- Konu Sahibi sadeceMelek
-
Aminn amin insallah canim benim rabbim insallah iyi haberler verir yarin sana sonucunu paylas hemencik:) ben bugun yaptim sabah 3gun kala dayanamadim malesef negatif testin markasi da bebetime diRabbim önce size sonrada benim gibi isteyen herkese nasip etsin inşallah. Umarim hamileyizdir :) korkuyorum birazda negatif cikacak diye ama yarin test yapacagim kesinlikle :)
Sizde yapin kanda kesin sonuç verir güzel haberleriniz olsun inşallah
Aminn amin insallah canim benim rabbim insallah iyi haberler verir yarin sana sonucunu paylas hemencik:) ben bugun yaptim sabah 3gun kala dayanamadim malesef negatif testin markasi da bebetime di
Mrb canim insallah yerlesme kanamasi falan yasamissindir güzel haberlerini bekliyoruzHepinize merhaba öncelikle yeni katildim buraya ve yorumlari okudukça heyecanlandim biraz, benim bugün kirmizilari gormem gerekliydi ama sadece hafif bir akintiyla karisik pembelik var sonrasi olmadi ve son 10 gündür kasiklarimda batma bel agrisi ve afedersiniz beyaz akintim var. Benim gibi olup hamile olduğunu öğrenen var mi çünkü 5 yildir bir ümit bekliyoruz.
Bizde umutlar kasima kaldiii :/ saglikk olsun napalim :))Hamile olan yok mu arkadaslar :)
Mrb canim insallah yerlesme kanamasi falan yasamissindir güzel haberlerini bekliyoruz
Mrb canim hasta oldum, nasip kismet Rabbim size nasip etsin inşallah bana tüp bebek yolu gözüküyor :)
Umudunu kaybetme canım benim teyzemin 9 yıl üstüne kendi kendine oldu olma olasılığı yoktu..
Rabbim ol der ve olur.....
insallah en kisa zamanda Rabbim kucagini doldurur
Bendr bugun dayanamayıp yaptım 2gün kala benimkide negatifMerhabalar bende yeni katildim benim bat 29 ekim heyecanla beklemekteyim bende bu ay yumurtlama zamanina denk getirdim insallah olmustur birinci gebeligimde hic aklimda yoktu ustune kist ameliyati olmustum ameliyattan sonra ogrenmistim hamile oldugumu simdi ise gunler gecmek bilmiyor dun idrar testi yaptim dayanamayip fakat negatifdi sonuc insallah Allah im nasip etmistir
Benimde 2kaldı zaman gcmiyorBenim bata 2 gün kaldı ama kırmızılar gelecek gibi sanki
Bendr bugun dayanamayıp yaptım 2gün kala benimkide negatif
Bende arasıra batma oluyor ama benim her zaman kasik batması ve gaz problemim var onun için ayırt edemiyorumBenimde 2kaldı zaman gcmiyorkasiklarimda felab agriyok simdilik. Sen de ne belirtiler var canim
Herkese merhaba benim bat 25 ekimdi. O günün sabahı peçeteye pembe lekeler geldi. Adet olucam sandım olmadım. Ertesi gün dayanamayıp test yaptım negatif çıktı. Dün gece tekrar test yaptım ve pozitifi gördüm. Bu sabah kan testi yaptırdım beta hcg 130 çıktı. Haftaya doktora gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?