- 21 Aralık 2016
- 2.302
- 1.936
- 83
Benim geçen ay bozuldu 34 günde geldi oysaki kaç aydır 26-27-28 günü geçmiyordu. Benimde 6-7 günü buluyor. Soğan kürü yapıcam bakalım inşallah iyi haberler alırız bu ay30gunde bir oluyorum canim 5-6gun suruyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim geçen ay bozuldu 34 günde geldi oysaki kaç aydır 26-27-28 günü geçmiyordu. Benimde 6-7 günü buluyor. Soğan kürü yapıcam bakalım inşallah iyi haberler alırız bu ay30gunde bir oluyorum canim 5-6gun suruyor
Canım eviniz kaçıncı kat? Bende böceklerden çok korkuyorum. Camlara sineklik geçirdim böcek sinek gitmesin diye ama yine arada geliyorBen onunla karşı karşıya geldim
Kiz kirkayaksa neyse fotoda daha korkunc birseye benziyor ilk tasindigimda bendede cikti sonra yasandikca evde kayboldu40 ayak çıktı evden kız sehpanin ustundeydi ödüm koptu
İnsallah bitanem. Benden fazla geliyor sende ozaman. Eskiden benimde 28gundu dogumdan sonra daha 3.ayim. Tam oturmadi adet duzenim zamanla oturur herhaldeBenim geçen ay bozuldu 34 günde geldi oysaki kaç aydır 26-27-28 günü geçmiyordu. Benimde 6-7 günü buluyor. Soğan kürü yapıcam bakalım inşallah iyi haberler alırız bu ay![]()
tovbe bismillah !! kiz bu neee ??Eki Görüntüle 2058043 Kızlar evime girene bakın hala korkudan elim ayagim tiyriyo yaaaa
Boyle birseyin olmasi testin bozuk oldugunu dusundurur. Hadi negatif cikip sonradan koyulasani gordumde giderek silikleseni duymadim. Markasi ne?Selam kizlar,
Bugun sabah adetim 11 gun geciktigi icin idrar testi yaptim evde . O kadar umitsizce yaptim ki sonra bir anda gozlerim yerinden firlayacak gibi oldum. Cunku cift cizgiyi gordum. Hemen esime seslendim yanima cagirdim. Esime gosterdigimde ikinci cizgi git gide siliklesti. Hayalet bi cizgi haline geldi. Ve gormesi iyice zorlasacak bicimde suanda. Daha once bircok kez ayni testi yaptim. Ve suana kadar hic cift cozginin ciktigini gormemistim
Umitlenmek istemiyorum o yuzden 4 5 gun sonra tekrar test yapicam. Ama hic basina boyle birsey gelmis olan varmi acaba ??
Boyle birseyin olmasi testin bozuk oldugunu dusundurur. Hadi negatif cikip sonradan koyulasani gordumde giderek silikleseni duymadim. Markasi ne?
40 ayak kuzum yatovbe bismillah !! kiz bu neee ??
Kız ödüm koptu anlatamam çok kötüydü flasli çektim ondandır inşallah bidaha karsilasmamKiz kirkayaksa neyse fotoda daha korkunc birseye benziyor ilk tasindigimda bendede cikti sonra yasandikca evde kayboldu
Ozaman iyi gelmesin bosver :) insallah hamilesindir o markayi cok kullandim. Gebelik yoksa utanmadan direk negatifi gosteriyorCertain diye bir marka. Daha oncede bu markayi kullandim T kismi direkt beyaz cikiyordu. Hic o cizgi olusmuyordu bile. 1 hafta oncede doktora gitmistim. Karnimdan ultrason ile bakti ve rahimde kalinlasma var ya hamilesin yada adet olcaksin dedi. Ama ne gelen vaaar ne gideen.
İlk defami cikiyor? Aman dikkat edin cocugun odasina yatagina iyice bakKız ödüm koptu anlatamam çok kötüydü flasli çektim ondandır inşallah bidaha karsilasmam
Ozaman iyi gelmesin bosver :) insallah hamilesindir o markayi cok kullandim. Gebelik yoksa utanmadan direk negatifi gosteriyor![]()
Amin canım Allah hepimize tez zamanda nasip etsin inşallah. 11 gün gecikme baya bir zaman. Kan testi yaptır. Hem rahim duvarı kalınlaşmış hem 11 gün gecikme. Hamilelik gibi geliyor. İnşallah da öyledirE simdide gosterip vermedigicik oldum. Insallah hepimiz tez zamanda hamile oluruz
![]()
Test yaptırmışsın kuzum. Geçmiş olsun.Karın ağrım daha devam ediyor kızlar ya![]()
Amin canım Allah hepimize tez zamanda nasip etsin inşallah. 11 gün gecikme baya bir zaman. Kan testi yaptır. Hem rahim duvarı kalınlaşmış hem 11 gün gecikme. Hamilelik gibi geliyor. İnşallah da öyledir
Sağol kuzum da şu karın ağrım geçsin başka bisey istemiyorum dun de beri beni mahvetti ne yemek yiyebiliyorum ne oturabiliyorumTest yaptırmışsın kuzum. Geçmiş olsun.
30 ya da 31 ekim. Daha var ama ben 25 inde yaparım testInsallah bakalim umitlenmek istemiyorum o yuzden beklicem birazcik daha.. sizin bat ne zaman ??
Çok geçmiş olsun tekrar ilaç alsan. Gebelik olmadığı kesinleşti sanırım. Çekme o kadar ağrıyıSağol kuzum da şu karın ağrım geçsin başka bisey istemiyorum dun de beri beni mahvetti ne yemek yiyebiliyorum ne oturabiliyorum![]()