- 10 Ocak 2017
- 1.223
- 1.059
- 53
- 36
İnşallah cnm snde olmazsn Allahim herkse nasip etsin insallahAman seninki gelmez insallah:) ben hic memnun degilim gelmelerinden suan :) gunune sayisina takilma allah ol dediyse olmustur insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah cnm snde olmazsn Allahim herkse nasip etsin insallahAman seninki gelmez insallah:) ben hic memnun degilim gelmelerinden suan :) gunune sayisina takilma allah ol dediyse olmustur insallah
Hayirlisi tabikide ama bu ay ozellikle istemistim ama olsun rabbime hamd olsun demekki hayirli zaman degildi ki bekletiyor kuzumu. Gider filmimi cekinirim korun derlerse korunurum olmazsada gun asiri iliskiyle devam edicem test fln bana gore degil geriyor beniHakkında hayırlısı olsun canm gelicek o bebek o gobuse gelicek inşallah sabır ben rahim filminden sonra doktorum 3 ay verdi şükrü 2. Ayında oldu
Oldum bitanem ben az once geldiİnşallah cnm snde olmazsn Allahim herkse nasip etsin insallah
En güzeli canm ama bana 3 ay vermesi korunun demedi 3 ay içinde hamile kalcak sin kalamazsan gel dedi tedavi icinHayirlisi tabikide ama bu ay ozellikle istemistim ama olsun rabbime hamd olsun demekki hayirli zaman degildi ki bekletiyor kuzumu. Gider filmimi cekinirim korun derlerse korunurum olmazsada gun asiri iliskiyle devam edicem test fln bana gore degil geriyor beni
Bu ay çalışmalara erkenden başla cnm adet bittikten hemen sonra Rabbim hepimize bigün nasip edicek insallahOldum bitanem ben az once geldi
Üzülme cnm benim de bata 2 gün bnde de bisy yok galiba 2 kere oldu zatn eşimle ondan pek ümitli degilm o da zatn 19 ve 23.gün du.bigün inşallah bizimde olcak Allah büyükBenim bata son 3 kaldi test yaptim tabiki negatifff![]()
Rengi koyu cikmaliymis canim seninki silik. Zaten buna guvenme ovu testi lh olcuyor nerden bilecek gebeligi. Adet gelmedigi surece umudunu yitirmeBata uc kaldi ama ovu testim bu sekil t daha kalin cikio kafam karisti ya
Hayirlisi olsun cnm aynen sadece beklemek yorucu oluyor yipratiyorÜzülme cnm benim de bata 2 gün bnde de bisy yok galiba 2 kere oldu zatn eşimle ondan pek ümitli degilm o da zatn 19 ve 23.gün du.bigün inşallah bizimde olcak Allah büyük
Yok bitanem ven onu anladimda benimkini yazdim yukarda biraz tehlikeli gibi geliyor bana. Korunmam onun icin yaniEn güzeli canm ama bana 3 ay vermesi korunun demedi 3 ay içinde hamile kalcak sin kalamazsan gel dedi tedavi icin
Cnm onceleri cok silikti bu son bi haftadir kotulasti gebelik gelmedi aklima zaten ama kist felan mi var diye dusundum yaRengi koyu cikmaliymis canim seninki silik. Zaten buna guvenme ovu testi lh olcuyor nerden bilecek gebeligi. Adet gelmedigi surece umudunu yitirme
Adete yakin lh hormonu oynuyordur belki tum hormonlar degisiyor ya oyuzden dedim. Kotu dusunme bitanem kist fln varsada adetle atiliyor cogu. İyi dusun iyi olsunCnm onceleri cok silikti bu son bi haftadir kotulasti gebelik gelmedi aklima zaten ama kist felan mi var diye dusundum ya
Umarim oyledir zaten bu ay adette doktora gitcem bakalim hayirlisi olsun hepimiz icinAdete yakin lh hormonu oynuyordur belki tum hormonlar degisiyor ya oyuzden dedim. Kotu dusunme bitanem kist fln varsada adetle atiliyor cogu. İyi dusun iyi olsun
Cnm bnde cekildm bi kaç arkadaşım da çekildi dr bana Korun felan demedi ve rahim filminden sonra 6 ay içinde hamile kalan çok kişi var inan inşallah snde de olr bebis tatlım Rabbim yüzünü guldursunG gulsahali88Eskigunler
Kizlar buay histeroskopim var onu cekilicem onu cekerken rahme ilacli su sikip kamerayla giriyorlarmis vajinal ultrasonun sulu hali gibi bisi. O ilac adet kanamasi olmafan rahimden temizlenmez diye dusunuyorum. Yani oay korunmam gerekecek sanirsam. Yinede cekilirken sorarim adet bitimonde yapiliyor eger derse yumurtlamaya kadar temizlenir korunmam insallah
Ole cnm beklemek zor Rabbim daha çok bekletmez inşallah bizleriHayirlisi olsun cnm aynen sadece beklemek yorucu oluyor yipratiyor
Bu rahim filmi degil canim. Farkli birsey eger yapisiklik tesbit edilirse anestezi verip ayni aletle aciyorlar ve spiral takiyorlar bir kac ay rahme yeniden yapismamasi icin. Senin dedigin hsg normal rahim filmi onuda ikikez yaptirdim 8sene once o masum birsey. Allah razi olsun dualarini kabul etsin bitanem.Cnm bnde cekildm bi kaç arkadaşım da çekildi dr bana Korun felan demedi ve rahim filminden sonra 6 ay içinde hamile kalan çok kişi var inan inşallah snde de olr bebis tatlım Rabbim yüzünü guldursun
Allah yardimcin olsn cnm hiçbir zman dar da kalma inşallahBu rahim filmi degil canim. Farkli birsey eger yapisiklik tesbit edilirse anestezi verip ayni aletle aciyorlar ve spiral takiyorlar bir kac ay rahme yeniden yapismamasi icin. Senin dedigin hsg normal rahim filmi onuda ikikez yaptirdim 8sene once o masum birsey. Allah razi olsun dualarini kabul etsin bitanem.