- 29 Ekim 2017
- 21
- 26
- 38
- Konu Sahibi sadeceMelek
-
Bende heyecanla bekliyorum insallah benimde pozitif cikar heralde gec dollenmeden dolayimi cikmadi sizin ki ilk hamilelikde hic aklimda yoktu kanda filanda belli olmamisti benimki cunki ameliyata girmistim okadar baktilar ama hep negatifti kanda guya 1 gun bile olsa belli olur demislerdi hayirli olsun saglikla kucaginiza almayi nasip etsin rabbim
Bende sabah test yaptim ikinci cizgi silik cikti suan kan tahlili verdim sonucu bekliyorum sizde bir kan tahlili verip baktirin benceBu sabah test yaptim silik ikinci cizgiyi gördüm hala şokdayım. Bat yarın normalde kimseyle de paylasamadim. Esime de söylemedim simdiye kadar hep karambole geldi ogrenmesi. (2 cocugum var) bu ay da ilk kez korunmadik silik cizgi. Emin olamadim beklemedeyim ne yapsam ki?
Ay hadi hayirlisi sonucu bildirin mutlaka. Ben de gidebilirsem bakalim yaptiririm belki..Bende sabah test yaptim ikinci cizgi silik cikti suan kan tahlili verdim sonucu bekliyorum sizde bir kan tahlili verip baktirin bence
Çok sevindim canım haydi hayırlısı ilk bebek mi?Kizlar sonuc pozitif beta hcg degeri 52 cikti 1 hafta sonra kontrol dedi doktor insallah rabbim bekleyen herkese nasip eder
Hayırlı olsunKizlar sonuc pozitif beta hcg degeri 52 cikti 1 hafta sonra kontrol dedi doktor insallah rabbim bekleyen herkese nasip eder
Tesekkur ederimHayırlı olsun
Bendede kırmızılar geldi kızlar malesef...
Çok sevindim canım haydi hayırlısı ilk bebek mi?
Moralini bozma canım içini ferah tut engel değildir inşallahMrb kızlaradetşm 2gün gecikti test yaptım negatif cıktı.adetime 10gündür göğüslerim şiş karnım şişti ve hala devam eden yoğun akıntım var hatta adet oldummu diye bakıyorum olmuyorum. Doktora gittim ultrasonda birsey görmediğini rahmin boş oldugunu söyledi. Sağ yumurtalığımda 3,5cm galiba yanlş hatrlamıyosam kist var dedi. Bu hamileliğime engel mi ?kan verdim yarın cıkcak sonucum ama cok moralim bozuk hic umudum yok
Canim bendede vardi kist ama ben hamileymisim haberim yokmustu ozmn ilac tedavisi bi ay daha sonra ameliyat oldum ama hamilelige engel olmamis yaniMrb kızlaradetşm 2gün gecikti test yaptım negatif cıktı.adetime 10gündür göğüslerim şiş karnım şişti ve hala devam eden yoğun akıntım var hatta adet oldummu diye bakıyorum olmuyorum. Doktora gittim ultrasonda birsey görmediğini rahmin boş oldugunu söyledi. Sağ yumurtalığımda 3,5cm galiba yanlş hatrlamıyosam kist var dedi. Bu hamileliğime engel mi ?kan verdim yarın cıkcak sonucum ama cok moralim bozuk hic umudum yok
Canım bnce güven bisey cıktıysa yeni başlangıcıdır hamileliğin inş hamilesindirSelam kızlar benim de dün bat günuydu olmadı bugünde bişey yok test yaptım 2. Çizgi belli belirsiz ama 10 15 dk da çıktı sizce ne olabilir o gölge gibi 2. çizgiye güvenmelimiyim
Yarın tekrar yapiyim diyorum inşallah vardır emin olamayınca kimseye de söyleyemedim size yazdımCanım bnce güven bisey cıktıysa yeni başlangıcıdır hamileliğin inş hamilesindirBi daha tekrarla istersen
Kesinlikle katılıyorum canım inşallah en kısa zamanda hamile olursunBen bu ay anladım ki hic bir belirti hamileliği kesinleştirmiyormuş. Aklinza gelen her belirtileri adetime 10gun kala yasadim gogus uclarimin kararmasindan tutup kasik agrilarima kadar ve hic bitmeyen hala suren akintilarim. Adetim bile 3gun gecikti ama yok hamile deglmisim kanjm 0.1 insallah kistimden kurtulup hamile olurum Allahim herkese saglikli bebis nasip etsin
Ben bu ay anladım ki hic bir belirti hamileliği kesinleştirmiyormuş. Aklinza gelen her belirtileri adetime 10gun kala yasadim gogus uclarimin kararmasindan tutup kasik agrilarima kadar ve hic bitmeyen hala suren akintilarim. Adetim bile 3gun gecikti ama yok hamile deglmisim kanjm 0.1 insallah kistimden kurtulup hamile olurum Allahim herkese saglikli bebis nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?