• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hakkında hayırlısı olsun canm gelicek o bebek o gobuse gelicek inşallah sabır ben rahim filminden sonra doktorum 3 ay verdi şükrü 2. Ayında oldu
Hayirlisi tabikide ama bu ay ozellikle istemistim ama olsun rabbime hamd olsun demekki hayirli zaman degildi ki bekletiyor kuzumu. Gider filmimi cekinirim korun derlerse korunurum olmazsada gun asiri iliskiyle devam edicem test fln bana gore degil geriyor beni

Hayirlisi tabikide ama bu ay ozellikle istemistim ama olsun rabbime hamd olsun demekki hayirli zaman degildi ki bekletiyor kuzumu. Gider filmimi cekinirim korun derlerse korunurum olmazsada gun asiri iliskiyle devam edicem test fln bana gore degil geriyor beni
En güzeli canm ama bana 3 ay vermesi korunun demedi 3 ay içinde hamile kalcak sin kalamazsan gel dedi tedavi icin

Benim bata son 3 kaldi test yaptim tabiki negatifff :KK43:
Üzülme cnm benim de bata 2 gün bnde de bisy yok galiba 2 kere oldu zatn eşimle ondan pek ümitli degilm o da zatn 19 ve 23.gün du.bigün inşallah bizimde olcak Allah büyük

Bata uc kaldi ama ovu testim bu sekil t daha kalin cikio kafam karisti ya

Eklentiler

• 20171015_123251.webp
    20171015_123251.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 30
G gulsahali88 Eskigunler Eskigunler
Kizlar buay histeroskopim var onu cekilicem onu cekerken rahme ilacli su sikip kamerayla giriyorlarmis vajinal ultrasonun sulu hali gibi bisi. O ilac adet kanamasi olmafan rahimden temizlenmez diye dusunuyorum. Yani oay korunmam gerekecek sanirsam. Yinede cekilirken sorarim adet bitimonde yapiliyor eger derse yumurtlamaya kadar temizlenir korunmam insallah

Rengi koyu cikmaliymis canim seninki silik. Zaten buna guvenme ovu testi lh olcuyor nerden bilecek gebeligi. Adet gelmedigi surece umudunu yitirme
Cnm onceleri cok silikti bu son bi haftadir kotulasti gebelik gelmedi aklima zaten ama kist felan mi var diye dusundum ya

Cnm onceleri cok silikti bu son bi haftadir kotulasti gebelik gelmedi aklima zaten ama kist felan mi var diye dusundum ya
Adete yakin lh hormonu oynuyordur belki tum hormonlar degisiyor ya oyuzden dedim. Kotu dusunme bitanem kist fln varsada adetle atiliyor cogu. İyi dusun iyi olsun

G gulsahali88 Eskigunler Eskigunler
Kizlar buay histeroskopim var onu cekilicem onu cekerken rahme ilacli su sikip kamerayla giriyorlarmis vajinal ultrasonun sulu hali gibi bisi. O ilac adet kanamasi olmafan rahimden temizlenmez diye dusunuyorum. Yani oay korunmam gerekecek sanirsam. Yinede cekilirken sorarim adet bitimonde yapiliyor eger derse yumurtlamaya kadar temizlenir korunmam insallah
Cnm bnde cekildm bi kaç arkadaşım da çekildi dr bana Korun felan demedi ve rahim filminden sonra 6 ay içinde hamile kalan çok kişi var inan inşallah snde de olr bebis tatlım Rabbim yüzünü guldursun

Cnm bnde cekildm bi kaç arkadaşım da çekildi dr bana Korun felan demedi ve rahim filminden sonra 6 ay içinde hamile kalan çok kişi var inan inşallah snde de olr bebis tatlım Rabbim yüzünü guldursun
Bu rahim filmi degil canim. Farkli birsey eger yapisiklik tesbit edilirse anestezi verip ayni aletle aciyorlar ve spiral takiyorlar bir kac ay rahme yeniden yapismamasi icin. Senin dedigin hsg normal rahim filmi onuda ikikez yaptirdim 8sene once o masum birsey. Allah razi olsun dualarini kabul etsin bitanem.

Bu rahim filmi degil canim. Farkli birsey eger yapisiklik tesbit edilirse anestezi verip ayni aletle aciyorlar ve spiral takiyorlar bir kac ay rahme yeniden yapismamasi icin. Senin dedigin hsg normal rahim filmi onuda ikikez yaptirdim 8sene once o masum birsey. Allah razi olsun dualarini kabul etsin bitanem.
Allah yardimcin olsn cnm hiçbir zman dar da kalma inşallah

Back