Kızlar burda olmak çok güzel destek olmak da öyle normalde belki en yakın arkadaşınıza bile anlatmadığımızşeyleri konışuyoruz:) Birbirimizin duygularını çok net biliyoruz tesellilerimiz nokta atışı bu yüzden:) Bu işin düşmanı stres çok takmamaya çalışın ben sebepsiz infertilite yaşadığım 10 yıllık zamanda öyle gitgeller öyle stresler yaşadım ki adetide etkiliyor hayatımızı sevdiklerimizi çevremizi herşeyimizi etkiliyor o yüzden ne olursa olsun tekrar her defasında dahada güçlenerek kalkın ayağa yaşadıkça nefes aldıkça Allaha imanımıztam oldukça bebeğimiz gelir ölümden başka herşeyin dermanı var şu hayatta. @eskigünler her insan yapısı bir değil tatlım kimisi yarım günde acısını yaşar atlatır toparlanır kimisi bir haftada kimisi 1 ayda kendini en iyi bilen sensin zaman ver aklına vücuduna ruhuna yeniden toparlan ve kaldığın yerden devam et. Burdaki hamilelik haberleri hepimizi sevindirir sevindirirken hayallere umutlara kapılabiliriz benim neden olmuyorya hiç girmemeye çalış tatlım o duygu insanı yoruyor Ben onu çok yaşadım arkadaşlarımın hepsinin çocuğu oldu büyüdü yürüdü okula gitti 2.leri 3.leri oldu akrabaların yaşıtlarımın öyle ama benim olmadı ziyaretlerine gittiğimde ilk zamanlar değilde 5. yıldan sonra onlar adına sevinsemde kendi adıma üzüldüğümü fark ettim elinde olmadan oluyor biliyorum. Ama Allah büyük yaşadığımız herşeyin bir nedeni var erkenden öğrendin Allah korusun çok tehlikeli hale gelen dış gebelikler var sana bişey olsa evdeki kuzun ne yapar sensiz en başta onun için güçlü ol O senin biriciğin olsada olmasada evladın seni üzgün gördükçe o da üzülür ben inanıyorum çabucak toparlanacağına :))