- 7 Temmuz 2017
- 1.468
- 918
- 38
- 34
İnşallah canm insallah hepimiz hamis oluruzBence yerleşme kanamasıydı o eğer ilk hamileliğinde öyle öğrendiysen buda inşallah öyle olur ayy gelsin bu ay hamişler inşallah biride ben olurum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canm insallah hepimiz hamis oluruzBence yerleşme kanamasıydı o eğer ilk hamileliğinde öyle öğrendiysen buda inşallah öyle olur ayy gelsin bu ay hamişler inşallah biride ben olurum![]()
Ben de heyecan yerine korku var :)) kardeşim yanımda onu yolcu ettikten sonra hastaneye gideceğim şimdi gidersem herkes öğrenir :)Bence kana git senin yerine ben heycanlandim:)
İnşallah adet olmazsın canımBende 20 dk sonra ali cam sonucu inşallah olur hafif kaşık baskısı girip çıkıp adstye olabilirim.
Ben de de kan pıhtılaşması var canım ama doktor adetin üç dört gün geciksin kan curaltıcı öyle başlarız şimdi hiç bir şey içme Dedi. Senin pıhtılaşmam fazla mı acaba. Benim bir düşük oldu bu yüzden ve endişeleniyorum haliylebende aksam hastaneye gidecegm
doktora muayene olup folik asit falan bitti onları yazdıracagm
birde kan pıhtılaşması var bende iğne kullan dedi ben kullanmadım hap isteyecegm gebelik öcesi iğne nasıl vurulayım
bana vurul dedi yapamadım diyecegm
çıktımı sonucun canım?Insallah Allah isteyen herkeze nasip etsin.Dün adet olmam lazımdı bazen 11 inede kayabiliyor hastanede çalışıyorum dayanamadım kan testi yaptırdım beklemedeyim suan antibiyotik kullandim igne grip olmustum ondanda hala olmamis olabilirim icim bi tuhaf hayal kirikligina ugricakmisim gibi![]()
Çıkmazsa kendimi önümüzde ki ay için hazırlarım canım ne yapalım artık kısmet silik çıkmazsa yoktur zaten bir de benim adet saat gibidir dksı geldimi olur o yüzden yapmak istiyorumIdrar testi yapma adet olmadan kesin sonuç vermez ilk önce beta kana geçer sonra idrara istersen biraz bekle umudu kırılıyor insanın sonra elmira
İnşallah canım bende aynı fikirdeyim birde ben sebepsiz infertilite yaşadığım 10 yıllık süreçte bir kere dahi silik çizgi görmedim yüzlerce test yaptım belki ama ilk hamileliğimde de 2. hamileliğimdede çok koyu olarak çıkmıştı yani varsa da yoksa da belli olur bugün diye düşünüyorumGeç döllenme olmadıysa ve varsa çıkar canım hadi inşallah görürsün hemen pozitifi
İnşallah canımİnşallah canım bende aynı fikirdeyim birde ben sebepsiz infertilite yaşadığım 10 yıllık süreçte bir kere dahi silik çizgi görmedim yüzlerce test yaptım belki ama ilk hamileliğimde de 2. hamileliğimdede çok koyu olarak çıkmıştı yani varsa da yoksa da belli olur bugün diye düşünüyorum
Hayırlısı olsun canım nasip tabiMalesef benim kasıma kaldı sanırım beta 0 nasip
Aha bi heyecan yaptım benTesti aldım kızlar 3 gibi yaparım inşallah
Canım benim bende çıkacak iki sonuca da kendimi hazırlıyorum şu anda:))Aha bi heyecan yaptım ben
Bende merak ettimmm inşallah vardır. Bendemi yapsam yok yok yada daha bekleyeyim bat 16 ekim ah keşke yarın yapsamda çıksada eşime bir buçuk yılın hediyesi olsaTesti aldım kızlar 3 gibi yaparım inşallah