• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar adetin sonlarinda yumurtlayan varmi? Bende degisiklikler var ya anlamadim. Dun adet tamamen bitti hic kanama gelmedi bugun yumurtlamadaki gibi karnim sis. Akintim yogun ve yumurtlama zamanindaki gibi agrim var nedirki bu? Ovu testim var salak gibi tuvaletimi yaptim aklima gelmedi testi yapmak. Biraz sikisip testi denicem bakalim neyin nesi.
Dene bakalim testi icin rahat eder ama burdan gordugume gore olmayacak sey degil..

Ayy masallah canima. Valla sevindim iyi olmada artik tesseli edecek birseyde bulamiyor insan :KK43: insallah kuzum insallah kasimda ikimizde guzel haberi aliriZ
Adet olunca bati bildiririm kuzum :) alıştım sanırım ondan üzülmedim kasım 1 sene olcak hayırlısı konuştuğum çok insan var 2 seneye kadar mutlaka hamile kalıyorlar hayırlısı Rabbimden ben hep hayırlısıni istedim hayırsızsa hiç olmasın dedim nasip bakalım :)

Adet olunca bati bildiririm kuzum :) alıştım sanırım ondan üzülmedim kasım 1 sene olcak hayırlısı konuştuğum çok insan var 2 seneye kadar mutlaka hamile kalıyorlar hayırlısı Rabbimden ben hep hayırlısıni istedim hayırsızsa hiç olmasın dedim nasip bakalım :)
Haklisin ben ilk aydan biraktim akisina seninki baya surmus alismissindir tabi. Dualarin kabul olsun kuzum hayirlisi diyoruz hep hepimiz icin hayirlisi olsun

Kiz olsun gecikmeli denerim :KK70: en azindan boyle sasirip erken catlaya bildigini ogrenirim.
Bidaha ovu testi yapmayacam deyip gene dayanamiyoruz ;) benimkide bitmisti bugun gene siparis ettim gene test yapip yapip dururum :halay:

Bidaha ovu testi yapmayacam deyip gene dayanamiyoruz :KK66: benimkide bitmisti bugun gene siparis ettim gene test yapip yapip dururum :halay:
Senin test pozitifti bide adet oldun baksana. Zaten en garantisi kan hic ugrasmadan hemen ogrenip isine bakiyorsun ne umut kaliyo ne baska bisi. Benim var almayacaktim guya ayni senin gibi oldu :KK70:

Senin test pozitifti bide adet oldun baksana. Zaten en garantisi kan hic ugrasmadan hemen ogrenip isine bakiyorsun ne umut kaliyo ne baska bisi. Benim var almayacaktim guya ayni senin gibi oldu :KK70:

Evet test koyulasacagina siliklesti ve iki gun erken geldi kimyasal diye dusunuyorum o yuzden. Benim burda kan testi sansim yok zaten onun icin kendi kendime yapip duruyom ;)

Benimde bir yil olcak bu ay..

Back