Batı 25 26 27 28 29 Ekim Olanlar Hadi Gelin Beraber Bekleyelim :)

Aminn amin insallah canim benim rabbim insallah iyi haberler verir yarin sana sonucunu paylas hemencik:) ben bugun yaptim sabah 3gun kala dayanamadim malesef negatif testin markasi da bebetime di

Aminn amin insallah canim benim rabbim insallah iyi haberler verir yarin sana sonucunu paylas hemencik:) ben bugun yaptim sabah 3gun kala dayanamadim malesef negatif testin markasi da bebetime di

Ben evde yapilan gebelik testlerine güvenmiyorum bence sende güvenme ama adet gününü bekle inşallah hayirla sonuclanir ozaman kan testi yaptirirsin.
Tabi ki yazarim olumlu yada olumsuz :) dualarim sizinle :)

Benim bata 2 gün kaldı ama kırmızılar gelecek gibi sanki

Mrb canim insallah yerlesme kanamasi falan yasamissindir güzel haberlerini bekliyoruz

Mrb canim hasta oldum, nasip kismet Rabbim size nasip etsin inşallah bana tüp bebek yolu gözüküyor :)

Umudunu kaybetme canım benim teyzemin 9 yıl üstüne kendi kendine oldu olma olasılığı yoktu..
Rabbim ol der ve olur.....
insallah en kisa zamanda Rabbim kucagini doldurur

Merhabalar bende yeni katildim benim bat 29 ekim heyecanla beklemekteyim bende bu ay yumurtlama zamanina denk getirdim insallah olmustur birinci gebeligimde hic aklimda yoktu ustune kist ameliyati olmustum ameliyattan sonra ogrenmistim hamile oldugumu simdi ise gunler gecmek bilmiyor dun idrar testi yaptim dayanamayip fakat negatifdi sonuc insallah Allah im nasip etmistir

Bendr bugun dayanamayıp yaptım 2gün kala benimkide negatif

Kızlar yakı yöntemini kulalann oldu mu? Yakı yı yada ısı bandını ilişki zamanın da yapştırıyormuşun ilişki olduğu zaman sıcaklık sayesinde heralde daha kolay döllenme oluyormş

Birde kirpik karismasi diyolar ilk defa duydum baktim aynaya kirpik karismasi var bende ama onceden nasildi hic dikkat etmedim kirpiklerime sadece agri var adet olucakmis gibi

merhaba arkadaşlar araniza yeni katıldım adetimden önce yaşadığım belirtiler vardı karın ağrısı bel ağrısı karında şişlik kasıklarda batma göğüs uclarimin acimasi sabahları mide bulantıları halsizlik falan o dönemde baş agrilarim da çoğaldı bende sinüzit ve migren de var ilaç almak istiyorum ama bu belirtilerden dolayı ilaç almaya da cekindim adetimin ilk günü aile hekimime gidip kan testi verdim sonuç negatifti ama doktorum geç döllenme olduysa kanda şuan çıkmayabilir dedi. Adetim 4 gün gecikti 4. günün sonunda kanama başladı ama ne yerleşme kanaması diyebiliyorum ne de adet kanaması kafam karıştı rengi kırmızıyla pembe arası çok akışkan damardan akar gibi bir defa da pihti geldi 24 saatte bir ped doldu nerdeyse sonrasında azalmaya başladı gece hiç kanama olmamış şimdi bi defa kan geldi hala kasiklarimda sancı var yarın kadın doğuma gideyim diyorum sizce bu kanama ne kanaması şimdi

Iyi aksamlar bugun adet gunumdu ama halen olmadim test yapmadim daha biraz kasik agrim oluyor yarin sabah yapmayi dusunuyorum ama cikar mi cikmaz mi tereddut ediyorum

Herkese merhaba benim bat 25 ekimdi. O günün sabahı peçeteye pembe lekeler geldi. Adet olucam sandım olmadım. Ertesi gün dayanamayıp test yaptım negatif çıktı. Dün gece tekrar test yaptım ve pozitifi gördüm. Bu sabah kan testi yaptırdım beta hcg 130 çıktı. Haftaya doktora gideceğim.

Bende heyecanla bekliyorum insallah benimde pozitif cikar heralde gec dollenmeden dolayimi cikmadi sizin ki ilk hamilelikde hic aklimda yoktu kanda filanda belli olmamisti benimki cunki ameliyata girmistim okadar baktilar ama hep negatifti kanda guya 1 gun bile olsa belli olur demislerdi hayirli olsun saglikla kucaginiza almayi nasip etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…