- 21 Ekim 2017
- 1.056
- 1.374
- 133
- Konu Sahibi sadeceMelek
-
Evde test yaptinmi? Insallah guzel bir haber alirsin Belirtilerin nelerSelam arkadaşlar. Benim reglim 6 gün geçti dün kan tahlili verdim. E nabıza düşmesini bekliyorum. Sabırsızlık had safhada. İsterseniz belirtilerimi yazayım da gerçekten gebelik var mi yok mu gördüğümüzde kafada soru işareti kalmasın.
Hayırlısı olsun canm sıkma canınıEtmiştim canım ama şöyle tam techızatli bakınmadik bakinalim bırakacağım ne zaman olursa o zaman olsun çok üzüldüm gerçekten
Herşeyin hayırlısı canım sıkma canını Akışına bırakEtmiştim canım ama şöyle tam techızatli bakınmadik bakinalim bırakacağım ne zaman olursa o zaman olsun çok üzüldüm gerçekten
SendemiiKızlar malesef ben kırmızılari gördüm
Canim gozun aydin cok sukur. Ovu testi hangi markayi kullandin bir de nasil kullandin bana da yazar mısın?Cnm yumurtlama haftasında eşim bi gün evdeydi beş gün yoktu geldi bende öğün ovu testi yaptım iki çizgi koyu o gece ilişki oldu ertesi gün eşim gitti ben öğün tekrar ovu testi yaptım pik yaptı akıntımda geldi ama eşim olmadığı için o gece ilişki olmadı çok şükür bi önceki geceden tütmüş o yüzden olmaz diye bide çok agrım vardı ped bile koymuştum oldum diye Rabbim ol desin geçen ay bir hafta hergün değerlendirdik nasip olmamıştı
Gitti gidiyor dan aldım la ile başlayan marka 30lu aldım pko olduğu için geçen ay hergün yaptım 36.gün yumurtladım 50.gün adet oldum bu ay glifor ve inofolic combi hap aldım onları kullandım adet bitiminde gün aşırı test yaptım 16.gün yumurtlama oldu 15.gece ve 17. İlişki oldu bi daha olmadı o hafta Rabbim nasip etti şükür darısı başınızaCanim gozun aydin cok sukur. Ovu testi hangi markayi kullandin bir de nasil kullandin bana da yazar mısın?
Hayırlı olsun canım aynı günlerimiz sağlıkla gelsin bebişlerMerhaba kızlar biz bir seneyi aşkındır korunmuyorduk son adetim 25 eylüldü bu ay adetime 10 gün kala felaket bel agrıları göğüste hasassiyet kasıkta batmalar basladı tabi ben hamileligi aklımın ucundan gecirmiyorum 1 sene boyunca yumurtlama günlerimi takip ettim degerlendirdik ama olmadı dedim bu ay erken olucam galiba adet belirtileriyle birebir aynı ikidebir lavaboya kosuyorum adet oldum die neyse son 3 gündür ikidebir basım dönüyo bi icim gecer gibi oluyor olabilirni acaba diyorum sonra yok yahu nr olcak okadar zaman olmadı şimdi ne alaka yani neyse icim icimi kemirmeye basladı bi test yaptım 2.cizgi hayali inanamadım baska bi marka test daha aldım oda pozitif hemen ucarak kan testi yaptırdım adetim 1 gün gecikti hcg degerim 28.5 4 haftalık gebeyim demem oki düşünmeyin kızlar hic ummadıgınız bir anda geliyor
İnşallah bidahaki aya nasip olur canım
Sendemiierken mi oldun sen bat nezaman di
Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla gelsin inşallah bebişin..Merhaba kızlar biz bir seneyi aşkındır korunmuyorduk son adetim 25 eylüldü bu ay adetime 10 gün kala felaket bel agrıları göğüste hasassiyet kasıkta batmalar basladı tabi ben hamileligi aklımın ucundan gecirmiyorum 1 sene boyunca yumurtlama günlerimi takip ettim degerlendirdik ama olmadı dedim bu ay erken olucam galiba adet belirtileriyle birebir aynı ikidebir lavaboya kosuyorum adet oldum die neyse son 3 gündür ikidebir basım dönüyo bi icim gecer gibi oluyor olabilirni acaba diyorum sonra yok yahu nr olcak okadar zaman olmadı şimdi ne alaka yani neyse icim icimi kemirmeye basladı bi test yaptım 2.cizgi hayali inanamadım baska bi marka test daha aldım oda pozitif hemen ucarak kan testi yaptırdım adetim 1 gün gecikti hcg degerim 28.5 4 haftalık gebeyim demem oki düşünmeyin kızlar hic ummadıgınız bir anda geliyor
