batan mrsfreesia'nın malları bunlar =)

Canim ozelden yazmistim ama haberlesemedik tekrar , fiyatlari dusurdum yeni urunler de ekledim ilgilenirsen anlasiriz insallah

ben teşekkür ederim canım benim. ben de çok memnun kaldım hiçbir sorun yaşatmadın bana. çok mutlu oldum begendiğin için. güzel günlerde kullanmanı dilerim. yeni alışverişlerde görüşmek üzere..

Canim ozelden yazmistim ama haberlesemedik tekrar , fiyatlari dusurdum yeni urunler de ekledim ilgilenirsen anlasiriz insallah

kusura bakma canım okuduğumda acelem vardı başka birine de yazmıştım yine 5 dkda 1 mesaj olayına takıldım yazamadım o an. şimdi hemen bakıyorum ürünlerine senin de beğendiğin bir sey varsa söyle belki takas yaparız

Tamamdir canim ben de bakiyorum yeniden bit pazarinin mudavimi oldum zaten bu ara :))))

Memnuniyet topiği ve uyelerin profil bilgilerinden az cok fikir kazaniyosunuz satis yapan uye ile ilgili ... bir de zaten kapida odeme ile gonderiliyor kargolar parayi kurye aliyor saticinin hesabina aktariliyor...

kızlar satısı nnasıl yapıosunzkı
karsılıklı guven zorki

canım ptt ye gidip posta ceki hesabı alıyorsun, sonra müşteriye kapıda ödemeli ve kargo ücreti alıcıya ait olarak gönderiyorsun. gönderirken sana bir form doldurtuyorlar oraya alacağın bedeli ve hesap ceki numaranı yazıyorsun. kargo görevlisi parayı almadan ürünü alıcıya vermiyor zaten. sonra onlar tutarı senin posta ceki hesabına yatırıyor, ister ptt subeden, ister gönderdikleri karttan atm lerden paranı cekiyorsun.

ben henüz gidip çekemedim kimlikten dolayı ama bi sorunla karsılasağımı sanmıyorum, iki alıcı dönüş yapmadı sadece bilmyorum ulaştı mı ellerine görürlerse bu iletiyi bi mesaj atarlar inşallah.

kızlar bu kolyelerin elimde farklı farklı renklerde farklı taşlarla yapılmış farklı kesimlerde olanları var. fikir olsun diye bir tanesinin fotografını ekliyorum ilgilenen olursa diğerlerinde de ekliycem fotoğraf eklemek biraz uzun sürüyor çünkü

tatlım merhaba
kargo takip numarasını gönderebilir misin acaba:26:
çanta hala elime ulaşmadı da

kızlar ürünlere yeni yıl indirimi yapıyorum. ilgilendiğiniz bi sey varsa buraya yazın konusalım. mesaj kutusu dolu olabiliyo bazen ulaşmıyor diyenler oldu

tatlım merhaba
kargo takip numarasını gönderebilir misin acaba:26:
çanta hala elime ulaşmadı da

canımm sana çok mahçup oldum valla ya annem biraz hastaydı iki gündür çıkamadı kargo için. ben de kimliği bugün değiştirdim yıl sonu olduğu için bugünden itibaren yapılabiliyormuş kimlik işlemleri. iletiyi görünce bana hemen msj atar mısın. evden aldırıcam kargoları adres bilgini girmeye calısıyorum su an ama mahalle kısmında sizin mahalle görünmüyor. sms atmak istemedim gec saat diye

canimm tesekkur ederim kargoyu aldim bugun
hediye kupeler de cok sirin
hayirli satislar

kızlarr park pravo, taşlı, yeşil gece elbisesini 30'a düştüm

ve hanımlar diğer tüm ürünlerde de indirim var bilesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…