• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Batı 23 eylül olan arkadaşlar gelin birlikte bekleyelim 😂😂

Tanih aralığını geniş tutsaydın keşkee 😄 benim de 18 eylül. Zerre beklentim yok adet olayım hormon testi vercem diye bekliyorum ama gene de şurda yerimi alayım 😄 belki sizlerin güzel haberlerini okurum 🥰

Tanih aralığını geniş tutsaydın keşkee 😄 benim de 18 eylül. Zerre beklentim yok adet olayım hormon testi vercem diye bekliyorum ama gene de şurda yerimi alayım 😄 belki sizlerin güzel haberlerini okurum 🥰
Değişse değiştirirdim neyse artık herkese açık buyursun gelsinler 🤣 benimde yok inan. Baktırdım hormonlara sorun görünmedi şükür. Daha 5 ay oldu deneyeli bu 6.ay bakalım

Benimde 25 eyluk ama vakit asla geçmiyor inşallah berkesin vardır içinde bizimde .
Gerçekten geçmiyor muhabbet edelim de az kafamız dağılsın dedim. Bugün kalktıktan sonra kasıklarımda Batma oldu karnımın alt bölgesi sancılandı. Gebe kalmışımdır umudum hiç yok zaten belirti içinde erken 😂

belirtiler için çok erken zaman geçirelim muhabbet olsun 😂
selamm benimde 22 eylül ama değişiklik olabilir geçen ay ilk defa 10 gün gecikti normalde günüde olurumda bu ay ovülasyon testi kullandım ama hala tam bi pik göremedim gibi bir şey herkesin ki gibi koyu iki çizgi göremedim. Gerçi geceleri yapıyorum su alımına dikkat etmiyorum. Bir daha da almayı düşünmüyorum stres den başka bir şey değil bence hem de planlı ilişkiye girmek beni zorluyor nedense

selamm benimde 22 eylül ama değişiklik olabilir geçen ay ilk defa 10 gün gecikti normalde günüde olurumda bu ay ovülasyon testi kullandım ama hala tam bi pik göremedim gibi bir şey herkesin ki gibi koyu iki çizgi göremedim. Gerçi geceleri yapıyorum su alımına dikkat etmiyorum. Bir daha da almayı düşünmüyorum stres den başka bir şey değil bence hem de planlı ilişkiye girmek beni zorluyor nedense
Ben de bu ay ovülasyonla denemeyi düşünüyodum ama kesin strese girerim diye korkuyodum. Şu yorumundan sonra vazgeçtim 😄

Ben de bu ay ovülasyonla denemeyi düşünüyodum ama kesin strese girerim diye korkuyodum. Şu yorumundan sonra vazgeçtim 😄
bazı insanların cidden işine yarıyor ama ben pek umursamadım işten gel yemekle ugraş evle uğraş derken birde ovüülasyon çıktı görev gibi ben beceremdim sen yinede dene canımm :) Gerçekten benim için stres yarattı eşim içinde görev gibi ilişkiye giriyoruz adamla ben o yüzden memnun olamadım

Gerçekten geçmiyor muhabbet edelim de az kafamız dağılsın dedim. Bugün kalktıktan sonra kasıklarımda Batma oldu karnımın alt bölgesi sancılandı. Gebe kalmışımdır umudum hiç yok zaten belirti içinde erken 😂
Bedne umudum çok yüksek ama korkuyorum 4 senedir istiyoruz hep negatif gonunce tekrar gorurmuyum diye korkuyorum rüyamda test yapmıştım pzitifti geçende doktor rüyamda bana beta değerim 40 dan az diyordu hayırlısı bklm

Beni stres yapmıyor iyi oluyor 😂 sıvı alımına dikkat et yakalarsın canım piki

Back