Devlettemi yapildu hayret nasil baktilar? Gozunuz aydin iyi cikmasina sevindim. Benimde kafami bir arkadas karistirsi bizde volum 6.3 cikmis nettede 6.5 bazilarindada 6 ml olmali yaziyor. Yani sinirdayiz diger siteye gore asmisiz degeri![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Devlettemi yapildu hayret nasil baktilar? Gozunuz aydin iyi cikmasina sevindim. Benimde kafami bir arkadas karistirsi bizde volum 6.3 cikmis nettede 6.5 bazilarindada 6 ml olmali yaziyor. Yani sinirdayiz diger siteye gore asmisiz degeri![]()
Ya sen deyince baktım. Bizimde 1.0 ml referans aralığının ise 1.5 ml den büyük olması gerekmiş. Şimdi bunu araştırdım. 6ml den büyük ise hipermuş. 1 ml ve daha düşük ise oda hipospermmis. Ya o zaman niye normal dedi ben anlamadım. Nette de bu iki durum gebelik icin istenmeyen bir durumdur yazmış. Ay iyice kafam gitti.mFazla olmasi hamileligi zirlastirir hasar testide yaptirin dedi arkadas. Kafam karisti ayrica esimde yaptirmaz artik
Sizdekindede yuksek referans 7mi benmi yalnis okudumYa sen deyince baktım. Bizimde 1.0 ml referans aralığının ise 1.5 ml den büyük olması gerekmiş. Şimdi bunu araştırdım. 6ml den büyük ise hipermuş. 1 ml ve daha düşük ise oda hipospermmis. Ya o zaman niye normal dedi ben anlamadım. Nette de bu iki durum gebelik icin istenmeyen bir durumdur yazmış. Ay iyice kafam gitti.m
Bence kafaya cok taktik. Sonucta senin doktorda bizimkini netten yorumlayan prof.de iyu demis. Ayrica birininki 8uzerinde ciktigi halde normal demis doktor. Yani 6olmasi gerekirken 8e normal diyorsa 1,5 olmasi gerekeninde 1olmasi sorun teskil etmez diye dusunuyorum.Ya sen deyince baktım. Bizimde 1.0 ml referans aralığının ise 1.5 ml den büyük olması gerekmiş. Şimdi bunu araştırdım. 6ml den büyük ise hipermuş. 1 ml ve daha düşük ise oda hipospermmis. Ya o zaman niye normal dedi ben anlamadım. Nette de bu iki durum gebelik icin istenmeyen bir durumdur yazmış. Ay iyice kafam gitti.m
Volum hacim demek zaten. Bizde hacim yazıyor. Değerler yazdığım gibi. Haklisin doktor normal dedi. Ona güvenecegiz. Kadın doğuma gidecem. Bide ona sorarım artik.. hayırlısı bakalimBence kafaya cok taktik. Sonucta senin doktorda bizimkini netten yorumlayan prof.de iyu demis. Ayrica birininki 8uzerinde ciktigi halde normal demis doktor. Yani 6olmasi gerekirken 8e normal diyorsa 1,5 olmasi gerekeninde 1olmasi sorun teskil etmez diye dusunuyorum.
Canim sana zahmet sordum az once yine sorayim sizinkinde referans ust sinir kac? Sonucta hastane hastane degisiyor degerler. Birde derlerya fazla kurcalamak iyi degil diye gercektende oyle baksana durduk yere supheye dustuk. Yarin randevum var kadin doguma 12.gunum takip yapalim diye gidecektim onada sorarim bakalim.Volum hacim demek zaten. Bizde hacim yazıyor. Değerler yazdığım gibi. Haklisin doktor normal dedi. Ona güvenecegiz. Kadın doğuma gidecem. Bide ona sorarım artik.. hayırlısı bakalim
Volum için soruyorsan eğer lab. 1.5 dünya sağlık örgütü için 1.7 yazıyor.Canim sana zahmet sordum az once yine sorayim sizinkinde referans ust sinir kac? Sonucta hastane hastane degisiyor degerler. Birde derlerya fazla kurcalamak iyi degil diye gercektende oyle baksana durduk yere supheye dustuk. Yarin randevum var kadin doguma 12.gunum takip yapalim diye gidecektim onada sorarim bakalim.
Oyy biz olelim ozaman 1.7 nereye 6 nereye :) hayirlisi artikVolum için soruyorsan eğer lab. 1.5 dünya sağlık örgütü için 1.7 yazıyor.
Gozun aydin canim. Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin.Kızlar ben test yaptım dayanamadım sonuç bu çok şükür rabbime sizedir tez Zaman da nasip olsun inşallah sağlıkla gelsın
Canım ama.hastane hastane değişiyor. Yarın mi gitsem acaba kadın doğuma. Adetin 2. Günü gelin diyordu danışmandaki kadın..ama bilemedim. Hayırlısı bakalimOyy biz olelim ozaman 1.7 nereye 6 nereye :) hayirlisi artik
Kacinci gununki? Ben 12. Gun diye hemde tahliller icin gidicem gostermege oarada yumurtama bakar 12 ye randevu aldimCanım ama.hastane hastane değişiyor. Yarın mi gitsem acaba kadın doğuma. Adetin 2. Günü gelin diyordu danışmandaki kadın..ama bilemedim. Hayırlısı bakalim
Ya hormon testi filan yapılsın diye sanırım öyle diyorlar. Kadın doğum hastanesi gittiğim yer. Adet bitti. 9. Gündeyim. Çok üstüne düşmemek de lazım aslında da insan duramduramıyor.Kacinci gununki? Ben 12. Gun diye hemde tahliller icin gidicem gostermege oarada yumurtama bakar 12 ye randevu aldim
Amin canım çok saolasınGozun aydin canim. Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin.
Oyle canim haklisin. Gitme bence alakasiz bir zaman cunki. Yumurta icin gitsende olmaz erken der doktorun. Cok istiyorsan 12.13. Gunlerde git bari. Valla bende duramiyorum su deger kafami iyice bozdu morel kalmadiYa hormon testi filan yapılsın diye sanırım öyle diyorlar. Kadın doğum hastanesi gittiğim yer. Adet bitti. 9. Gündeyim. Çok üstüne düşmemek de lazım aslında da insan duramduramıyor.
Geceleri sizleyim kuzum unuturmuyum hiç:)Hep beraber kuzum sendende guzel haberler bekliyorum insallah :) guzel guzel tadini cikar gez :) bizide unutma :)
Çok saol canım darısı tüm isteyen arkadaslarıma nasip olsun inşallahM mely15 Gözünaydınnnn :)
M Mimobar @GaSeLLe Kızlar hem laboratuvara gore farkeder ya o geldi aklima,bir de hani normal kan degeride veririz bazi seyler dusuk yuksek olsada hani onemli degildir ya acaba bunda da diger daha onemli olanlar normal diye onun etkisi olmaz diye mi normal demsitir doktor?
Yoksa demezdi sonucta
Bende merak ettim
Insallah sorun degildir