• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah ama bıraktım ben artık ne kalmak için ilaç nede başka birşey unutcam bugün aksama kadar agliyim o şeyi içimden atiyom sabaha yepyeni ben olarak.kslkicam o silik çizgiler bana okadar şey hayal ettirdiki anlatamam
Canim benim kiyamam :( biliyorum anliyorum aynini yasadim biliyorsun iste... Aglamak iyi geliyor kacgundur gerilgin agla rahatla ama salma kendini.boyle yikimlar insani guclendiriyor. Bende gecen ay yok yere umutlandim sonrasinda yikildimya artik daha sakin ve tedbirliyim. Test fln yok artik gunum gelse hamile kalsam bile uclarda yasayamam sevincimi. İcimde birseyler eksik gibi cok degil 3ay once yikimlarin alasini yasadim. Ardindanda ilk ayimda hatali test fiyaskosu :( hersey insanoglu icin sabredicez baska care yok malesef.

@GaSeLLe canm ve diger srkadaslar sizleri çok sevdim desteklerini için heycanimi paylastgnz için çok teşekkür ederim eğer kırdığım olduysa aranızda hakkınızı helal edin sizleri çok ama çok sevdim alismsitm ama bugünkü haber beni çok yaraladı bir süre ara vermem lazım yine dönerim inşallah kendinize cici bakın @GaSeLLe her konuda iyiki varsın bacimm öpüyorum seni

Canim benim kiyamam :KK43: biliyorum anliyorum aynini yasadim biliyorsun iste... Aglamak iyi geliyor kacgundur gerilgin agla rahatla ama salma kendini.boyle yikimlar insani guclendiriyor. Bende gecen ay yok yere umutlandim sonrasinda yikildimya artik daha sakin ve tedbirliyim. Test fln yok artik gunum gelse hamile kalsam bile uclarda yasayamam sevincimi. İcimde birseyler eksik gibi cok degil 3ay once yikimlarin alasini yasadim. Ardindanda ilk ayimda hatali test fiyaskosu :KK43: hersey insanoglu icin sabredicez baska care yok malesef.
Aynen öyle kuzum

Ya bu test olayları falan çok geriyor insanı. Hiçbir sey olmadığına eminim. Olsa zaten ultrasonda görünurdu. Ama yinede hani dedi ya belki cok yenidir falan diye hemen bir umut dali oluyor insana. 5te cikicak sonuç ve ben adet olmak için sokturucu kullanmaya baslicam:KK43:
İnsallah sonucn pozitif cikar.

@GaSeLLe canm ve diger srkadaslar sizleri çok sevdim desteklerini için heycanimi paylastgnz için çok teşekkür ederim eğer kırdığım olduysa aranızda hakkınızı helal edin sizleri çok ama çok sevdim alismsitm ama bugünkü haber beni çok yaraladı bir süre ara vermem lazım yine dönerim inşallah kendinize cici bakın @GaSeLLe her konuda iyiki varsın bacimm öpüyorum seni
Helal olsun bitanem. Unutma daha agir seyler yasadim ve ben burada hala umutla bekliyorsam sende basarirsin. Nezaman donmeknistersen beklerim. Guclu ol evladin icin salma kendini

Benim de yumurtalıklarda pko görüntüsü var ama adet oluyorum her ay. Pko görüntüsü olduğunu o gebeliğimde öğrendim bilmiyordum. Yumurtalar kafalarına göre takılıyor benim. Adet zamanı yumurtluyorum falan. Hormon testlerim iyi sorun yok ama bakalım. Beklemedeyiz.
Hormonlar iyiyse guzel ozaman. Yumurta takibi fln iyi olur senin icin cunki adet doneminde bile yumurtlaman oluyormus baksana

Yok yok kirilmadim küsmedim kacmadim. Derin temizlik gunumdeyim iki gundur:temizlik: yumurtlamadan tahmini 14 15 gun sonra adet oluyorum. Tahminen 8 9 gun sonra adet olacağım. Testi tedbir olsun diye yapıyorum oylesine iste. Gece karin ağrısından olecegim sandim. Kac kere elimde ped ile gidip geri döndüm
Anladim canim kolay gelsin. İnsallah tutmustur yumurtan gec olduya baya nazli seninki :)

