Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Azcik 90 kuzumKiloda etkiliyor kuzum kilon kaç?
Anladım canim. Kulak asma millete. Bazılarına malzeme lazım uğraşmak için. Allah hayırlı zamanını biliyor olur insallahAmin cumlesini,bizimkileride insallah..
Hemen kaldim canim bayaa hazirlikliydik ama hayirlisi buymus.
Simdilik kistim var ilac kullaniyorum eriyecek insallah.Sonra bakacaz bakalim tüpte vs zarar var mı diye.Degerlerim yuksekti bu hafta duzeldi ancak. Sat 5 Agustostu :) Bat mat yok :))))))
Valla insan deli gb oluyor.Insanlarin gereksiz fikirleri ve alakasiz gonulsuz tesellileride cabası
Burdayım canim :) kanatsız kuşlar var onu izliyorum :)@GaSeLLe nerdesiin![]()
Evet verirsen guzel olur sağlığın için hemde fit hamiş olursun :)Azcik 90 kuzum
Korkma kuzum daha ne çıkacağı belli değil. Olsun ozamana kadar iyice netlesir. Annenle vakit cabuk geçer kafana takmazsın hicyoktan
Burdayım canim :) kanatsız kuşlar var onu izliyorum :)
İnşallah veririm.şu tatlım vazgecebilsemmmmmmEvet verirsen guzel olur sağlığın için hemde fit hamiş olursun :)
Insallah canim. Bende anneme gitmek istiyorum kuzumun mezarında giderdim neguzel ama okul var malesefAnnemler iyi gelecek insallah rahat rahat huzurla gecer gunlerimiz
Sagol kuzum ekliyorum hoşgeldin :)Ayy iyi seyirler canım :)
Bat 7 kasım, ekler misin![]()
Insallah canim. Bende anneme gitmek istiyorum kuzumun mezarında giderdim neguzel ama okul var malesef
Sagol kuzum ekliyorum hoşgeldin :)
Olmalı vardır onunda bir hükmü. Kolaymı 8hafta taşımışsın 40gunde ruh ufleniyormus. Insallah seninki de şefaatçi olacak sana. Bir ara kacicam insallah. 10kasima yakin giderim dogum gunu olacakti melegiminHaftasonu git istersen tatlim. Melegin sana sefaatci olacak ne mutlu sana. Benim bebegim canlandi mi acaba onu bilemeden gitti 8. Haftda
Rabbim fazla bekletmesin yollasin insallah bebisini kuzum.An itibariyle kervana katılmış bulunmaktayım, hoşbuldum balım![]()
Olmalı vardır onunda bir hükmü. Kolaymı 8hafta taşımışsın 40gunde ruh ufleniyormus. Insallah seninki de şefaatçi olacak sana. Bir ara kacicam insallah. 10kasima yakin giderim dogum gunu olacakti melegimin
Amin canim insallahOmru bu kadarmis napalim ne diyelim Allah cennette kavuştursun
Merhaba herkese hamile olanları tebrik ederim rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ben çok sık giremiyorum oğlumun ödevleri biraz yoğun ara ara girip okuyorum yorumları benşmde adetime 7 gün kaldı bakalım belirtilerim var ama adet belirtiside olabilir biraz iştahım arttı ve göğüslerim yumurtlama gününden beri acıyor ayrıca yorgunluk ve uyku hali var bakalım rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsinHamisleri sormaya sari sari ne tatlilarsoru olanlara baktim daha adet olmayanlar var bazilarinada bakiyorum baska topikte kasima hazirlaniyo kaldiriyorum listeden. Bi haber vermek zor degil :) ay sonu duzenleme yapicam kuzum. Senide hamis olarak eklerim insallah ekimde kalirsin:)