur

Canım sen en iyisi eşinle birlikte kendi doktorunuza gösterin kafan rahat etsin. Burda okudum eşi varikosel olup yada sperm sonuçları sınırda olup hatta sınırın bile altında olup hamile kalan bir sürü kişi okudum. Benim eşimde de sorun çıkmıştı çok üzülmüştüm ama böyle yazanları okuyunca moralim düzeldi. Umudum arttı. Verende Allah allanda. Sen kafaya takma duanı et doktora git belki vitamin desteği falan verecek benim eşim vitamin kullanıyor başka ilaçlar da verdi yanında. Ayrıca bitkisel kürler yap. Rabbim in izniyle olur.

Sabah testi tekrarladim. Ilk 5 dakikada cok cok hafif gene ikinci cizgi cikti. :) dayanamadm gittim kan verdm sizce pozitif midir

Benimde doktorlar sitesinden memnun olmadigim bi yorum olmadi acikcasi.Gecistirecegini dusunmuyorum.Yazardi sana da.
Yine de birebir konusunca daha cok rahatlar icin canim iyi olur
Valla kuzum birsuru bakindim 2010 yili saglik orgutune gore 1.5 degerinin uzeri olmali yaziyo ust referans yok. Baska sitelerdede cok bakindim pek onemsenmiyor genelde morfoloji ve sayi on plandaki buda bizde iyi cok sukur. Daha fazla kurcalamamaya karar verdim. Zaten 12 de doktorumda bakar insallah oda iyi der. Doktor sitesinden bende hep memnun kaldim baska dallarda da sorularim oldu hepsinden allah razi olsun

Canım sen en iyisi eşinle birlikte kendi doktorunuza gösterin kafan rahat etsin. Burda okudum eşi varikosel olup yada sperm sonuçları sınırda olup hatta sınırın bile altında olup hamile kalan bir sürü kişi okudum. Benim eşimde de sorun çıkmıştı çok üzülmüştüm ama böyle yazanları okuyunca moralim düzeldi. Umudum arttı. Verende Allah allanda. Sen kafaya takma duanı et doktora git belki vitamin desteği falan verecek benim eşim vitamin kullanıyor başka ilaçlar da verdi yanında. Ayrıca bitkisel kürler yap. Rabbim in izniyle olur.
Aynen canim ne sayilar var sukur yine bizimkine. Olmasa iki kez hamile kalmazdim diye dusunuyorum. Bakalim doktorum ne diyecek. Duamida ederim dedigin gibi gerisi takdir ilahi. İnsallah bizimde en kisa zamanda gelir bebeklerimiz. Suan tek eksigim o

Sabah testi tekrarladim. Ilk 5 dakikada cok cok hafif gene ikinci cizgi cikti. :) dayanamadm gittim kan verdm sizce pozitif midir
İnşallah cnm güzel bir sonuç çıkar değer biraz düşük çıkarsa üzülme silik çıkmış ya blkide daha çok ufaktir ondan olabilr

İnşallah cnm güzel bir sonuç çıkar değer biraz düşük çıkarsa üzülme silik çıkmış ya blkide daha çok ufaktir ondan olabilr

Ederim tabikide nedemek :) rabbim guzel haber almayi ve sagsalim tasiyip saglikla kucagina almayi nasip etsin. Darisida bizlere olsun insallah. İlk bebekmi? Birde mahsuru yoksa kacinci deneme?

5.ay canm vajinismusluydum ben 2 yillik evliyim. Iliski olmaya baslayalida 6 7 ay oluyo zaten.. o yuzden biraz gerginim. Ilk olacak Allah nasip ettiyse..

Guzel dualarin icinde binlerce kez tesekkur ederm. Rabbim hepimizin yuzunu guldursun hayirli haberlerle

5.ay canm vajinismusluydum ben 2 yillik evliyim. Iliski olmaya baslayalida 6 7 ay oluyo zaten.. o yuzden biraz gerginim. Ilk olacak Allah nasip ettiyse..

Guzel dualarin icinde binlerce kez tesekkur ederm. Rabbim hepimizin yuzunu guldursun hayirli haberlerle
Anladim canim neguzel asmissin zoru basarmissiniz. Simdide bebek haberiyle insallah dahada mutlu olursunuz :)

Ya kızlar ben yine dayanadım regle 4 gün kala kan verdm 1.20 çıktı yine ne bu ya dalga mı geçiyolar benimle :)) negatif yaaa üff erkenmi yaptm olsa çıkardı bence

Back