- Konu Sahibi sadeceMelek
-
Insilun dlrenci için popular kullanıyo canım doktor onerdiCanim glifor neden kullandin seker ilacı degilmi o
Diğeri glifor insülin direnci için kullanılıyor pco lularda kullanıyorlar doktor tavsiye ettiGercekten oyle mevlam verecekse korunurken bile verir çok var oyle korunurken hamile kalan arkadaşlarım demekki deli gibi calismaya gerek yoko söylediğin ilaclarin biri folikasit sanırım diğeri ne için
Sizde demi pco vardi bu ay olmazsa gebelik tekrar doktor takibine baslicam olmadi sorayimDiğeri glifor insülin direnci için kullanılıyor pco lularda kullanıyorlar doktor tavsiye etti
Sor canım bende geçen ay ogleden pco olduğunu bu ay gltmedim doktora gelecek ay gidecektim klomen tedavisine başlayacaktı nasip oldu sulurSizde demi pco vardi bu ay olmazsa gebelik tekrar doktor takibine baslicam olmadi sorayim
İnsallah olmazsın canım.. Du bakalım hayırlısı inşallah :)Cnm karnimda hafiften adet agrisi gibi bir agri var bugun yarin olurum gibime geliyor bata 2 gun kaldi bakalim hayirlisi olsun
OleeyyKızlar bat bugündü şimdi test yaptım hamileyim şükür rabbim hepinize nasip etsin inşallah
İnşallah canım devam gelsin saolasınİnsallah olmazsın canım.. Du bakalım hayırlısı inşallah :)
Oleeyyçok sevindim canım topic in ilk hamişi sen oldun tebrik ederim inşallah sağlıcakla gelir bebisin..
Hadi ya Inşallah yerlesme kanamasi falandir cnm yaKızlar bu arada benden pembe akıntı gelmiş bakalım devamı olacak mı şuan çok üzgünüm
İnşallah normalde sancılı adet görürüm şuan önceki belirtiler devam ediyor ekstra bi ağrım yok ama şuan çok üzgünüm test yaptım negatif yerleşme kanaması olsa pozitif çıkardi diye düşünüyorumHadi ya Inşallah yerlesme kanamasi falandir cnm ya
Üzülme canim ya sağlık olsun kasımda olur inşallah takma kafana diyorum ama insan üzülüyorİnşallah normalde sancılı adet görürüm şuan önceki belirtiler devam ediyor ekstra bi ağrım yok ama şuan çok üzgünüm test yaptım negatif yerleşme kanaması olsa pozitif çıkardi diye düşünüyorum
Meltem sen bi ara ümitler kasima demistin yerlesme kanamasi mi olmustun cnmBen de oldum Kasım'a Ümit'ler inşallah
Cnm yumurtlama haftasında eşim bi gün evdeydi beş gün yoktu geldi bende öğün ovu testi yaptım iki çizgi koyu o gece ilişki oldu ertesi gün eşim gitti ben öğün tekrar ovu testi yaptım pik yaptı akıntımda geldi ama eşim olmadığı için o gece ilişki olmadı çok şükür bi önceki geceden tütmüş o yüzden olmaz diye bide çok agrım vardı ped bile koymuştum oldum diye Rabbim ol desin geçen ay bir hafta hergün değerlendirdik nasip olmamıştıMeltem sen bi ara ümitler kasima demistin yerlesme kanamasi mi olmustun cnm
Hayırlısı olsun canim sağlıkla al bebegini kucağına insallahCnm yumurtlama haftasında eşim bi gün evdeydi beş gün yoktu geldi bende öğün ovu testi yaptım iki çizgi koyu o gece ilişki oldu ertesi gün eşim gitti ben öğün tekrar ovu testi yaptım pik yaptı akıntımda geldi ama eşim olmadığı için o gece ilişki olmadı çok şükür bi önceki geceden tütmüş o yüzden olmaz diye bide çok agrım vardı ped bile koymuştum oldum diye Rabbim ol desin geçen ay bir hafta hergün değerlendirdik nasip olmamıştı
İnşallah canım hiç inanmazdım tek ilişkide ama nasip oldu bi de pko var bende iki ay da bi adet zor olurum geçtiğimiz iki ay ilaçla oldum düşün artık rabbimin müzicesiHayırlısı olsun canim sağlıkla al bebegini kucağına insallah
EvetÜzülme canim ya sağlık olsun kasımda olur inşallah takma kafana diyorum ama insan üzülüyorkirmizinin devamı geldimi sonuç kesinmi reglmisin
Üzülme kuzum ovulasyon testleriyle yumurtlama gününü takip et bide.Ben bidahakine öyle yapicam adet olursam
Etmiştim canım ama şöyle tam techızatli bakınmadik bakinalim bırakacağım ne zaman olursa o zaman olsun çok üzüldüm gerçektenÜzülme kuzum ovulasyon testleriyle yumurtlama gününü takip et bide.Ben bidahakine öyle yapicam adet olursam
Hayırlı olsun ilk bebeğin mi?Kızlar bat bugündü şimdi test yaptım hamileyim şükür rabbim hepinize nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?