Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun canım idrar testi mi yaptın ? Bat neydi?Gunaydın kızlar sabah test yaptım hamileyim :)
gözün aydın maşalhhhGunaydın kızlar sabah test yaptım hamileyim :)
Kız senin kist olusmamismiydigözün aydın maşalhhh
bende hamileyim sabah yaptım:))
idrardada cıktı
gözün aydın maşalhhh
idrardada cıktı
yokkk canım benim kist falan hiç olmadı cok sükürKız senin kist olusmamismiydi
Hadi gözün aydın canm adet günün ne zamandi ne zaman test yaptın belirtilerin neydi anlat anlattttyokkk canım benim kist falan hiç olmadı cok sükür
Ayy çok güzel bir haber bu idrardamı çıktı canım darısı bizlere inşallah.gözün aydın maşalhhh
idrardada cıktı
insallah tüm isteyenlere allah nasip etsinMaşallah bi sabah ne güzel haberler aldık allah tamamina erdirsin sağlıkla kucağınıza alın darısı başıma ben hala adet olmadım ama belirtilerım var 15 inde evde test yapmayı düşünyorum inşallah cikar
Bende bu ay deneyeceğim ilk defa canım 28 günde bir oluyorum tahminime göre 14. gün ama yumurta takibinde bazen 15. 16 gün bazen 12. gün olurdu o yüzden bu ay bakacağım bakalım:)Kızlar ovulasyon testi yapmaktan vazgeçmeyin
Bakın aşağıda iki tane ovulasyon testi fotosu yüklüyorum, bir günde çizginin nasıl koyulaştığına bakın, hemen pes etmeyin ovulasyonda çift çizgiyi yakalayamıyorım diye, bugün benim adetimin 19. Günü ve bugün çift çizgiyi yakaladım
hayırlı olsun canım idrar testi mi yaptın ? Bat neydi?
Canımm senin bat 15 miş benimkide 16 :) ama ben bekliyorum yapmayacamyokkk canım benim kist falan hiç olmadı cok sükür
Canm sen bu ay ovu testi yapicaktinx değilmiGünaydın kızlar hamilelikleriniz hayırlı olsun çok sevindim:)
adet günüm 15 ekimdi benim .bat :15 yaniHadi gözün aydın canm adet günün ne zamandi ne zaman test yaptın belirtilerin neydi anlat anlatttt