Tez zamanda gelsin inşallah canım vakti var muhakkakHayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla gelsin inşallah bebişin..zamanı gelmiş allah nasip etmiş ne güzel.. İnsallah isteyen herkes kavuşur meleklerine.. Bakalım bizimki ne zamana kısmet
Hayırlısı olsun canim sağlıkla al insallah bebegini kucağına aynen mevlam verecekse her şekilde verir elbet vakti zamanı vardır sabretmek lazimMerhaba kızlar biz bir seneyi aşkındır korunmuyorduk son adetim 25 eylüldü bu ay adetime 10 gün kala felaket bel agrıları göğüste hasassiyet kasıkta batmalar basladı tabi ben hamileligi aklımın ucundan gecirmiyorum 1 sene boyunca yumurtlama günlerimi takip ettim degerlendirdik ama olmadı dedim bu ay erken olucam galiba adet belirtileriyle birebir aynı ikidebir lavaboya kosuyorum adet oldum die neyse son 3 gündür ikidebir basım dönüyo bi icim gecer gibi oluyor olabilirni acaba diyorum sonra yok yahu nr olcak okadar zaman olmadı şimdi ne alaka yani neyse icim icimi kemirmeye basladı bi test yaptım 2.cizgi hayali inanamadım baska bi marka test daha aldım oda pozitif hemen ucarak kan testi yaptırdım adetim 1 gün gecikti hcg degerim 28.5 4 haftalık gebeyim demem oki düşünmeyin kızlar hic ummadıgınız bir anda geliyor
Ölüyorum agridan ped koydum ha oldum ha olacam sürekli wc ye koşup bakiorum normalde bat yarın ama kesin bugun olacam gibiİnşallah canım.. 
Allah hepimize en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Vallahi ben de canımyok tam günümde oldum hatta test yaptım onu beklerken oldum sende durumlar nasıl
Bendede kırmızılar geldi kızlar malesef...Ölüyorum agridan ped koydum ha oldum ha olacam sürekli wc ye koşup bakiorum normalde bat yarın ama kesin bugun olacam gibi
Canim bende buna benzer belirtiler yasiiyorum son 10gundur adetime 3gun kaldi benimde yumurtlamamdan beri beyaz bazen dr seffaf akintim var surekli islaklik hali ve goguslerim sis uclari dik surekli bazen uclaribda aci bazen sizi oluyor.Ama suan bence sen hemen test yapmalisin gebe olma olasigun yuksek pazartesi plmazsam hemen test yapicamHepinize merhaba öncelikle yeni katildim buraya ve yorumlari okudukça heyecanlandim biraz, benim bugün kirmizilari gormem gerekliydi ama sadece hafif bir akintiyla karisik pembelik var sonrasi olmadi ve son 10 gündür kasiklarimda batma bel agrisi ve afedersiniz beyaz akintim var. Benim gibi olup hamile olduğunu öğrenen var mi çünkü 5 yildir bir ümit bekliyoruz.
Canim bende buna benzer belirtiler yasiiyorum son 10gundur adetime 3gun kaldi benimde yumurtlamamdan beri beyaz bazen dr seffaf akintim var surekli islaklik hali ve goguslerim sis uclari dik surekli bazen uclaribda aci bazen sizi oluyor.Ama suan bence sen hemen test yapmalisin gebe olma olasigun yuksek pazartesi plmazsam hemen test yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?