- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
- 373
Gebelik olabilir :)Kizlar bata yedi kala ovi testim yine koyulasmaya basladi acaba yinemi yumurtlicam ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik olabilir :)Kizlar bata yedi kala ovi testim yine koyulasmaya basladi acaba yinemi yumurtlicam ben
Cnm aksam kan bakildi ya negatif ciktiGebelik olabilir :)
İnşallah canım ne güzel olur:)Bende merak ettimmm inşallah vardır. Bendemi yapsam yok yok yada daha bekleyeyim bat 16 ekim ah keşke yarın yapsamda çıksada eşime bir buçuk yılın hediyesi olsa![]()
Belirtiler birbirine tıpatıp benziyor çok kafa karıştırıcı o yüzdenKızlar test yapmaktan korkmayınnn dün öylesine test yapmasam valla yine anlamazdım sırf keyiften yapıp gördüm o hayalet çizgiyi sonra koyulaştı belirtilere bakmayınn belirtiler kandırıyor şu an hala inanamıyorum
ne güzel hayaller bunlar şnşallah o günleride göreceğiz canım Allah büyük merak etme gelecek annesinin kuzusu er geç:)Bende eğer bu ay hamileysem geçen arkadaşa hediye alırken küçük oyuncak kuzu gördüm yumuş yumuş bebeğime ilk hediyesi olarak onu alıcam annesinin kuzusu olacak o çünkü![]()
Benim 4 gün var ya hiç çıkmaz o zaman:)) Test ala ala eczaneleri zengin edeceeğiz kızlar:)10 _11i bat gunum henüz olmadım betada 0 çıktı ama iki hekimede sordum pzt ye kadar bekle gene yaptir olmuyosan dediler adet günüm olmasına rağmen idrar da baktirma cikmaz dediler
Hayırlısı olsun kuzum batı bekle yine de inşallah süpriz yapar bebişinKızlar çıkmadı maalesef hayaletin hsi bile yok kısmet kasım ayınaerteledim umutlarımı:)
Olabilir de olmayabilir de canım ben ilk gebeliğim de aşırı akıntım oluyodu bu ay gebelik testlerim pozitif ama akıntım günde iki üç defa oluyor en fazlaKızlar çok akıntı adet belirtisi mi hamilelikte de olabilir mi? Adete 5 gün war çokta akıntım var![]()
Kistten dolayimi ovu testleri hep pozitifmiş ? Uzulm3 kuzum GasLLe de gitti negatif gördüm die kapatmış sanırım hesabını Rabbim ne zaman vercek bilmiyorum ama en kısa zamanda sağlıklı ewlatlar vermesini istiyorum beklemekten cidden bende çok yıprandım ve kv laflarindan ama umudumuzu yitirmeyelim keçi boynuzu özüne basladik eşimle inşallah faydasını görüruz umudunu kaybetme sende kuzumSag tarafta kist benzeri birsey varmis kan da istedi ama bence negatif kan dedi
Kistten dolayimi ovu testleri hep pozitifmiş ? Uzulm3 kuzum GasLLe de gitti negatif gördüm die kapatmış sanırım hesabını Rabbim ne zaman vercek bilmiyorum ama en kısa zamanda sağlıklı ewlatlar vermesini istiyorum beklemekten cidden bende çok yıprandım ve kv laflarindan ama umudumuzu yitirmeyelim keçi boynuzu özüne basladik eşimle inşallah faydasını görüruz umudunu kaybetme sende kuzum
Hayırlısı kuzum nasip değilmiş insllh öteki aya umutlar dua edelim bide canım ilaç falan vermedi mi nie catlamiyor yumurtaKan sonucu 1.2 kuzum bu ay hamilelik yok ki cok normal cunku catlamamis yumurta oylece kiste dönmüş. Hayırlısı olsun
Hayırlısı kuzum nasip değilmiş insllh öteki aya umutlar dua edelim bide canım ilaç falan vermedi mi nie catlamiyor yumurta
Canım çok geçmiş olsun inşallah kendiliğinden kaybolanlardandır değilse ilaçla kayboluyorKiste benzer birse var dedi . Detayli ultrason istedi oda teee 24 ekimde yer buldum mubarrk neye yarayacaksa
Ayy bu doktorlarda bazen cidden bi tuhaf oluyor ya şimdi ultrasonda başka ilaç bisi verse 1 ay yanmamis olur yani 24 ultrasona gir ilaç kullan sonra tekrar çocuk için uğraş sinir bozulmasindan başka bisey değil benim doktor da bisey yok 1 sene olsun 3 ay sonra gel diyor ona da sinir olmuştum bazen özele gitmemek için tutuyorum kendimiKiste benzer birse var dedi . Detayli ultrason istedi oda teee 24 ekimde yer buldum mubarrk neye yarayacaksa
Inşallah kendiliğinden geçer kuzum 24 ekime kadar bitki çayı falan iç bari arastir aktara bi sor inşallah tez zamanda geçerKiste benzer birse var dedi . Detayli ultrason istedi oda teee 24 ekimde yer buldum mubarrk neye yarayacaksa
Evet onu duymuştum canım kist varsa pozitif gösteriyormuş. Kist için soğan suyu iyi geliyormuş istersen bir dene canım. Birde kist Yok diye güvenmeye gelmiyor galiba geçen ay gidiyorsun muayenede temiz kist Yok bu ay yumurta çatlamıyor kiste dönüşüyor sürekli kontrol. Birde doktorlar rahat davranmaz mı acele etmeyin daha çok başındasınız. Sanane ya atıyorum 1 yıl bebek istemedim şimdi bebek için ölüyorum hemen tedavi neyse olmak istiyorum başla iste. Yok gidin 6 ay normal deneyin sonra olmazsa tedaviye başlarızKisttenmis kizlar ovulasyon kist sebebi ile pozitifmis