Gebeliğe Hazırlık BAT'ı Bekleyenler Gelin Birlikte Bekleyelim :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba benm adet günüm yarin inşallah olmam, bu ay cok farklı seyler yaşadım yumurtalama döneminde başlayan kasik bel ve göğüs ağrısı cok şiddetliydi hepsi, yumurtlama bitmesine ragmen kasigimda değil ama gobek deligimin hemen altında sol tarafta 2 gün iğne batmasi sizisi oldu o kadar rahatsız ediciydi ki elimde mesaj yapiyrdm, sonra sag tarafımda ayni yerde bir gun ayni olay oldu, iki gündür sag kasigimda bacağımla birleşen yerde daha önce hic görmediğim farketmdigm kocaman kalin bir damar belirdi hala.duruyr ayrica gaz cikarttm acayip derece memede yanma sizlama kasinma göbeğimde de oldu ustune yatamiyrm. 5 gun kala test yaptım negatif cikti yarin adet günüm belim ortadan ayrılacak gibi normalde aşırı siser karnim ve sancim olur adetli iken kasiklarimda. bu ay sanci yok belimde ve memelerde agri aci sizlama var ve suan azar azar su gibi akıntı geliyor bazen de pecete ile silince sari gibi oldugunu görüyorum ama camasirima sanki isemisim gibi oluyr bunlar umarım genelik belirtisidir ve adet olmak istemiyorummmmm

Bir çoğu bende de var. Karnımda sancı olmadı ama hiç. 5 gün kala erken olduğu için inşallah negatif çıkmıştır

Bir çoğu bende de var. Karnımda sancı olmadı ama hiç. 5 gün kala erken olduğu için inşallah negatif çıkmıştır
İnşallah umarim ben normalde her ay normal adet ve hamilelik belirtilerini yaşıyorum farkli olarak benm bu ay yaşadıklarım uzun süren agrilar sancilar göbek altındaki ince batma sizi yanma damar belirmesi hala devam eden meme ağrısı ve akinti ve kaşıntılar (meme ve göbekte). Ayrica yazmayi unutmusum baldirimda ve ayak bileğimde kramp ve agri oldu göbeğimdeki sag taraftaki agridan bir kac gun surdu gecti. İçimden bir ses hamilesn dese de bir yandan umutlanma adet olacaksın diyor

Sizin adetiniz ne zaman ve hangi belirtilerimiz benzer acaba? Benm iliski gunlerim yumurtlama haftasindan itibaren devam etti varsa bile gebelik döllenme ne zaman kestiremiyrmda ayrica ben de bir de usume oldu ellerim ve ayaklarım ısınamadım göbek altindaki batma sizi olduğunda

benim de yumurtlamadan beri göğüs ağrım, kaşıntısı çok var. Şeffaf akıntı ve üşüme gitmiyor. Bir de şişkinliğim var. Vücut ısım da normalden biraz yüksek ama ilgisi var mı bilmiyorum.
Ben de Çarşamba günü test yaptım negatifti tarih olarak erken tabii. Pazartesi ya da Salı bat normalde. Pazartesiye olmazsam inşallah, testi tekrarlayacağım.

Ayyy inşallah hadi ya tekrarlayinca haber et olur mu? Haber et merak ederim. Ben de yarını bekliyrm ama adet olacakmisim gibi geliyor ruyamda ikiz elma gördüm ağaçta cok sulu güzel elmaydi ve sadece koca agacta o ikiz elmalar vardi bakalim bu ay kime nasip olacak? Bende de üşüme oldu ama gecti hatta grip gibi belirtilerm var ama grip olmuyrm atesimi ölçtüm 35.5tu birkaç gün sürdü geçti simdi isinabiliyrm ama ara ara sicak basıyor, bir de dudadigimda benm gecen ay gece yanigi-temre cikti gecti, inşallah güzel seylere vesile olur tüm bu yaşadıklarımız, psikolojik bir gebelik değildir, artik her ay kendime oyle diyorum, pskilojik gebelik yaşıyorum

Son düzenleme:

Şimdi yaptım. Maalesef negatif.
İnşallah rüyan hayırlara vesile olur ve senin nasip olur

Şimdi yaptım. Maalesef negatif.
İnşallah rüyan hayırlara vesile olur ve senin nasip olur
Canim senin içinde test erken degil mi yine de adetini bekle ümidini yitirme yine de sen. Benmde evde test var ilk cok üzüldüm ben de tek çizgi gördüğüm suan evde ikinci bir test var ama zor tutuyrm kendimi bu kez inat ettim yarin adet olmasam bile yapmicam dayanabildigim yere kadar

Yani evet erken olabilir de olmayabilir de:)
24 Mart sabahı doktora gittiğimde yeni çatlamıştı yumurtam. Sıvısını göstermişti. Onun üstüne bugün 10. Gün.
Benim de 1 testim daha var. Onu günü geçerse denerim artık.
Buradan haberleşelim inşallah:)

Tamam canım inşallah benm yarına büyük ihtimal belli olur adet olursam da haber ederim zaten inşallah gebeliktir de ikimizde bu yüzden adet olmayiz

Tamamen psikolojik olabilir benmki yine de bel agrim ayakta daha da siddetleniyr ortadan ayrilacak gibiydi uzaninca hafifliyor ayaga kalkinca yine feci derecede ağrıyor suan sag kasığımda batma var icten bacagima vuruyr ağrısı arada hafifliyor geri başlıyor bunca seyi kendimize eziyet icin yasatyr degilizdir inşallah

inşallah
Bel kasık ağrısı benim hiç yok. Yarını merakla bekliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…