batan mrsfreesia'nın malları bunlar =)

monicatak

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Mart 2008
5.876
8.387
723
şimdilik diğer dolaptan elime gelenler bunlar kızlar önümüzdeki günler komple bi temizik yapıcam, ayakkabı filan da ekliycem. hepsi tertemiz ve çoğu gerçekten hiç kullanılmamış. abiye elbisemi 290 a almıştım diğer topicte 180e almak isteyen arkadaşlar vardı şimdi tek tek ulaşamadım, be kez tamamen elimden çıksın diye düşürdüm fiyatını 1 kez abimin düğününde giydim.

Son düzenleyen: Moderatör:
kaşe kabanın farklı resimleri var mı ? önüne yazı gelince çok algılayamadım

birde beyaz trençkot için aynı sorularımı yeniliyorum canım ? durumu ve 38 bedene de uyar mı ?

birde beyaz trençkot için aynı sorularımı yeniliyorum canım ? durumu ve 38 bedene de uyar mı ?

çok teşekkür ederim canım

kaşe montu bi kış kullandım iç astarı sadece biraz pamuklanma yapmış gibi, onun dışında dış görüntüsünde hiçbir sorun yok, çok kaliteli %55yün inanılmaz sıcak tutuyo, 130a filan almıştım sanırım onu. krem trençkotu çok az giydim, 36 beden ama bana biraz bol gelmişti ben 36 beden giyiyorum 38 bedene tam oturur onda da hiçbir kusur yok

canım tşk ederim zahmet verdim,küçük kız kardeşime alacaktım ,attım resimleri beğendi fakat 38-40 bedenim gelmez abla ,gelse de kasar dedi..çok tşk ederim alıcıları var ise kaçırmasın

canım tşk ederim zahmet verdim,küçük kız kardeşime alacaktım ,attım resimleri beğendi fakat 38-40 bedenim gelmez abla ,gelse de kasar dedi..çok tşk ederim alıcıları var ise kaçırmasın

tamam canım hiç önemli değil ilk sen yazdığın için bekletiyordum diğer arkadaşa gönderiyorum o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…