• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yanı eskiden hiç kan değerine takilmazdik bilmiyordum bile dr gittiğimde genesin diyordu o yüzden bilmiyorum acikcasi
Benim oglumda cok cok dusuktu ben hic bakmadim bile az mi cok mu diye cok sukur sonra cok guzel gelisti insallah bu da oyle olur. Rabbim cumlemizin evladini bagislasin

Evet canim adetimin bittigi gun kanama kesildi ayni gun kasik ve bel agrisiyla akinti gelmeye basladi o gunu, yani eylulun 24unu ve pesine 25-27 gununu degerlendirdik benim ondan sonra gogus hassasiyetim basladi arkasindan ekimin 3 unu degerlendirip biraktik. Sonra da bi daha akinti filan olmadi dogru duzgun, genellikle kuru gecti daha simdi yeni yeni arada bi akintim oluyor. Size tavsiyem kizlar adetin bittigi gunden degerlendirmeye baslayin. Ben dun kese icin gittigim de dr cok kucuk dedi bakinca hemen goruldu cok sukur ve sen erken yumurtlamissin anlasilan dedi. Kendimi dinlemem ise yaradi ilk defa
Anladim canim tesekkur ederim. Bende birazdan ovu testi yapicam oda koyuysa demekki yumurtluyorum. Neguzel keseyide gormussun sirada kalp atisi var :) darisi bizlere insallah

Back