- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi mavilihayat00
-
İnşallah güzel haber alırsın beklemek çok zor canım. Umudum yok hamile kalmış gibi hissetmiyorum ama biyerim ağrısa bişey olsa hemen ona yoruyorum erken olduğunu bile bile. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahBende gelsiiiin tam 23 ü gösteriyor bakalımbenimde 13. Ayım bu ayda tutmazsa doktor yolları gözüküyor bana
Bat'ım 21 Eylül ben de katılayımbelirtiler için çok erken zaman geçirelim muhabbet olsun
Ee nasıl hissediyorsun daha var ama yine de sorayımBat'ım 21 Eylül ben de katılayım
Psikolojik mi bilmiyorum ama kasıklarım ağrıyodu sol kasığım özellikle ama erken pikim 5 EylüldüEe nasıl hissediyorsun daha var ama yine de sorayım
Benimde 9 eylüldü vala bende bişeyler yaşıyorum ama psikolojiktir daha erkenPsikolojik mi bilmiyorum ama kasıklarım ağrıyodu sol kasığım özellikle ama erken pikim 5 Eylüldü
Al benden de o kadar... Şimdi çamaşır suyu testini denedim köpürdü gerçekten ve bulanıklaştı.. Öyle olursa pozitif oluyormuş renk aynı kalıp köpürme olmazsa negatif miş... Deneyen oldu mu hiç merak ettim sende Bi dene bakalımİnşallah güzel haber alırsın beklemek çok zor canım. Umudum yok hamile kalmış gibi hissetmiyorum ama biyerim ağrısa bişey olsa hemen ona yoruyorum erken olduğunu bile bile. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahBenimde 6.ayım bakalım
Kızlar çamaşır suyu testini denesenize Bi sürü yazı okudum video izledim ve az önce denedim köpürdü.. Köpürünce pozitif köpürmeyince negatif oluyormuş.. Anlamam için negatifliği kesin birine ihtiyacım var ama aşan eşime yaptırcamBenimde 9 eylüldü vala bende bişeyler yaşıyorum ama psikolojiktir daha erken
İlk idrar olması önemli mi şimdi yapsamKızlar çamaşır suyu testini denesenize Bi sürü yazı okudum video izledim ve az önce denedim köpürdü.. Köpürünce pozitif köpürmeyince negatif oluyormuş.. Anlamam için negatifliği kesin birine ihtiyacım var ama aşan eşime yaptırcam
Kuzu o yalan diyorlar ya herkesin köpürüyormuşKızlar çamaşır suyu testini denesenize Bi sürü yazı okudum video izledim ve az önce denedim köpürdü.. Köpürünce pozitif köpürmeyince negatif oluyormuş.. Anlamam için negatifliği kesin birine ihtiyacım var ama aşan eşime yaptırcam
Yok değil dedim ya ben az önce yaptım köpürdüİlk idrar olması önemli mi şimdi yapsam
Yok değil dedim ya ben az önce yaptım köpürdü
Yahu o toz her halukarda erir köpürür Bi tepkime yapar ona da ben inanmıyorumbide karbonat yap kız onu da diyorlardı bi ara
Bu ay seni kendimden daha çok merakla bekleyeceğim bakalım çamaşır suyu doğru muHala araştırıyorum bakın ekran aldım bu sitede öyle öğrenen çok kişi varmış
Şekeri duymamıştım o da mı varmışYahu o toz her halukarda erir köpürür Bi tepkime yapar ona da ben inanmıyorumşekere de tuza da
HahahahaBu ay seni kendimden daha çok merakla bekleyeceğim bakalım çamaşır suyu doğru mu
Ay hahah çok iyi yaHahahahayarın 20 Li kaset testler geliyor kargodan her gün yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?