- 30 Ağustos 2017
- 429
- 1.695
- 43
Canım sen benimleydin dimi 21 ekimdi bat ben daha olmadimEver iki gun erken geldi hemde dun basladi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sen benimleydin dimi 21 ekimdi bat ben daha olmadimEver iki gun erken geldi hemde dun basladi![]()
Inşallah bu ay alırsın müjdeli haberini canım ❤Benimde bir yil olcak bu ay..
Hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Merak ettim doğrusu mucize demişsiniz bi sağlık sorunumu vardı bebeğiniz mucize?Umudunuzu yitirmeyin kızlar benim durumum mucize rabimin mucizesi inanın yeter herkes anne baba olmalı ins
Kaç gün sonra yaptın canım testi adettin geçtimiDün evde test yaptım inanamadım tabi bugün de kan verdim 182.69 pozitif 3 haftalik
Anladim yurtdisinda kan testi sikintili sanirim.Evet test koyulasacagina siliklesti ve iki gun erken geldi kimyasal diye dusunuyorum o yuzden. Benim burda kan testi sansim yok zaten onun icin kendi kendime yapip duruyom![]()
22 siydi canim dun oldum ben. Bebek olmayinca erken olmasida bi bakima iyi bisey :)Canım sen benimleydin dimi 21 ekimdi bat ben daha olmadim
Aynen canim bildigim burdada idrar testi yapiyolar ama gunun gecince :)Anladim yurtdisinda kan testi sikintili sanirim.
Erken yumurtlama olabiliyor canım birazda stresle yumurtlama zamanlarını bizmi bozuyoruz acaba :) hatta adet sonrası tek ilişki ile hamile kalan bile var. Akıntını takip et bakalım devam edecek mi. Benim de yeni bitti adet seninle aynıyız galiba bugün itibariyle çalışmalar başlasın yine :)Kizlar adetin sonlarinda yumurtlayan varmi? Bende degisiklikler var ya anlamadim. Dun adet tamamen bitti hic kanama gelmedi bugun yumurtlamadaki gibi karnim sis. Akintim yogun ve yumurtlama zamanindaki gibi agrim var nedirki bu? Ovu testim var salak gibi tuvaletimi yaptim aklima gelmedi testi yapmak. Biraz sikisip testi denicem bakalim neyin nesi.
Amin canim sagol ıns herkese nasip etsinTebriklerrrr Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Inş canim sagol:))Gözün aydın canım sağlıkla al kucağına inşallah be çok güzel bi hamilelik geçir ❤
Dün yaptım internetten almıştım tamda kargo geldi yapiyim bi dedim işteydim 3 tane yaptım çift çizgi Bu günde kanda cıktı normalde bugundu adettimKaç gün sonra yaptın canım testi adettin geçtimi
Esim tahlil verecek calisma yapamayiz malesef. Ovulasyon testim var onu denicem bakalim pozitifse resmen yumurtluyorum :) 15ekimde oldum ven canim dunde bitti. Yeni bat nezaman senin ekliyim listeyeErken yumurtlama olabiliyor canım birazda stresle yumurtlama zamanlarını bizmi bozuyoruz acaba :) hatta adet sonrası tek ilişki ile hamile kalan bile var. Akıntını takip et bakalım devam edecek mi. Benim de yeni bitti adet seninle aynıyız galiba bugün itibariyle çalışmalar başlasın yine :)
Bende 15 ekimde oldum :) ama senin aralık uzun demekki canım. Bat 10 kasım. inşallah bu ay uğurlu gelir bizlereEsim tahlil verecek calisma yapamayiz malesef. Ovulasyon testim var onu denicem bakalim pozitifse resmen yumurtluyorum :) 15ekimde oldum ven canim dunde bitti. Yeni bat nezaman senin ekliyim listeye
Evet canim adetimin bittigi gun kanama kesildi ayni gun kasik ve bel agrisiyla akinti gelmeye basladi o gunu, yani eylulun 24unu ve pesine 25-27 gununu degerlendirdik benim ondan sonra gogus hassasiyetim basladi arkasindan ekimin 3 unu degerlendirip biraktik. Sonra da bi daha akinti filan olmadi dogru duzgun, genellikle kuru gecti daha simdi yeni yeni arada bi akintim oluyor. Size tavsiyem kizlar adetin bittigi gunden degerlendirmeye baslayin. Ben dun kese icin gittigim de dr cok kucuk dedi bakinca hemen goruldu cok sukur ve sen erken yumurtlamissin anlasilan dedi. Kendimi dinlemem ise yaradi ilk defami-nick canim senin yumurta erken olmustu galiba? Az bilgilendirirmisin beni ?
Ayyy bismillah bu ne kizEki Görüntüle 2058043 Kızlar evime girene bakın hala korkudan elim ayagim tiyriyo yaaaa
Tekrar hayırlı olsun canım ama kan tahlili cidden daha iyiymis bundan sonra test mest uğraşmiycam geciktim mı hemen kan vercem ohh miss stres falan hiç yasamiyorsun:)Dün yaptım internetten almıştım tamda kargo geldi yapiyim bi dedim işteydim 3 tane yaptım çift çizgi Bu günde kanda cıktı normalde bugundu adettim
Ayy masallah canim tebrik ederim Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin :)Dün evde test yaptım inanamadım tabi bugün de kan verdim 182.69 pozitif 3 haftalik
Bu ne içim ürperdiEki Görüntüle 2058043 Kızlar evime girene bakın hala korkudan elim ayagim tiyriyo yaaaa
Sagol canim teşekürler kan değeri nasil sizceAyy masallah canim tebrik ederim Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin :)