• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Batı 25 26 27 28 29 Ekim Olanlar Hadi Gelin Beraber Bekleyelim :)

Gercekten oyle mevlam verecekse korunurken bile verir çok var oyle korunurken hamile kalan arkadaşlarım demekki deli gibi calismaya gerek yok :KK70: o söylediğin ilaclarin biri folikasit sanırım diğeri ne için
Diğeri glifor insülin direnci için kullanılıyor pco lularda kullanıyorlar doktor tavsiye etti

Cnm karnimda hafiften adet agrisi gibi bir agri var bugun yarin olurum gibime geliyor bata 2 gun kaldi bakalim hayirlisi olsun
İnsallah olmazsın canım.. Du bakalım hayırlısı inşallah :)

Kızlar bat bugündü şimdi test yaptım hamileyim şükür rabbim hepinize nasip etsin inşallah
Oleeyy :halay: çok sevindim canım topic in ilk hamişi sen oldun tebrik ederim inşallah sağlıcakla gelir bebisin.. :anne:

Kızlar bu arada benden pembe akıntı gelmiş bakalım devamı olacak mı şuan çok üzgünüm :KK61:

Hadi ya Inşallah yerlesme kanamasi falandir cnm ya
İnşallah normalde sancılı adet görürüm şuan önceki belirtiler devam ediyor ekstra bi ağrım yok ama şuan çok üzgünüm test yaptım negatif yerleşme kanaması olsa pozitif çıkardi diye düşünüyorum :KK42:

İnşallah normalde sancılı adet görürüm şuan önceki belirtiler devam ediyor ekstra bi ağrım yok ama şuan çok üzgünüm test yaptım negatif yerleşme kanaması olsa pozitif çıkardi diye düşünüyorum :KK42:
Üzülme canim ya sağlık olsun kasımda olur inşallah takma kafana diyorum ama insan üzülüyor :( kirmizinin devamı geldimi sonuç kesinmi reglmisin

Meltem sen bi ara ümitler kasima demistin yerlesme kanamasi mi olmustun cnm
Cnm yumurtlama haftasında eşim bi gün evdeydi beş gün yoktu geldi bende öğün ovu testi yaptım iki çizgi koyu o gece ilişki oldu ertesi gün eşim gitti ben öğün tekrar ovu testi yaptım pik yaptı akıntımda geldi ama eşim olmadığı için o gece ilişki olmadı çok şükür bi önceki geceden tütmüş o yüzden olmaz diye bide çok agrım vardı ped bile koymuştum oldum diye Rabbim ol desin geçen ay bir hafta hergün değerlendirdik nasip olmamıştı

Cnm yumurtlama haftasında eşim bi gün evdeydi beş gün yoktu geldi bende öğün ovu testi yaptım iki çizgi koyu o gece ilişki oldu ertesi gün eşim gitti ben öğün tekrar ovu testi yaptım pik yaptı akıntımda geldi ama eşim olmadığı için o gece ilişki olmadı çok şükür bi önceki geceden tütmüş o yüzden olmaz diye bide çok agrım vardı ped bile koymuştum oldum diye Rabbim ol desin geçen ay bir hafta hergün değerlendirdik nasip olmamıştı
Hayırlısı olsun canim sağlıkla al bebegini kucağına insallah :KK15:

Üzülme kuzum ovulasyon testleriyle yumurtlama gününü takip et bide.Ben bidahakine öyle yapicam adet olursam
Etmiştim canım ama şöyle tam techızatli bakınmadik bakinalim bırakacağım ne zaman olursa o zaman olsun çok üzüldüm gerçekten

Selam arkadaşlar. Benim reglim 6 gün geçti dün kan tahlili verdim. E nabıza düşmesini bekliyorum. Sabırsızlık had safhada. İsterseniz belirtilerimi yazayım da gerçekten gebelik var mi yok mu gördüğümüzde kafada soru işareti kalmasın.

Back