• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aman olmazsin insallah. Su kirmizi kartlar hamisleri gecsin istemiyorum :KK43: pazartesiye az kaldi hadi bakalim rabbim guzel haberler almani nasip etsin

Benim ilk ayim ama etkileniyorum sanki yine aylardır deniyor gibiyim. Annemlerden onumuzdeki degil taa obur pazartesi donecegim teste de o gun giderim kuzum ancak. 0 dan korkuyorum zaten doktordan da korkuyorum

EKİM, KASİM LİSTESİ BAT'LAR

@emsaleymen :anneadayı:

@efulim_61 :anneadayı:

@lavinza :anneadayı:

@Seyura :anneadayı:

@mf.aysegul :anneadayı:

@safari_go :anneadayı:

@asymkrdg :anneadayı:

@Dildildil :duduk:

@Mimobar :duduk:

@neseyasin ?

@elifcaf :duduk: ?

@Elmira2017 13 kasim

@Svghzr ?

Hadi Yaa :anneadayı:

@Alya_sura88 :duduk:

@TC-TaNcCUuU ?

@Eda3883 :duduk:

@gulsahali88 :duduk:

@patisserieyumyum :duduk:

@gkymc :duduk:

@workerthenew :anneadayı:

@GaSeLLe 14 kasim

S Snglmhmt 15 kasim

@RanaZ33 16 kasim

@mi-nick :anneadayı:

Removeben Removeben 18 ekim

@IzmirliEGM 18 ekim

@Cokanneyim 18 ekim

@Sanderling 20 ekim

@DoraNora 20 ekim

@Erva Yaren 21 ekim

Smartanne :anneadayı:

@mihracee 1 kasim

Acem55 :duduk:

@Happymarried 21 ekim

@elif1515 22 ekim

@derinalya 23 ekim

@Mina_1414 23 ekim

@visne_receli 23 ekim

@bodrum90 23 ekim

@lady8 24 ekim

@Bilge631994 26 ekim

@Nilyahmeteymn 27 ekim

@2miracles 28 ekim

@onemorecupeofcoffee 29 ekim[/USER]

@Delfin_ 29 ekim

@pinkglove 30ekim
cnm bat 21 henüz kırmızı kartı yemedim sadece batdan 4 gün önce kan testi verdim negatif çıktı. nasip kasıma diyorum ama kırmızıları görmeden umut bitmiyo :)))))))

Yeni bat 16 kasim kizlar bakalim bu ay neler bekliyor..bu arada regl 3. Gunu ve bitti normalde 6 gun surerdi tuhaf seyler oluyor ama doktorum normal diyo ufff ya

Beta hcg degerin fln normalse normaldir galiba.
Hadi insallah takiple daha iyi sonuc olur

cnm bat 21 henüz kırmızı kartı yemedim sadece batdan 4 gün önce kan testi verdim negatif çıktı. nasip kasıma diyorum ama kırmızıları görmeden umut bitmiyo :)))))))
Tamam canim beklemeye alirim seni. İnsallah beklemedigin biranda cika gelir kuzun. Adet gunu betasi 0cikan sonradan yukselen cok kisi var. Umut bitmez

Benim ilk ayim ama etkileniyorum sanki yine aylardır deniyor gibiyim. Annemlerden onumuzdeki degil taa obur pazartesi donecegim teste de o gun giderim kuzum ancak. 0 dan korkuyorum zaten doktordan da korkuyorum
Korkma kuzum daha ne çıkacağı belli değil. Olsun ozamana kadar iyice netlesir. Annenle vakit cabuk geçer kafana takmazsın hicyoktan

Kizlar En rahati adet gunleri sanirim ohh yumurta akıntısı varmı midem bulandimi yok belim koptumu hiiç kafaya takacak bisi yok. Arada ped değiş okadar.biryandan yumurtlama gelsin istiyorum biryandan korkuyorum. Yumurtlama bitince adet beklerken zaman yapışıp kalıyor sanki :63:

Kizlar En rahati adet gunleri sanirim ohh yumurta akıntısı varmı midem bulandimi yok belim koptumu hiiç kafaya takacak bisi yok. Arada ped değiş okadar.biryandan yumurtlama gelsin istiyorum biryandan korkuyorum. Yumurtlama bitince adet beklerken zaman yapışıp kalıyor sanki :63:

O aradaki zaman nasil uzun di mi yaa :)
Valla gun gecmek bilmiyor.
Ocak ayı bana yil gb geliyor suan.
Sizi de birakamadim bende :))))

Eskigunler Eskigunler Canim gecmis olsun.
Beta hcg degerlerin kac cikti?
Dış gebelikte beta takibi onemli aklinda olsun.
Insallah baska hicbirseye gerek kalmaz...

