Gebeliğe Hazırlık Batı 13 ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok canım orantılı değil maalesef boy 170 kg 80 falan oldum. :KK43:
diyetteyim işte vermeye çalışıyorum ama 80 durmuyorum allahtan :KK70:
diyetisyne gidip 12 kg vermiştim manyakgibi geri aldım :KK70:
canım bende 1.70 im kg da 74 civarı bende kg vermek istiyorum, fakat iyisin diyorlar
kemiklerin iri göstermiyorsun diyorlar :) ama ben artık dikkat ediyorum ekmek falan tüketmiyorum 68 e insem yada 70 olsm hiç fena olmaz.
ben çayı şekersiz içiyorum kahveyi falan da valla etkisi oluyor , sigarayı bıraktıktan sonra aldım işte bu kiloyu öncesinde 60 civarıydım

canım bende 1.70 im kg da 74 civarı bende kg vermek istiyorum, fakat iyisin diyorlar
kemiklerin iri göstermiyorsun diyorlar :) ama ben artık dikkat ediyorum ekmek falan tüketmiyorum 68 e insem yada 70 olsm hiç fena olmaz.
ben çayı şekersiz içiyorum kahveyi falan da valla etkisi oluyor , sigarayı bıraktıktan sonra aldım işte bu kiloyu öncesinde 60 civarıydım
canım bende çay khve şekersiz ama tatlı cok cok cok seviyorum :KK53:
pilavla ekmekle işim yok tatlı delisiyim ama vermek lazım hamileykn zatn alınıyor. şimdi eliptik bisiklet aldım onu yapıp diyette yapıp vercem inşallah

Ben de adet oldum arkadaşlar.Artık bu ay hsg çektireceğim kaçış yolu kalmadı :KK43:
CAnim bende bugun özel bi kliniğe gittim banada hsg önerdi bu ay cektiricem Allah yardımcımız olsun ne diyelim . Yarin bat günüm insallah olmam dün saatler sonra çift çizgi oldu ama ona inanmıyorum

canım bende çay khve şekersiz ama tatlı cok cok cok seviyorum :KK53:
pilavla ekmekle işim yok tatlı delisiyim ama vermek lazım hamileykn zatn alınıyor. şimdi eliptik bisiklet aldım onu yapıp diyette yapıp vercem inşallah
ya sen aynı bensin varya bende tatlıya bayılırım , :) sınırı yok patlayana kadar yerim ama bol bol su içerim günde 3 lt ye yakın , canım ya inşallah bi hamile olalımda 100 kg oluym razıyım .
çalış bakalım onunla bende fırsatını bulsam spora yazılmak istiyorum vakit yok ki evde eşimin bi kaç spor aleti var arada geliyorlar gidip yapıyorum ama rutin degil eriniyorum aslında yapmamız gerek benim vücut kitle endeksim 65 ona da nasıl inicem bilmiyorum :)

ya sen aynı bensin varya bende tatlıya bayılırım , :) sınırı yok patlayana kadar yerim ama bol bol su içerim günde 3 lt ye yakın , canım ya inşallah bi hamile olalımda 100 kg oluym razıyım .
çalış bakalım onunla bende fırsatını bulsam spora yazılmak istiyorum vakit yok ki evde eşimin bi kaç spor aleti var arada geliyorlar gidip yapıyorum ama rutin degil eriniyorum aslında yapmamız gerek benim vücut kitle endeksim 65 ona da nasıl inicem bilmiyorum :)
:D :D bizim evdede koşu bandı var ama onu istediğim saatte yapamıyorum sabah olmaz akşam olmaz alt komşuya ses gidiyor . eliptik sessiz kızkardeşim hrsabah yarım saat yaparak bide diyetle 20 kg verdi ve cok sıkılaştı. bende aldım dün yarın gelir heralde ben sbahları işe gitmeden yapcam snra duş alır işe giderim :D
kız benimdetek tesellim gebeliğin ilk ayları bulantıdan kg verenler :D bende onlrdan olurum belki diyorm :D
allah nasip ederse hayırlısıyla tabi

:KK70: :KK70: bizim evdede koşu bandı var ama onu istediğim saatte yapamıyorum sabah olmaz akşam olmaz alt komşuya ses gidiyor . eliptik sessiz kızkardeşim hrsabah yarım saat yaparak bide diyetle 20 kg verdi ve cok sıkılaştı. bende aldım dün yarın gelir heralde ben sbahları işe gitmeden yapcam snra duş alır işe giderim :KK70:
kız benimdetek tesellim gebeliğin ilk ayları bulantıdan kg verenler :KK70: bende onlrdan olurum belki diyorm :KK70:
allah nasip ederse hayırlısıyla tabi
evet koşu bandı çok ses yapıyor, sabah yapmak daha mantıklı arada akşamları da fırsatın oldukçs yaparsın , kızkardeşin iyi vermiş kiloları darısı bize. :)
canım ya inşallah ama bulantı berbat bişey , bişey yiyip içemezsin evet :) yine de bulantın olmasın normal şekilde verirsin inşallah :) bakalım ne olacak sana eşin diyor mu dikkat et yemene içmene diye
eşim arada diyo dikkat et alıyorsun kg sağlıgın için önemli diyor , kendi her zaman spor yapar çok dikkatli beslenir :) benim de dikkat etmem lazım hem kilo iyi bişey değil orantılı olmak gerek :)

