- 10 Aralık 2011
- 1.077
- 1.503
- 333
Merhaba kizlar. Biraz kafami toplayip geri dondum. Size yazdigim gun sabah idrarinda negatifi gordum oysadaha yumurtlamanin 6.gunuydu bir gun once yapmistim oda pozitif cikmisti. Eger pozitifi hic gormeseydim bukadar hayal kirikligina ugramazdim. Sunu cook iyi anladimki asla gun gelmeden test yapmamali. Ne negatife nede pozitife guvenmemeli. Hele hele cok erken hiic dusunmemeli.. Pozitif sonradan negatife done biliyor bunu gormus oldum ve varsada bile dollenme devam ediyorsa havaya uzuntuyle olanida olumsuz etkiliyorum. P.tesi ve sali dayanilmaz agrilarim olmustu gaz sancisi,adet agrisi,bel agrisi otursam agri kalksam agri iyice gergindim. Taaki dun aksama kadar. Dun aksam hepsi birden kayboldu karnimda hafif adet belirtileri kaldi sadece. Size yazdigim gun komsumun israyirla kalkip evimize yakin devlet hastanesine gittik anlattim agrilarimi ama adete daha var demedim gunum gecti dedim. Bakti kist yok agri yapacak bisi yok test yapalim dedi zaten put gibi adam ne testi dedim cevap yok. Kan almadaki kiza sordum hcg dedi aldirdim kani geldim eve. Netten ara ara baktim sonuc cikti 0.0 biliyordum zaten olmadigini. Sifiri gorunce doktora gostermekten vazgectim adetim gelene kadar beklemege karar verdim. Dogumdan once 14.gun yumurtlamam olurdu busefer 18. Gun yumurtladim ve adetin basindan beri sakin olan ben nedense cok aceleci davranarak daha yumurtlamanin 6.-7. Gunlerinde idrar testi yapmaya basladimoysa varsada dogru sonuc olmayacagini bile bile
Suan cok sakinim beklemege karar verdim gunumde belki idrar testi yaparim 17-18ekimde fln. gerginlik sinir birsey kalmadi agri sislik hepsi gecti cok sukur. Allahtan umit kesilmez adete kadar bekliycem. Bu arada yumurtlamadan 7gun sonra ovu testim pozitif cikmisti dun yaptim oda siliklesmis. Bende olanlar bunlar kizlar yeni haber yok bekleyip gorucez insallah
zaman sadece biraz zaman. acele etme sen sağlıklı 2 evlat getirdin dünyaya bunu hiç unutma. belki bazılarımız hiç anne olamayacak bilemeyiz ki bunu. ama yılmak yok ,pes etmek yok. psikoloji bence çok önemli.