- 3 Ağustos 2017
- 637
- 385
- 33
- 35
Ayy bu ne nasil.girmis bu eve yaEki Görüntüle 2058043 Kızlar evime girene bakın hala korkudan elim ayagim tiyriyo yaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy bu ne nasil.girmis bu eve yaEki Görüntüle 2058043 Kızlar evime girene bakın hala korkudan elim ayagim tiyriyo yaaaa
Cok iyi kuzum dr takip eder insallah daha da katlanir kan degerine takilma hic :)Sagol canim teşekürler kan değeri nasil sizce
Yanı eskiden hiç kan değerine takilmazdik bilmiyordum bile dr gittiğimde genesin diyordu o yüzden bilmiyorum acikcasiCok iyi kuzum dr takip eder insallah daha da katlanir kan degerine takilma hic :)
Benim oglumda cok cok dusuktu ben hic bakmadim bile az mi cok mu diye cok sukur sonra cok guzel gelisti insallah bu da oyle olur. Rabbim cumlemizin evladini bagislasinYanı eskiden hiç kan değerine takilmazdik bilmiyordum bile dr gittiğimde genesin diyordu o yüzden bilmiyorum acikcasi
Amin ıns bol bol dua ediyorum hepimizeBenim oglumda cok cok dusuktu ben hic bakmadim bile az mi cok mu diye cok sukur sonra cok guzel gelisti insallah bu da oyle olur. Rabbim cumlemizin evladini bagislasin
Ay sorma canm ya bende bilmiyomki nasl girmiş korkudan oldum yaAyy bu ne nasil.girmis bu eve ya![]()
Ben onunla karşı karşıya geldimBu ne içim ürperdi
40 ayak olmaz olaydı ödüm koptuAyyy bismillah bu ne kiz
Resmi bile cok urkutucu cnm ya ...Ay sorma canm ya bende bilmiyomki nasl girmiş korkudan oldum ya
Ayy o ne cok korkuncEki Görüntüle 2058043 Kızlar evime girene bakın hala korkudan elim ayagim tiyriyo yaaaa
Kiz bu ne yaEki Görüntüle 2058043 Kızlar evime girene bakın hala korkudan elim ayagim tiyriyo yaaaa
30gunde bir oluyorum canim 5-6gun suruyorBende 15 ekimde oldum :) ama senin aralık uzun demekki canım. Bat 10 kasım. inşallah bu ay uğurlu gelir bizlere![]()
Anladim canim tesekkur ederim. Bende birazdan ovu testi yapicam oda koyuysa demekki yumurtluyorum. Neguzel keseyide gormussun sirada kalp atisi var :) darisi bizlere insallahEvet canim adetimin bittigi gun kanama kesildi ayni gun kasik ve bel agrisiyla akinti gelmeye basladi o gunu, yani eylulun 24unu ve pesine 25-27 gununu degerlendirdik benim ondan sonra gogus hassasiyetim basladi arkasindan ekimin 3 unu degerlendirip biraktik. Sonra da bi daha akinti filan olmadi dogru duzgun, genellikle kuru gecti daha simdi yeni yeni arada bi akintim oluyor. Size tavsiyem kizlar adetin bittigi gunden degerlendirmeye baslayin. Ben dun kese icin gittigim de dr cok kucuk dedi bakinca hemen goruldu cok sukur ve sen erken yumurtlamissin anlasilan dedi. Kendimi dinlemem ise yaradi ilk defa
Eki Görüntüle 2058043 Kızlar evime girene bakın hala korkudan elim ayagim tiyriyo yaaaa
Büyüktü ama nasıl korktum bi bilsenİyyy görmemle kaşınmam bir oldu kırkayak buuuu yakın çekim yılan gibi kocaman çıkmış heralde
40 ayak çıktı evden kız sehpanin ustundeydi ödüm koptuKiz bu ne ya![]()
Hemde nasil korkunç ben bide göz göze geldimAyy o ne cok korkunc![]()
Aynen kuzum halen korku içindeyim çok kötü biersy yaResmi bile cok urkutucu cnm ya ...
Oyyy cok korkutucu aman canim dikkat edin40 ayak olmaz olaydı ödüm koptu
Amin insallah kuzum en kisa zamanda rabbim sizlere de nasip etsinAnladim canim tesekkur ederim. Bende birazdan ovu testi yapicam oda koyuysa demekki yumurtluyorum. Neguzel keseyide gormussun sirada kalp atisi var :) darisi bizlere insallah
İlacı var alicaz ilacliyaz kuzum kız halen korkuyorum ya nasıl uyumam bu gece bilmyomOyyy cok korkutucu aman canim dikkat edin
Amin insallah kuzum en kisa zamanda rabbim sizlere de nasip etsin![]()