evet koşu bandı çok ses yapıyor, sabah yapmak daha mantıklı arada akşamları da fırsatın oldukçs yaparsın , kızkardeşin iyi vermiş kiloları darısı bize. :)
canım ya inşallah ama bulantı berbat bişey , bişey yiyip içemezsin evet :) yine de bulantın olmasın normal şekilde verirsin inşallah :) bakalım ne olacak sana eşin diyor mu dikkat et yemene içmene diye
eşim arada diyo dikkat et alıyorsun kg sağlıgın için önemli diyor , kendi her zaman spor yapar çok dikkatli beslenir :) benim de dikkat etmem lazım hem kilo iyi bişey değil orantılı olmak gerek :)
yok pek demez ama bn kendim kg aldm dersem güler onaylar :D
bizimki spor ypmaz herşeydende yer ama hiç kg almaz aynı şeyleri ben yesem alıom :D
ama bazen diyorum söylese dahamı iyi olur diyorum ama bilmiyorum :D

İnşallahhh...Daha önce 2 kere kimyasal gebelik yaşadım bakalım nasıl bi sonuç alıcam
Bnm yine kimyasal oldu snrm
Canım ben yazmıştım gözden kaçırdın sanırım regl olmuştum 3 gün öncesinden :) yeni bat 5 şubat
Tam cnm yeni batlari kaydedecem ins

Canım sen tekrar gebelik testi yaptın mı idrar?içimden bir ses değerin yukselicek diyor..inşallah yanılmam..

bende merak ettim seni ne yaptın idrar testi falan yaptın mı tekrardan Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Test yapmadim bkizlar gerrk kalmadi snrm adet oldum
kızlar merhaba ben doktora gittim cumartesi günü özele.
bi kaç soru sordu işte adetin düzenlimi diye evet saat gibi tıkır tıkır dedim :KK70:
ağrı olurmu dedi adetliyken evet dedim iyi bişey ağrı olması dedi.
sağlıklı bi çifti anlatıyosunuz güzel dedi.
işte 8 ayda 3 kez kimyasal yaşadığımı sööledim bu iyi bişey hamile kalabiliyosun dedi.
eşimden sperm testi vs istemedi gerek yok gibi duruyo dedi. 3 kimyasalı duyunca :KK70:
ultrasonda baktı gayet güzel dedi aama sağ yumurtalıkta polikistik görünümü var dedi ilerlememesi lazım dıkkat et kg alma şekeri kes dedi.
adetmin 2. günüydü aç karnına gittim
tsh prolaktin androstenedion ve insülin direnci testleri istedi kan verdim.
3 günde çıkıyomuş bitanesi. o yüzden çarsamba gidip göstercem.
bakalım ne dicek
ilk defa doktora gittim :) bu konu için
Çok sevindim senin adına canım güzel seyelr soylrmis
Kızlar bu sabah test yaptım
masAllah cnm saglikla kucagina al ins

yok pek demez ama bn kendim kg aldm dersem güler onaylar :KK70:
bizimki spor ypmaz herşeydende yer ama hiç kg almaz aynı şeyleri ben yesem alıom :KK70:
ama bazen diyorum söylese dahamı iyi olur diyorum ama bilmiyorum :KK70:
evet kg mu aldım diyete mi başlasam dedğimde söyler e yani falan der :)
arada bir kıyafet dar geldiginde söyler dikkat et sağlık açısından da iyi degil kilo der, der de der:)
allahtan boyum uzun göstermiyorum ama göbegim var :(

evet kg mu aldım diyete mi başlasam dedğimde söyler e yani falan der :)
arada bir kıyafet dar geldiginde söyler dikkat et sağlık açısından da iyi degil kilo der, der de der:)
allahtan boyum uzun göstermiyorum ama göbegim var :KK43:
bendede göbek yok basen var :D :D
bi hamile kalsam kim kardashian gibi olcam :D :D :D ön ayrı arka yarı

bendede göbek yok basen var :KK70: :KK70:
bi hamile kalsam kim kardashian gibi olcam :KK70: :KK70: :KK70: ön ayrı arka yarı
:) onu eritmek için bi hareket var onu yapabilirsin, köşeli olan bi duvara sırtını dön bi o tarafa bi diğer tarafa vur 100 tane yap günde eritiyormuş. benim annem yapardı sporda ki hoca öyle söylemiş :) :)

:) onu eritmek için bi hareket var onu yapabilirsin, köşeli olan bi duvara sırtını dön bi o tarafa bi diğer tarafa vur 100 tane yap günde eritiyormuş. benim annem yapardı sporda ki hoca öyle söylemiş :) :)
eliptikte cok erityo bakalım gelsede başlaasam :D
bide çarsamba gelse doktor ne dicekbakalım

Back