Üzme kendini,soylemesid3 kolay degil inan,uzulmemekte ama :) Bende yasadiklarimdan sonra burda buldum kendimi..Bazen seninle ayni ayni seyi yasayanlari goruyor insan bisy ogreniyor,bazen senin sikintinin baskasinda son buldugunu iyi haberler verdigini gormek umut oluyor..
Kendine en iyi sen gelirsin ve en kotu seyi sen yapabilirsin unutma,bekledigin minis icin oncelikle kendine guzellik yap :)

O aradaki zaman nasil uzun di mi yaa :)
Valla gun gecmek bilmiyor.
Ocak ayı bana yil gb geliyor suan.
Sizi de birakamadim bende :))))
Sorma vallA:) daha erken bırakamıyormusun korunmayı canim? Olsun sağlığın yerinde olsun da bebeğin daha çabuk gelir ozaman. Şimdilik takıl bize belirtileri gebe kalma tiyolarini fln öğren iyice :)

Aynen ya hiç sorma valla en fazla adet sancısı oluyo okadar onun dışında kafa rahat tertemiz ohh misss

Eskigunler Eskigunler Canim gecmis olsun.
Beta hcg degerlerin kac cikti?
Dış gebelikte beta takibi onemli aklinda olsun.
Insallah baska hicbirseye gerek kalmaz...

Üzme kendini,soylemesid3 kolay degil inan,uzulmemekte ama :) Bende yasadiklarimdan sonra burda buldum kendimi..Bazen seninle ayni ayni seyi yasayanlari goruyor insan bisy ogreniyor,bazen senin sikintinin baskasinda son buldugunu iyi haberler verdigini gormek umut oluyor..
Kendine en iyi sen gelirsin ve en kotu seyi sen yapabilirsin unutma,bekledigin minis icin oncelikle kendine guzellik yap :)
Evet onun için stresten uzak durup ve azcık kilo vermem lazım galiba

Sorma vallA:) daha erken bırakamıyormusun korunmayı canim? Olsun sağlığın yerinde olsun da bebeğin daha çabuk gelir ozaman. Şimdilik takıl bize belirtileri gebe kalma tiyolarini fln öğren iyice :)

Yok canim dış gebelik tedavisi gördüm agir bi ignesi var o yuzden minimum 3 ay.
Buna sukur :)
Benimde 3bucuk yasinda kizim var,2.icinde Agustos'ta baslamistik iste boyle oldu :)

Evet onun için stresten uzak durup ve azcık kilo vermem lazım galiba

Hehh :) ne yapacagini dusun kararli ol en guzeli,insallah en kisa zamanda gorecez guzel haberini :)

Yok canim dış gebelik tedavisi gördüm agir bi ignesi var o yuzden minimum 3 ay.
Buna sukur :)
Benimde 3bucuk yasinda kizim var,2.icinde Agustos'ta baslamistik iste boyle oldu :)

Hehh :) ne yapacagini dusun kararli ol en guzeli,insallah en kisa zamanda gorecez guzel haberini :)
Kacinci denemede kaldın? Aynen bunada şükür tüpün zarar girmeden kurtulmak önemli. Allah bağışlasın kuzunu

Kacinci denemede kaldın? Aynen bunada şükür tüpün zarar girmeden kurtulmak önemli. Allah bağışlasın kuzunu

Amin cumlesini,bizimkileride insallah..
Hemen kaldim canim bayaa hazirlikliydik ama hayirlisi buymus.
Simdilik kistim var ilac kullaniyorum eriyecek insallah.Sonra bakacaz bakalim tüpte vs zarar var mı diye.Degerlerim yuksekti bu hafta duzeldi ancak. Sat 5 Agustostu :) Bat mat yok :))))))
Valla insan deli gb oluyor.Insanlarin gereksiz fikirleri ve alakasiz gonulsuz tesellileride cabası

Back