Batı 25 26 27 28 29 Ekim Olanlar Hadi Gelin Beraber Bekleyelim :)

Geç döllenme oldu heralde bende. inşallah hamilesinizdir

Bu sabah test yaptim silik ikinci cizgiyi gördüm hala şokdayım. Bat yarın normalde kimseyle de paylasamadim. Esime de söylemedim simdiye kadar hep karambole geldi ogrenmesi. (2 cocugum var) bu ay da ilk kez korunmadik silik cizgi. Emin olamadim beklemedeyim ne yapsam ki?

Bende sabah test yaptim ikinci cizgi silik cikti suan kan tahlili verdim sonucu bekliyorum sizde bir kan tahlili verip baktirin bence

Mrb kızlar adetşm 2gün gecikti test yaptım negatif cıktı.adetime 10gündür göğüslerim şiş karnım şişti ve hala devam eden yoğun akıntım var hatta adet oldummu diye bakıyorum olmuyorum. Doktora gittim ultrasonda birsey görmediğini rahmin boş oldugunu söyledi. Sağ yumurtalığımda 3,5cm galiba yanlş hatrlamıyosam kist var dedi. Bu hamileliğime engel mi ?kan verdim yarın cıkcak sonucum ama cok moralim bozuk hic umudum yok

Selam kızlar benim de dün bat günuydu olmadı bugünde bişey yok test yaptım 2. Çizgi belli belirsiz ama 10 15 dk da çıktı sizce ne olabilir o gölge gibi 2. çizgiye güvenmelimiyim

Moralini bozma canım içini ferah tut engel değildir inşallah

Canim bendede vardi kist ama ben hamileymisim haberim yokmustu ozmn ilac tedavisi bi ay daha sonra ameliyat oldum ama hamilelige engel olmamis yani

Sağolun kızlar tesekkür ederğm kan testim negatif cıktı yarın özele gidicem kistim icin doğum kontrol hapı mı veriyorlar tedavi de acaba

Selam kızlar benim de dün bat günuydu olmadı bugünde bişey yok test yaptım 2. Çizgi belli belirsiz ama 10 15 dk da çıktı sizce ne olabilir o gölge gibi 2. çizgiye güvenmelimiyim
Canım bnce güven bisey cıktıysa yeni başlangıcıdır hamileliğin inş hamilesindir Bi daha tekrarla istersen

Ben bu ay anladım ki hic bir belirti hamileliği kesinleştirmiyormuş. Aklinza gelen her belirtileri adetime 10gun kala yasadim gogus uclarimin kararmasindan tutup kasik agrilarima kadar ve hic bitmeyen hala suren akintilarim. Adetim bile 3gun gecikti ama yok hamile deglmisim kanjm 0.1 insallah kistimden kurtulup hamile olurum Allahim herkese saglikli bebis nasip etsin

Canım bnce güven bisey cıktıysa yeni başlangıcıdır hamileliğin inş hamilesindir Bi daha tekrarla istersen
Yarın tekrar yapiyim diyorum inşallah vardır emin olamayınca kimseye de söyleyemedim size yazdım

Kesinlikle katılıyorum canım inşallah en kısa zamanda hamile olursun

Ben adetimde yaşadığım belirtilerin hiç birini yaşamadım sanırım tam tersi oluyor hamilelikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…