• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@GaSeLLe bugun gece uyuyamadım gene agridan s. Saat 2 de kahverenginim cok cok acik tonu bir akinti geldi. Fotografini cektim hatta doktora sorayim diye. Bir tane de lh ve gebelik testi yaptım. Artik kontrol ediyorum mecburen. Sonra yarim saat baktim lh da gebelikte negatif. Simdi tuvalete kalktim ve bi baktim gebelik testim pozitif
20171020_051623.webp

Bende erken sevinmemisimdir insallah Bata iki gun kaldi adet belirtilerim basladi hep oyle olur once kahverengi leke sonra kirmizilar ve benim lekelenmem basladi :(

Canim benim iki gun onceden kahverengi lekenme olur adetin ilk gunude Boyle camur gibi kist var ondan sanirim ama doktor normal diyo olurmus oyle. Iste simdi bata iki kaldi ve benin o kahverengi lekelenmem basladi :( cok korkuyorum arkasi gelecek diye :(

Canim benim iki gun onceden kahverengi lekenme olur adetin ilk gunude Boyle camur gibi kist var ondan sanirim ama doktor normal diyo olurmus oyle. Iste simdi bata iki kaldi ve benin o kahverengi lekelenmem basladi :KK43: cok korkuyorum arkasi gelecek diye :KK43:

Allah allah insallah arkasi gelmez . Merak etme bence gelse gelirdi

Kızlar kimyasal gebeliik geçirdiğinizi nasıl anladınız? Doktor mu söylüyor ben bu durumumerak ediyorum :110:
Adet gecikmeden test yapip pozitifi gorunce ve normal adet olunca kimyasal gecirdigimizi anliyoruz. Benimki kimyasali asmisti biraz kan degerim 200civari cikti sonra dususe gecti ve adet oldum. Erkenden test yapanlar anliyor canim

@GaSeLLe bugun gece uyuyamadım gene agridan s. Saat 2 de kahverenginim cok cok acik tonu bir akinti geldi. Fotografini cektim hatta doktora sorayim diye. Bir tane de lh ve gebelik testi yaptım. Artik kontrol ediyorum mecburen. Sonra yarim saat baktim lh da gebelikte negatif. Simdi tuvalete kalktim ve bi baktim gebelik testim pozitif Eki Görüntüle 2057476
Canim mesajlarini okudum yumurtlaman oldu bence senin. Yani zamaninda oldu olmasaydi adetin gununde gelmez gecikirdi. Ve testin laboquick marka degilse pozitif cikmis resmen. Sasirdim adet oldugunu okuyunca. Gecmis olsun kuzum hayirlisi olsun yine kotunun iyisi dusun 10gun belirsizce bekleyecektin

Canim mesajlarini okudum yumurtlaman oldu bence senin. Yani zamaninda oldu olmasaydi adetin gununde gelmez gecikirdi. Ve testin laboquick marka degilse pozitif cikmis resmen. Sasirdim adet oldugunu okuyunca. Gecmis olsun kuzum hayirlisi olsun yine kotunun iyisi dusun 10gun belirsizce bekleyecektin

Test laboquick valla. Ama gece adet oldum dedikten sonra pede hicbirsey gelmemis. Bence yumurtlamam gercekten 7 gun onceydi ve bu bir kimyasal düşük

Back