Gitme canim kafa dagitiyor burasi cook uzuldum buarada insallah en kisa surede kavusursun bebisine :)Kızlar sizleri bırakıp gidemedim gidememde canlarimmmm çok alıştım zaten size
Canim senin test baya baya pozitif yerlesme kanamasi falan olmasin????Gebelik testi pozitif ama ben adet oldum . Neyse sonucta adet oldum oda birsey
Canim senin test baya baya pozitif yerlesme kanamasi falan olmasin????
Hayirlisi olsun canim.. bende kimyasaldan korkuyorumHic sanmam bu baya baya adet baslamasi kuzum. Belki kimyasaldir. Bu ay sacma sapan oldu yumurtlama gecikti vs derken.
Hayirlisi olsun canim.. bende kimyasaldan korkuyorum
Canim benim iki gun onceden kahverengi lekenme olur adetin ilk gunude Boyle camur gibi kist var ondan sanirim ama doktor normal diyo olurmus oyle. Iste simdi bata iki kaldi ve benin o kahverengi lekelenmem basladicok korkuyorum arkasi gelecek diye
Rabbim fazla bekletmesin yollasin insallah bebisini kuzum.
Insallah gelmez.. duzenlidir adetim iki gun kaldi bi kerede sassin gelmesin artikAllah allah insallah arkasi gelmez . Merak etme bence gelse gelirdi
Adet gecikmeden test yapip pozitifi gorunce ve normal adet olunca kimyasal gecirdigimizi anliyoruz. Benimki kimyasali asmisti biraz kan degerim 200civari cikti sonra dususe gecti ve adet oldum. Erkenden test yapanlar anliyor canimKızlar kimyasal gebeliik geçirdiğinizi nasıl anladınız? Doktor mu söylüyor ben bu durumumerak ediyorum
Tamam canimGaSeLLe yeni BAT 14 kasım sanırım. Ilk kez geciktigi için eski periyoda göre yaptım. Yani sonuç olarak 14 kasım ona göre eklersin
Canim mesajlarini okudum yumurtlaman oldu bence senin. Yani zamaninda oldu olmasaydi adetin gununde gelmez gecikirdi. Ve testin laboquick marka degilse pozitif cikmis resmen. Sasirdim adet oldugunu okuyunca. Gecmis olsun kuzum hayirlisi olsun yine kotunun iyisi dusun 10gun belirsizce bekleyecektin@GaSeLLe bugun gece uyuyamadım gene agridan s. Saat 2 de kahverenginim cok cok acik tonu bir akinti geldi. Fotografini cektim hatta doktora sorayim diye. Bir tane de lh ve gebelik testi yaptım. Artik kontrol ediyorum mecburen. Sonra yarim saat baktim lh da gebelikte negatif. Simdi tuvalete kalktim ve bi baktim gebelik testim pozitif Eki Görüntüle 2057476
Baska test yapmismiydin sonradan koyulasma fln varmiydi? İnsallah olmazsin yaBende erken sevinmemisimdir insallah Bata iki gun kaldi adet belirtilerim basladi hep oyle olur once kahverengi leke sonra kirmizilar ve benim lekelenmem basladi
Removeben bari fazla kalma misafirlikte calisma gunlerini kacirma canim
Canim mesajlarini okudum yumurtlaman oldu bence senin. Yani zamaninda oldu olmasaydi adetin gununde gelmez gecikirdi. Ve testin laboquick marka degilse pozitif cikmis resmen. Sasirdim adet oldugunu okuyunca. Gecmis olsun kuzum hayirlisi olsun yine kotunun iyisi dusun 10gun belirsizce bekleyecektin
Hayırlısı olsun canım. Yumurtlayıp hamile kalabiliyorsun en azından. İnşallah en kısa sürede sağlıklı şekilde alırsın bebişiTest laboquick valla. Ama gece adet oldum dedikten sonra pede hicbirsey gelmemis. Bence yumurtlamam gercekten 7 gun onceydi ve bu bir kimyasal düşük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?