• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam canim beklemeye alirim seni. İnsallah beklemedigin biranda cika gelir kuzun. Adet gunu betasi 0cikan sonradan yukselen cok kisi var. Umut bitmez
ağzın bal yesin :) kırmızıları görmeden inanamıyo insan. bende zaten okuduklarımdan etkileniyorum. olmadığını düşünüyorum ama 0 çıkıp yükselenleri görünce perttt

Gebelik testi pozitif ama ben adet oldum . Neyse sonucta adet oldum oda birsey

Yerlesmedir belki canim hadi hayirlisi
Ama boyle durumlarda kimyasalsa bile sukur.Ben yine de regl olursan bittiginde kan vermeni oneririm.
Beta baktirmadim cnm .butun tekrardan adet oldm cok sevindim ..

Canim benim regl oncesinde degerlerimde gebelik vardi.Sonra bende regl oldum dedim ama belki korku iste benimkide ama regl bitince yine de beta degerine baktir.Sifirsa yola devam :)

ağzın bal yesin :) kırmızıları görmeden inanamıyo insan. bende zaten okuduklarımdan etkileniyorum. olmadığını düşünüyorum ama 0 çıkıp yükselenleri görünce perttt
Sagol kuzum :) en azindan gununu reglini bekle insallahki gelmez ozaman tekrar test yaptirirsin. Nasilsa negatifide gordun uzuldun. Yoksada dahada uzulmezsin onune bakarsin

Evet canım bugün tam 2 ay oldu evleneli :)

Gebelik testi aldım balım, freely marka. Yorumları olumluydu bi alayım dedim :)
Hadi ya :) masallah taze gelinsin ama sana bir tavsiye simdiden kafama takma sakin gozunde buyutme bebek konusunu. Aslinda senin simdi daha cicim aylarin kocayla romantik romantik calisirsin gorev gibi gelmez sana oyuzdende cabuk tutar insallah :oops::KK51:

Hadi ya :) masallah taze gelinsin ama sana bir tavsiye simdiden kafama takma sakin gozunde buyutme bebek konusunu. Aslinda senin simdi daha cicim aylarin kocayla romantik romantik calisirsin gorev gibi gelmez sana oyuzdende cabuk tutar insallah :oops::KK51:

Pek takmıyorum canım evliliğimin tadını çıkarıyorum (:
Ama istemiyo da değilim yani:dua::KK49::KK15::KK33:

Kızlar merhaba ben şimdi doktora gidiyorum. Hormon testi isteyeceğim. Herhangi bir doktor istemedi bunu. Kendi kafama göre yaptıracağım. Bi sakınca var mi bunda doktorun istemesine gerek yok değil mi. Ha bir de sağlık ocağı hormon testi yapıyor mu biliyor musunuz

Kızlar merhaba ben şimdi doktora gidiyorum. Hormon testi isteyeceğim. Herhangi bir doktor istemedi bunu. Kendi kafama göre yaptıracağım. Bi sakınca var mi bunda doktorun istemesine gerek yok değil mi. Ha bir de sağlık ocağı hormon testi yapıyor mu biliyor musunuz

Ben cildiye bölümünde yaptırmıştım hormon testini,,

Bi zararı yok

Günaydın kızlar nasılsınız bugün ben daha iyyim inşallah kafama tskmiycam artık herşey daha guzelmolucak buralar ev isi ile ilgilenmem lazım burdan tasiniyoruz galiba 5 yıldır hayalim gerçek oluyo galiba @GaSeLLe

Yok bir sakincasi olmaz. Saglik ocagi troidlere fln bakiyor kapsamli tahlil yapmiyor. Bende kendim istedim gittim tahlil yaptiracagim ne durumda hormonlar dedim yapti doktor bide devletti ozel degildi.

Yok bir sakincasi olmaz. Saglik ocagi troidlere fln bakiyor kapsamli tahlil yapmiyor. Bende kendim istedim gittim tahlil yaptiracagim ne durumda hormonlar dedim yapti doktor bide devletti ozel degildi.
GaSeLLe ben böyle mal bir hoca görmedim ya. Bütün doktorlar aynı değil demekki. Adam jinekolog dedim adetin 3. Günü hormonlara baktiracagim. Neye göre bakacağız ki dedi. Bu bizim işimiz değil dedi. Beni bozdu. Tahlili de yapmadı. Adamla birde güzel tartıştım çıktım. Ozele gitmek zorundamiyim ben ya bu ne saçmalık.!

Back