Hayırlısı olsun canım. Yumurtlayıp hamile kalabiliyorsun en azından. İnşallah en kısa sürede sağlıklı şekilde alırsın bebişi
Ne çıktı ki pozitif çıkar yineInsallah kuzum az once test yaptım gene
Ama o test hep oyle silik cizgi gosteriyormus.Test laboquick valla. Ama gece adet oldum dedikten sonra pede hicbirsey gelmemis. Bence yumurtlamam gercekten 7 gun onceydi ve bu bir kimyasal düşük
Ee sonuc?Insallah kuzum az once test yaptım gene
Hangi marka canım testAma o test hep oyle silik cizgi gosteriyormus.
Ee sonuc?
Ne çıktı ki pozitif çıkar yine
Ama o test hep oyle silik cizgi gosteriyormus.
Canım benim çok sağol evet insan burda kafa dağıtıyor birnevi huzur buluyor kuzum rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin canm gittinmi doktora kaç haftalık minnakGitme canim kafa dagitiyor burasi cook uzuldum buarada insallah en kisa surede kavusursun bebisine :)
İlaç iç ya da içme diyemem. Sorunun ne olduğunu ancak beta hcg takibi ile öğrenebilirsin. İnşallah yerleşme kanamasıdır.Farkli test yaptim az once kuzum oda pozitif ama fotografta cikmayacak kadar ince
Laboquick canimHangi marka canım test
Canim hastane uzakmi? Kan tahlili yaptirsan belkide adet degil yerlesme kanamasidirFarkli test yaptim az once kuzum oda pozitif ama fotografta cikmayacak kadar ince
Beta baktirmadim cnm .butun tekrardan adet oldm cok sevindim ..Beta hcg degerin fln normalse normaldir galiba.
Hadi insallah takiple daha iyi sonuc olur
İlaç iç ya da içme diyemem. Sorunun ne olduğunu ancak beta hcg takibi ile öğrenebilirsin. İnşallah yerleşme kanamasıdır.
Canim hastane uzakmi? Kan tahlili yaptirsan belkide adet degil yerlesme kanamasidir
Kısmet canım bekle biraz bakalım. Herşeyin hayırlısı elimizden bir şey gelmiyorBir bebek dusecekse düşüyor. Bunu artik cok iyi biliyorum. Kirmiziya döndü artik. Cam gibi kırmızı. Ilac icmek su an icin gereksiz galiba tam adet günü silik gosteriyor galiba
Ozaman kimyasal kuzum. Demekki gununde yumurtladin sen o diger sey baska birseymisCanim bildigin cam gibi kırmızıya döndü
Ovulasyon testimi? Nemarka canim? İlk bebekmi seninTestlerimin siparişini verdim, inşaallah bu ay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?