Dildildil sonuna kadar haklisin.
@Eskigunler senin durumuna cok sasirdin kanda bile cikmisti idrarda nasil negatif onu anlamadim.
@Hsnoyaa canim cok uzuldum kaldirdim takvimden rabbim en kisa zamanda yeniden nasip etsin insallah.
Removeben sanada gecmis olsun kuzum ama ovu testi kistten dolayo pozitif olmaz diye dusunuyorum. O test lh hormonunun yuksekliginde pozitif cikiyor acaba lh hormonunmu yuksek bilemedim. Ara ara yine yap bakalim siliklesecekmi
İnsallah yerlesmedendir canim. Sabirli ol bekle bakalim akinti devam edecekmiİnsallah tesekkur ederim tekrar. Simdi cok koyu bir kahverengi leke geldi acaba implantasyon kanamasi midir yoksa adetim midir? Cunku ben adet olacagim zaman gunler oncesinden goguslerim siser ve cok halsiz olurdum hicbir belirti yok
Anladim canim ama nette adet gunu 0 cikip yukselenleri okudukca icim rahatladi. Olamazmi yani velki bizede oyle mucize denk gelir :) artik ovu testlerini hatira saklariz :) o testler biacayip ama ovudan sonra 7.gunum de bile kopkoyuydu anlamadim.Tatlım dün yaptım hayalet çizgi bile çıkmadı:) Yumurtlamada tahminime göre 30 eylül civarı çıkardı olsaydı diye düşündüm önümüzdeki ay için hazırım ovulasyon testide aldım:)
Seni hep burda görmek istiyorum gördükçe de musmutlu oluyorum :) ❤Erva Yaren burdayim canim :)
Hadi ya ilginc. Artiyor bide koyuluk baksana. Eskiden benimde birkackez yumurtam asiri buyudugu icin kiste donusmustum. Sana birsey anlatsam inanirmisin doktora gittim agri uzerine doktor bakti kist dedi sonra basladi ailende kanser varmi anne teyze flnSagolasin canim .Korolasicayi bugun gene yaptım bu sefer c yi bile gecti koyulugu. Doktor kist lh hormonunu arttirir dedi. Catlamamia yumurta durdugu sürece koyu çıkabilir dedi. Adetle atilinca düşermiş
Oyy canimsinSeni hep burda görmek istiyorum gördükçe de musmutlu oluyorum :) ❤
Hadi ya ilginc. Artiyor bide koyuluk baksana. Eskiden benimde birkackez yumurtam asiri buyudugu icin kiste donusmustum. Sana birsey anlatsam inanirmisin doktora gittim agri uzerine doktor bakti kist dedi sonra basladi ailende kanser varmi anne teyze flndedim nedemek istiyorsunuz herseyi arastirmamiz gerek dedi. İkizlerim ozaman 1yasinda ay ne aglamistim bana bisi olursa onlara kim bakar diye 150tl tahlil verdim bisi cikmadi ama yinede supheli dedi suphesi batasica. Hemen baska doktora simdiki kadin doktoruma gittim ilk defa bakti guldu dedi bu basit folikul kisti adetle gidecek adet olunca bidaha gittim bisi kalmamis. Ozamandan bu bayana guvenir hepte ina giderim allah razi olsun ondan. Cok korkmustum obur dengesizin yuzunden.
Evet ya benimki kacgun sonra hala pozitifti. Buayda almis bulundum onlarida yapar birakirim dahada almam. Adetin 12. Gunu baslayip gun asiri iliskime devam ederim olacagi varsa olur. Testler daha cok kafa karistiriyorBenim gittigim de normalde ilgisizdir bu sefer cok ilgilendi esimde geldi cok begendi. Ikimizin de icini rahatlatti. O testler guvenilir bile degil ama yumurtadan dolayidir dedi sagolsun. Oyle hasta kafali doktorlar da var malesef
Ayyy inşallah kuzum inşallah ❤ sen nere biz ora artık :)Oyy canimsinburdayim artik kuzum biryere gideceksek topigine gidecez İnsallah:)
Cok tesekkurler cevabiniz icin. Yani iltihap hamile kalmama engel olmaz mi diyorsunuz?
Evet ya benimki kacgun sonra hala pozitifti. Buayda almis bulundum onlarida yapar birakirim dahada almam. Adetin 12. Gunu baslayip gun asiri iliskime devam ederim olacagi varsa olur. Testler daha cok kafa karistiriyor
İnsallah cok tesekkur ederimOlmaz ama sonrasinda ilac verir,ne kadar olduguna gore etkileri var.Hamileliktede etkisi var yani tedavisine bakilir hemen.
Lekelenmende insallah yerlesmedir♡
Adet kanamamdan biraz farkli koyu renkte ama pihtili geliyor sanirim adet oldum :'(Olmaz ama sonrasinda ilac verir,ne kadar olduguna gore etkileri var.Hamileliktede etkisi var yani tedavisine bakilir hemen.
Sanırım yerlesme kanamasi cok az ve acik renk olarak geliyordu benim adet kanamasi gibi yogun gelmeye basladi artik sanirim olmadi bu ay da :'(Olmaz ama sonrasinda ilac verir,ne kadar olduguna gore etkileri var.Hamileliktede etkisi var yani tedavisine bakilir hemen.
Sanırım yerlesme kanamasi cok az ve acik renk olarak geliyordu benim adet kanamasi gibi yogun gelmeye basladi artik sanirim olmadi bu ay da :'(
Benimde son 10 bende de var o hafif agri, ben umutlaniyorum valla ne yapayim umut fakirin ekmegibat a son 8 gün... felaket bel ağrım var karnımda da hafif ağrı yerleşme diye umutlansam mı
İnsallah gebeliktendir canim ama bende sogan adetimi 2aya kadar geciktirdip duzenimi bozdu. Ama o kuru yapip ayni ay hamile kalanda cokMerhaba, bat bugündu bütün belirtiler adete yönelik göğüs ağrısı, bel kasık ağrısı, bunlara ek olarak iki gecedir 4 5 defa lavaboya uyandım. Ben gece asla uyanmam. Adette çok çok düzenlidir. Ancak bu ay soğan suyu yapmıştüm. Acaba ondan mi gelmedi hala?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?