Batı 23 eylül olan arkadaşlar gelin birlikte bekleyelim 😂😂

Bende gelsiiiin tam 23 ü gösteriyor bakalım benimde 13. Ayım bu ayda tutmazsa doktor yolları gözüküyor bana

Bende gelsiiiin tam 23 ü gösteriyor bakalım benimde 13. Ayım bu ayda tutmazsa doktor yolları gözüküyor bana
İnşallah güzel haber alırsın beklemek çok zor canım. Umudum yok hamile kalmış gibi hissetmiyorum ama biyerim ağrısa bişey olsa hemen ona yoruyorum erken olduğunu bile bile. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah Benimde 6.ayım bakalım

Al benden de o kadar... Şimdi çamaşır suyu testini denedim köpürdü gerçekten ve bulanıklaştı.. Öyle olursa pozitif oluyormuş renk aynı kalıp köpürme olmazsa negatif miş... Deneyen oldu mu hiç merak ettim sende Bi dene bakalım

Benimde 9 eylüldü vala bende bişeyler yaşıyorum ama psikolojiktir daha erken
Kızlar çamaşır suyu testini denesenize Bi sürü yazı okudum video izledim ve az önce denedim köpürdü.. Köpürünce pozitif köpürmeyince negatif oluyormuş.. Anlamam için negatifliği kesin birine ihtiyacım var ama aşan eşime yaptırcam

İlk idrar olması önemli mi şimdi yapsam

Kuzu o yalan diyorlar ya herkesin köpürüyormuş

Hala araştırıyorum bakın ekran aldım bu sitede öyle öğrenen çok kişi varmış

Eklentiler

• Screenshot_20220915_181759_com.android.chrome.jpg
    85,7 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…