Hormonlar iyiyse guzel ozaman. Yumurta takibi fln iyi olur senin icin cunki adet doneminde bile yumurtlaman oluyormus baksana
Ahh canım adet dönemindeki yumurtayı ben ne yapayım:)))
Özgürlüğünü ilan etmişler resmen
Allaha şükür yumurta oluyor işte. Biri dese inanmazdım adet zamanı yumurtlama olur diye
inşallah tedaviden sonuç alırım da bekle bekle zaman geçmiyor

Ahh canım adet dönemindeki yumurtayı ben ne yapayım:)))
Özgürlüğünü ilan etmişler resmen
Allaha şükür yumurta oluyor işte. Biri dese inanmazdım adet zamanı yumurtlama olur diye
inşallah tedaviden sonuç alırım da bekle bekle zaman geçmiyor
Resmen sakir sakir kanaman varkenmi yumurtlluyorsun:KK57: adet zamani diyince ben basinda yada hemen bitiminde sanmistim. Hepmi oyle yumurtluyorsun?

Tabi ki negatif çıktı sonuç. Tarlusal aldım şimdi eczaneden. 6 gun kullanıp insallah en kisa surede adet olucam. Adet olunca gelecek batı yazarım. Listeye adet olmuş gibi isaretlersin. Herzaman yazmasamda takipteyim.
Gecmis olsun canim benim. Tamam yazarsin eklerim. Kasima kaldi umutlarimiz insallah kasimda tutar

Resmen sakir sakir kanaman varkenmi yumurtlluyorsun:KK57: adet zamani diyince ben basinda yada hemen bitiminde sanmistim. Hepmi oyle yumurtluyorsun?
Hep öyle değil canım ya.. Normalde düzenli adet olurdum ve bebek düşünmediğim zaman şak diye hamile kaldım dış gebelik oldu. Sonra bebek için çalışmaya başlayınca adet düzenim bozuldu. on gün önce, onbeş gün sonra ayda iki kere falan olmaya başladım. Doktora gittim hormon testleri rahim filmi bir sıkıntı yok. Stresten olduğunu söyledi. Bu şekilde yumurtlama zamanlarım da şaştı. En son adet kanaman başlayınca gel demişti doktor. Adetten önce kahve kanama oluyordu bir iki gün o başladığı gün gittim doktora. Şakır şakır değil ama adet geliyor belliydi. Alttan muayene etti bir yumurtan var iki gün sonra ilişkiye girin dedi. Tabi şok oldum. Dedim bu halde mi? Doktor ya ben ekrana bakıyorum ya kanamayı unuttum dedi. Klomen verdi. yani şakır şakır kanarken yumurtam çatlayacaktı :işsiz: Neden böyle dedim. Olur dedi. Stres yaş kilo etkiler dedi. Ama durumun kötü değil inşallah tüp bebeğe falan gerek kalmadan gebe kalırsın dedi. Benim hikayem de böyle:) Biraz uzun oldu affola....

Anladim canim kolay gelsin. İnsallah tutmustur yumurtan gec olduya baya nazli seninki :)

Adete 5 gun kala catlamak nedir ya:lülülü:gicik etti beni. Arkadasim da git kan ver diyor versem de bebek varsa bile 6 gunde cikar mi bence cikmazdi. Minimum bir hafta. Diğerinde yumurtlamadan 8 gun sonra sabah testi oglen siliklesmisti. 3 gun kala tekrar yaptım direk cikti kan verdim 43 tu. Demek ki beta hcg az olunca saatler sonra cizgi cikiyormus demistim kendi kendime

