Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim insallah@GaSeLLe güzel haberler bekliyoruz canım benim![]()
Onu bende hep dusundum. Ama buay farkli denicem bakalim ne cikacak sonuc.Kızlar gün aşırı ilişki daha iyi olurmuş ya, ben dün girdim bugün ovulasyon günü napıcam şimdieşim mesleğinden dolayı hep evde şükür Allaha
![]()
Onu bende hep dusundum. Ama buay farkli denicem bakalim ne cikacak sonuc.
Cnm kbakma dr daydim şimdi bakabildin sonuçların gayet iyi bnce cnm benim ama yine de doktorunla görüş tabikiKizlar test sonucunu mail attilar. Bakarmisiniz anlayan varsa G gulsahali88 canim bakarmisin
Dualarim seninle cnm Allah yardimcin olsun sonucun iyi diycek merak etme tatlimCikicam birazdan urolojiden randevu aldim dua edin nolur![]()
Ay insallah canim ya yoldayim gidiyorum simdi. Sen ne icin gittin draCnm kbakma dr daydim şimdi bakabildin sonuçların gayet iyi bnce cnm benim ama yine de doktorunla görüş tabiki
Ovulasyon testinde cifti gorunce ilk iliskiye giricem birde sonraki gunu degerlendiricem. Oyle hergun fln yapmicam. Olacagi varsa olur zatenNasıl farklı balım bana da annat![]()
Dişçiye gittm cnmAy insallah canim ya yoldayim gidiyorum simdi. Sen ne icin gittin dra
Hayir canim eskiden sikintiliydi esildede bendede bircok sorun vardi. Ben sirasiyla hepsini yaptirdim esimde bu tahlili verdi iste doktora gostermedim daha iyimi sence? Ben anlayamadim hic. Birde baska tahlillerde kafa kuyruk anormallisi yazardi bunda yok
Kızlar gün aşırı ilişki daha iyi olurmuş ya, ben dün girdim bugün ovulasyon günü napıcam şimdieşim mesleğinden dolayı hep evde şükür Allaha
![]()
Selam tekrardan kizlar
2 3 gun once yazmistim hatirlarsiniz belki adetim yaklasik 15 gundur gelmedi. 2 3 gun once idrar testi yapmistim. Once cift cizgiyi gordum cok koyu olmasada gordum. Sonra iyice hayalet cizgi oldu. Ama esimde hayalet cizgiyi gordugunu iddia ediyor
Simdi elimde son gebelik testi var. Acabaaa yapsaaam miii yapmasam mi . Bi tarafim dur diyor. Bi tarafimda yap gitsin diyor. Birde hani ilk idrar icin yarinimi beklesem. Yoksa farketmez mi diyorsunuz ??
Bayaa gunun gecmis aslinda ilk idrar beklemene gerek yok kanada idrarada beta cok gecmistir.Hadi insallah vardir :)))
Nasil durdun kan vermeden masallah :)
Cok sevindim o zaman buyuk ilerlemeler olmus demek ki
Iyi gorunuyor
Belki sorun cikarsa kafa kuyruk anomalisine bakiliyordur
Haberlerini bekliyoruz bakalim bizlerede fikir olur :)
Spermler uzun yasadigindan bugunu yakalayabilirler aslinda
Ama ille de degerlendirmek istiyorsan bece degerlendir yarin dinlenirsiniz :)
Bide adet gunun belliyse tarihten 14 gun onceye git.O gune denk gelecek sekilde 2 gunde 1 dusun oyle bi plan ayarla ovu gununde bosa gitmez gunasirida olmus olur.Insallah gerek kalmazda bu ay olur gerci :)
Ben kizimda ne gun asirisi resmen perhiz yaptirdim esime :)))))) sonra yumurtlama gununde denedik.Bunun icin tabii o gunu anlamak gerekiyor.Yumurtlama belirtilerim cok oluyordu
Merhaba kızlar düzenli olan adetim bu ay 3 gün erken geldi biraz önce hafif kahverengi kırmızı arası kanamam başladı umutlar bir sonraki aya kaldı bu ay adet döngüm 25 gün sürdü bir sonraki takvimimi 25 gün mü yapayım yoksa 28 mi kalsın kafam karıştı herzaman 28 günde bir olurdum hiç şaşmazdı bu ay anlamadım neden böyle oldu
Hadi hayırlısı canım inşallah olurGecen ay baya degerlendirdik aslinda olmadi. Buay ovu testine kadar adami pehrize sakacam. Cift cizgiyi gordugum andan baslicam. Ziyan olmasin bosuna![]()
Olabilirmi acaba yaa bugün bekliyim bakalım çoğalacakmı duruma göre yarın yapayım test hayırlısı bakalımİnşaallah yerleşme kanamasıdırtest yap istersen :)
Ovulasyon testinde çizgiyi gördüğün günden başla. testleri yapmaya devam et. test silikleşmeye başladığında yumurtan çatlamış oluyor. o günü de değerlendir ve sonrası gün aşırı. İhmal etme ne demiş atalarımız : Üşenenin çocuğu olmazmış :))))Ovulasyon testinde cifti gorunce ilk iliskiye giricem birde sonraki gunu degerlendiricem. Oyle hergun fln yapmicam. Olacagi varsa olur zaten