• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar günaydın benimde adetim 10.11 ekimdi hala olmadım 11 'inde sabredemedim beta yaptırdım 0 çıktı hala da adet olmadım ufak ufak kasık agrilarimda girip cikio antibiyotik iğne kullandım bu ay 6tane ondan olabilirmi acaba arafta kalmak çok zor :(

Kızlar ovulasyon testi yapmaktan vazgeçmeyin

Bakın aşağıda iki tane ovulasyon testi fotosu yüklüyorum, bir günde çizginin nasıl koyulaştığına bakın, hemen pes etmeyin ovulasyonda çift çizgiyi yakalayamıyorım diye, bugün benim adetimin 19. Günü ve bugün çift çizgiyi yakaladım
Gunaydın kızlar sabah test yaptım hamileyim :)
hayırlı olsun canım idrar testi mi yaptın ? Bat neydi?

Maşallah bi sabah ne güzel haberler aldık allah tamamina erdirsin sağlıkla kucağınıza alın darısı başıma ben hala adet olmadım ama belirtilerım var 15 inde evde test yapmayı düşünyorum inşallah cikar

Maşallah bi sabah ne güzel haberler aldık allah tamamina erdirsin sağlıkla kucağınıza alın darısı başıma ben hala adet olmadım ama belirtilerım var 15 inde evde test yapmayı düşünyorum inşallah cikar
insallah tüm isteyenlere allah nasip etsin
çokkk güzel bir duygu
tekrar anne baba olmayı nasip etti bize
allahın izniyle sağlıkla

Kızlar ovulasyon testi yapmaktan vazgeçmeyin

Bakın aşağıda iki tane ovulasyon testi fotosu yüklüyorum, bir günde çizginin nasıl koyulaştığına bakın, hemen pes etmeyin ovulasyonda çift çizgiyi yakalayamıyorım diye, bugün benim adetimin 19. Günü ve bugün çift çizgiyi yakaladım

hayırlı olsun canım idrar testi mi yaptın ? Bat neydi?
Bende bu ay deneyeceğim ilk defa canım 28 günde bir oluyorum tahminime göre 14. gün ama yumurta takibinde bazen 15. 16 gün bazen 12. gün olurdu o yüzden bu ay bakacağım bakalım:)

Hadi gözün aydın canm adet günün ne zamandi ne zaman test yaptın belirtilerin neydi anlat anlatttt
adet günüm 15 ekimdi benim .bat :15 yani
belirti hiççç bişey yoktu gögsüm falan hiç şismed

beklemiyordum vallahi saskınım hala
hiçç hissetmedim yalnız
adetet yakın beni şüphelendiren iki sey oldu
biri merdiveni cıkarken kasıklarda baskı ben niye böyle tıkanıyorm dedim
ikincisi idrarda iki gündür gözlemliyorum tortu var
bunlar evet ben hamileyim dedirtti

Back