• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Batı 25 26 27 28 29 Ekim Olanlar Hadi Gelin Beraber Bekleyelim :)

Kızlar bat bugündü şimdi test yaptım hamileyim şükür rabbim hepinize nasip etsin inşallah

Eklentiler

• IMG_2194.JPG
    IMG_2194.JPG
    34,7 KB · Görüntüleme: 73
Kızlar bat bugündü şimdi test yaptım hamileyim şükür rabbim hepinize nasip etsin inşallah

Ay ben hissettim kız adete yakın pozitif çıkan ovu testleri genelde hamilelik oluyor:anneadayı: hadi gözün aydin canm sağlıkla al bebegini kucağına insallah :anne:

Kaç ay üstüne oldu canim cok bekledinmi bebisi ve adet agrilarin hala devam ediyormu
Ya ben her adet olcam gibi sanki hala agrım çok Mart'ta bıraktık korunmayı ama eşim hep evde olmuyo seyahate çok gidiyo iş için son üç ay adetlerim çok geçıktı bu ay için klomen tedavisi başlatacaktı doktor ben kafama göre glifor ve inofolic aldım kullandım ovu testi yaptı ve yumurtlama zamanı tek ilişki rabbim nasıp edince işte geçen ay bi hafta gül değerlendirdik nasip olamamıştı şimdi çok sükür

Ya ben her adet olcam gibi sanki hala agrım çok Mart'ta bıraktık korunmayı ama eşim hep evde olmuyo seyahate çok gidiyo iş için son üç ay adetlerim çok geçıktı bu ay için klomen tedavisi başlatacaktı doktor ben kafama göre glifor ve inofolic aldım kullandım ovu testi yaptı ve yumurtlama zamanı tek ilişki rabbim nasıp edince işte geçen ay bi hafta gül değerlendirdik nasip olamamıştı şimdi çok sükür
Gercekten oyle mevlam verecekse korunurken bile verir çok var oyle korunurken hamile kalan arkadaşlarım demekki deli gibi calismaya gerek yok :D o söylediğin ilaclarin biri folikasit sanırım diğeri ne için

Back