• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin cumlesini,bizimkileride insallah..
Hemen kaldim canim bayaa hazirlikliydik ama hayirlisi buymus.
Simdilik kistim var ilac kullaniyorum eriyecek insallah.Sonra bakacaz bakalim tüpte vs zarar var mı diye.Degerlerim yuksekti bu hafta duzeldi ancak. Sat 5 Agustostu :) Bat mat yok :))))))
Valla insan deli gb oluyor.Insanlarin gereksiz fikirleri ve alakasiz gonulsuz tesellileride cabası
Anladım canim. Kulak asma millete. Bazılarına malzeme lazım uğraşmak için. Allah hayırlı zamanını biliyor olur insallah

Insallah canim. Bende anneme gitmek istiyorum kuzumun mezarında giderdim neguzel ama okul var malesef

Haftasonu git istersen tatlim. Melegin sana sefaatci olacak ne mutlu sana. Benim bebegim canlandi mi acaba onu bilemeden gitti 8. Haftda

Haftasonu git istersen tatlim. Melegin sana sefaatci olacak ne mutlu sana. Benim bebegim canlandi mi acaba onu bilemeden gitti 8. Haftda
Olmalı vardır onunda bir hükmü. Kolaymı 8hafta taşımışsın 40gunde ruh ufleniyormus. Insallah seninki de şefaatçi olacak sana. Bir ara kacicam insallah. 10kasima yakin giderim dogum gunu olacakti melegimin

Olmalı vardır onunda bir hükmü. Kolaymı 8hafta taşımışsın 40gunde ruh ufleniyormus. Insallah seninki de şefaatçi olacak sana. Bir ara kacicam insallah. 10kasima yakin giderim dogum gunu olacakti melegimin

Omru bu kadarmis napalim ne diyelim Allah cennette kavuştursun

Hamisleri sormaya sari sari ne tatlilar :KK70: soru olanlara baktim daha adet olmayanlar var bazilarinada bakiyorum baska topikte kasima hazirlaniyo kaldiriyorum listeden. Bi haber vermek zor degil :) ay sonu duzenleme yapicam kuzum. Senide hamis olarak eklerim insallah ekimde kalirsin:)
Merhaba herkese hamile olanları tebrik ederim rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ben çok sık giremiyorum oğlumun ödevleri biraz yoğun ara ara girip okuyorum yorumları benşmde adetime 7 gün kaldı bakalım belirtilerim var ama adet belirtiside olabilir biraz iştahım arttı ve göğüslerim yumurtlama gününden beri acıyor ayrıca yorgunluk ve uyku hali var bakalım rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin

Kızlar kimyasal gebeliik geçirdiğinizi nasıl anladınız? Doktor mu söylüyor ben bu durumumerak ediyorum :110:

Back