Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

zaman sadece biraz zaman. acele etme sen sağlıklı 2 evlat getirdin dünyaya bunu hiç unutma. belki bazılarımız hiç anne olamayacak bilemeyiz ki bunu. ama yılmak yok ,pes etmek yok. psikoloji bence çok önemli.

Dildildil sonuna kadar haklisin.
Eskigunler senin durumuna cok sasirdin kanda bile cikmisti idrarda nasil negatif onu anlamadim.
H Hsnoyaa canim cok uzuldum kaldirdim takvimden rabbim en kisa zamanda yeniden nasip etsin insallah.
@Herkesgibi06 sanada gecmis olsun kuzum ama ovu testi kistten dolayo pozitif olmaz diye dusunuyorum. O test lh hormonunun yuksekliginde pozitif cikiyor acaba lh hormonunmu yuksek bilemedim. Ara ara yine yap bakalim siliklesecekmi

zaman sadece biraz zaman. acele etme sen sağlıklı 2 evlat getirdin dünyaya bunu hiç unutma. belki bazılarımız hiç anne olamayacak bilemeyiz ki bunu. ama yılmak yok ,pes etmek yok. psikoloji bence çok önemli.
Evet haklisin ben aslinda hic bebek dusunmuyordum belki okumussundur 6aylik bebegimi kaybettim. Oyuzden hemen yeniden olsun istedim. Tabikide Allaha kalmis bunu bilemeyiz. Hamd olsun gene iki tane evladim var rabbim tum isteyenlere nasip etsin. Hepimizin duygusal inisleri cikislari oluyor benimde oldu malesef.

Bekleyince böyle oldu baya koyulaştı

Bugünde durayım yarın gidicem sanırım daha fazla duramycam
Cok mutlu oldum adina. Senin test resmen bagiriyor bebek var diye :). Batlarimiz ayni ama ben gec yumurtladim. Rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallah.

Bu lari yasaman zor olmustur ama birazda gormus oldun belkide ondan daha rahatsin suan.
Daha 1 hafta varmis hic belli olmaz yine de.Herkesin idrar ya da kan testi bir olmuyor.
Hayirlisiyla saglikla en guzel zamanda olsun insallah..

Bu lari yasaman zor olmustur ama birazda gormus oldun belkide ondan daha rahatsin suan.
Daha 1 hafta varmis hic belli olmaz yine de.Herkesin idrar ya da kan testi bir olmuyor.
Hayirlisiyla saglikla en guzel zamanda olsun insallah..
Amin canim benim. Cumlemize nasip etsin rabbim. Evet cok sakin ve rahatim cok sukur. Adet zamanina kadar test fln yok artik bosuna stres

Amin canim benim. Cumlemize nasip etsin rabbim. Evet cok sakin ve rahatim cok sukur. Adet zamanina kadar test fln yok artik bosuna stres
En güzeli canım benimde bugünü saymazsam adetime 1 gün kaldı ne idrar testi yaptım nede kan testi. Adetim geciksin bikaç gün anca ozaman test yapıcam zaten yoksa adet olurum hiç stres yapmak istemiyorum tek çizgiyi görmektense yapmamak daha iyi

Masallah sabrina. En guzelini yapmissin banada ders oldu zaten insallah o adet 9ay kadar gelmez :)

Arkadaslar merhaba sizlere birsey sormak istiyorum ben bu ay maydonoz ve sut buharini yaptim 2 defa. Ve iliskilerimize cok ozen gosterdim suan adetime 5 gun var ve 3 gun once doktora gittigimde idrar yollarimda enfeksiyon (iltahap)oldugunu soyledi hamile olma ihtimalim olabilir mi peki?

Korunmadigin icin tabikide ihtimal var. Adetini bekle derim. Ama o kur benim adeti geciktirmisti

Yani iltihap dollenmeden sonrada olmus olabilir. Sanmiyorum ne iltihapla gebe kalanlar var. İnsallah hamilesindir canim bekle bakalim adetini
İnsallah tesekkur ederim tekrar. Simdi cok koyu bir kahverengi leke geldi acaba implantasyon kanamasi midir yoksa adetim midir? Cunku ben adet olacagim zaman gunler oncesinden goguslerim siser ve cok halsiz olurdum hicbir belirti yok

Hosbuldum canim. Bat 15ekim degilmi? Bence hemen benim gibi umutsuzluga kapilma. Nette okudum yumurtlamadan en az 10gun sonra kanda cikar yaziyor erken yani bekleyelim insallah sabirla.
Tatlım dün yaptım hayalet çizgi bile çıkmadı:) Yumurtlamada tahminime göre 30 eylül civarı çıkardı olsaydı diye düşündüm önümüzdeki ay için hazırım ovulasyon testide aldım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…