Hep öyle değil canım ya.. Normalde düzenli adet olurdum ve bebek düşünmediğim zaman şak diye hamile kaldım dış gebelik oldu. Sonra bebek için çalışmaya başlayınca adet düzenim bozuldu. on gün önce, onbeş gün sonra ayda iki kere falan olmaya başladım. Doktora gittim hormon testleri rahim filmi bir sıkıntı yok. Stresten olduğunu söyledi. Bu şekilde yumurtlama zamanlarım da şaştı. En son adet kanaman başlayınca gel demişti doktor. Adetten önce kahve kanama oluyordu bir iki gün o başladığı gün gittim doktora. Şakır şakır değil ama adet geliyor belliydi. Alttan muayene etti bir yumurtan var iki gün sonra ilişkiye girin dedi. Tabi şok oldum. Dedim bu halde mi? Doktor ya ben ekrana bakıyorum ya kanamayı unuttum dedi. Klomen verdi. yani şakır şakır kanarken yumurtam çatlayacaktı :işsiz: Neden böyle dedim. Olur dedi. Stres yaş kilo etkiler dedi. Ama durumun kötü değil inşallah tüp bebeğe falan gerek kalmadan gebe kalırsın dedi. Benim hikayem de böyle:) Biraz uzun oldu affola....
Estagfirullah. Anladim canim iste stres deriz ama uygulamaya gelince birturlu yapamiyoruz. Baksana nelere sebep oluyor. Benimde tup bebekten sonra iki gebeligim oldu biri kimyasal. Digeri 6aylik kalbi durdu. İkisindede beklemeden hamile kalmistim. Simdi istiyorum ya inatlasir kesin :işsiz:

Adete 5 gun kala catlamak nedir ya:lülülü:gicik etti beni. Arkadasim da git kan ver diyor versem de bebek varsa bile 6 gunde cikar mi bence cikmazdi. Minimum bir hafta. Diğerinde yumurtlamadan 8 gun sonra sabah testi oglen siliklesmisti. 3 gun kala tekrar yaptım direk cikti kan verdim 43 tu. Demek ki beta hcg az olunca saatler sonra cizgi cikiyormus demistim kendi kendime
Benimde erken test yapma sebebim netten okudugum sacma sapan bilgilerden dolayi oldu zaten. 6. Gunde hcg salgilanir yaziyordu oysa her bunye, dollenme suresi ayni degil. Bari 10gun gecsin oyle yaptir yaptiracaksan

Benimde erken test yapma sebebim netten okudugum sacma sapan bilgilerden dolayi oldu zaten. 6. Gunde hcg salgilanir yaziyordu oysa her bunye, dollenme suresi ayni degil. Bari 10gun gecsin oyle yaptir yaptiracaksan

Benim yumurtlamadan tam 12 gun sonra 43 14 gun sonra 130 çıkmıştı. O laboquick tesadufen dogru gösterdi galiba. 6 gunde rahme yerlesiyor. 2 gun kendine yer kaziyor. Sonra hcg ye basliyor demişti doktor. Ben yumurtlama sonrasi gecwn sure kadar beklerim. Yani 14 gun. Belki adet olacağım ne belli. Köye gidecegim pazartesi annemlere pazar donecegim. Pazartrsi hala adet olmamis olursam kan testine giderim

Benim yumurtlamadan tam 12 gun sonra 43 14 gun sonra 130 çıkmıştı. O laboquick tesadufen dogru gösterdi galiba. 6 gunde rahme yerlesiyor. 2 gun kendine yer kaziyor. Sonra hcg ye basliyor demişti doktor. Ben yumurtlama sonrasi gecwn sure kadar beklerim. Yani 14 gun. Belki adet olacağım ne belli. Köye gidecegim pazartesi annemlere pazar donecegim. Pazartrsi hala adet olmamis olursam kan testine giderim
Inşallah olmazsin kuzum ❤

Helal olsun bitanem. Unutma daha agir seyler yasadim ve ben burada hala umutla bekliyorsam sende basarirsin. Nezaman donmeknistersen beklerim. Guclu ol evladin icin salma kendini
Kız ben sizi bırakıp gidebilirmiyim sizden güç almak istiyorum sizinle iyileşmek istiyorum canlar sizleri ailem gibi gördüm çünkü birakamadim

Yeni bat 16 kasim kizlar bakalim bu ay neler bekliyor..bu arada regl 3. Gunu ve bitti normalde 6 gun surerdi tuhaf seyler oluyor ama doktorum normal diyo ufff ya

Back