Gebeliğe Hazırlık Batı 13 ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
belirti varmı hiç test yaptnmı inşallah vardır:)
yok canım test henüz yapmadım açıkcası yapmakta istemiyorum, çünkü önceleri defalarca yaptıgım için hevesim yok teste. ama gecikme olursa en az 2 3 gün alır yaparım.
belirti olarak sadece kasıkta ara ara elektrik çarpması gibi ağrılar var saniyelik gelip geçiyopr. arada bir de gögsüme bıçak saplanıyor gibi oluyor. ama dokununca acı yok bastırınca acı duyuyorum böyle işte :)
inşallah vardır ya ALLAHIMM LÜTFENNNNNN

yok canım test henüz yapmadım açıkcası yapmakta istemiyorum, çünkü önceleri defalarca yaptıgım için hevesim yok teste. ama gecikme olursa en az 2 3 gün alır yaparım.
belirti olarak sadece kasıkta ara ara elektrik çarpması gibi ağrılar var saniyelik gelip geçiyopr. arada bir de gögsüme bıçak saplanıyor gibi oluyor. ama dokununca acı yok bastırınca acı duyuyorum böyle işte :)
inşallah vardır ya ALLAHIMM LÜTFENNNNNN
inşallah vardır canım :) hayırlısı hiç doktora gittinmi peki

yaa inşallah canım inşallahhh gelsin artık bebeğim sağlıkla :) 3 ay önce bıraktım dr u şimdilik gitmyorum bi 5 6 daha olmazsa inşallah gerek kalmaz tekrar gitmeyi düşünüyorum
inşallah gerek olmaz canım :) allah isteyen herkese nasip etsin bnm eşimin arkadsının 5 senedr olmuyor hiç bir sebep yookken :(

inşallah gerek olmaz canım :) allah isteyen herkese nasip etsin bnm eşimin arkadsının 5 senedr olmuyor hiç bir sebep yookken :KK43:
yaa aslında sebepsiz sanki daha çaresiz gibi, şundan kaynaklı deyipte üstüne yoğunlaşacağın bişey yok ,allah yardım etsin
zamanı vardır elbet. onların dua edip sabretmekten başka yapacak bişeyleri yok tabi tüp bebek vs hariç

yaa aslında sebepsiz sanki daha çaresiz gibi, şundan kaynaklı deyipte üstüne yoğunlaşacağın bişey yok ,allah yardım etsin
zamanı vardır elbet. onların dua edip sabretmekten başka yapacak bişeyleri yok tabi tüp bebek vs hariç

Canım ya benimkide 18i akıntın ne durumda acaba ?

Allahım inş sana ve tüm isteyenlere versin canım. Benim bu 4. 3 kızım var,, nasipse oğlum olsun isterim sizde dua edin nolur
öyle mi bende ilk gebeliğin sandım .

canım inşallahhh sağlıkla erkek evlat nasip eder rabbim sana 3 tane kzın varmış 1 tane de oğlun olsun inşallah :)

Back