Levis çanta benim için küçük sanırım , onun için kalsın o . Elbise için başka resim de bekliyorum. :)
şimdilik diğer dolaptan elime gelenler bunlar kızlar önümüzdeki günler komple bi temizik yapıcam, ayakkabı filan da ekliycem. hepsi tertemiz ve çoğu gerçekten hiç kullanılmamış. abiye elbisemi 290 a almıştım diğer topicte 180e almak isteyen arkadaşlar vardı şimdi tek tek ulaşamadım, be kez tamamen elimden çıksın diye düşürdüm fiyatını 1 kez abimin düğününde giydim.Eki Görüntüle 891367 Eki Görüntüle 891368 Eki Görüntüle 891389 Eki Görüntüle 891390 Eki Görüntüle 891369 Eki Görüntüle 891370 Eki Görüntüle 891375 Eki Görüntüle 891376 Eki Görüntüle 891377 Eki Görüntüle 891380 Eki Görüntüle 891381 Eki Görüntüle 891382 Eki Görüntüle 891383 Eki Görüntüle 891384 Eki Görüntüle 891385 Eki Görüntüle 891386 Eki Görüntüle 891387 Eki Görüntüle 891388 Eki Görüntüle 891379 Eki Görüntüle 891378 Eki Görüntüle 891371 Eki Görüntüle 891372 Eki Görüntüle 891373 Eki Görüntüle 891374 Eki Görüntüle 891444 Eki Görüntüle 891446
Ilk resimdeki elbiseni yerinde olsam satmazdim
Çok hoş gerçekten:)
Birde merak ettim en sondaki ürün için bilgi vere bilirmisiniz, tam olarak nasıl tanımlaniyor?
yeni inci çamaşırı almak istiyorum. hangi şehirdesiniz?
Rica ederim tatlım, guzel ve yakıştıgi için diyemeden edemedim :)çok teşekkür ederim canımsondaki ürün derken silikonlu külotu diyorsun sanırım :)
alışveriş yapan hanımlar, geiken kargolarınız için özür dilerim, bugün 3.ye ptt merkez subesinden döndüm, ellerimde kocaman kutularla 3.ye gidiyorum. ben böyle bi sey görmedim deli gibi sıra ve vaktim yetmiyor sıra gelene kadar. bugün görevliden ria ettim paketleri oraya emanete bıraktım. yarın sabah erkenden gönderileriniz kargoya verilecek.
telefon bilgisi vermış olanlara bizzat mesajla bildiricem gönderi kodu ile birlikte içiniz rahat olsun
ben 3 gundur gidiyorum ve sistem yok deniyor, geri donuyorumgonderileri yapamiyorum bu yuzden ben...
sizde ayni sorun var mi?
evet canım var öyle bi durum. ilk iki gün zaten sıra bir türlü gelmedi çok yavaş çalısıyorlar sinir krizi geçiricektim en az 1.5 saat bekliyorum her seferinde. 3. gidişimde benim de sistemde sıkıntı varmış bekleyenlerden birinden duydum kutuları öyle bıraktım zaten zar zor ikna ettim. bir de ben posta hesabı açtırmaya calısıyorum kargoyu başka subeden de gönderebiliyomuşum ama hesabı açtıramayınca kargolar da kaldı. yalnızca merkez subeden açılıyormuş gişe işlemlerine girdiği için de en çok orada sıra oluyo. bugün abartısız 2 saat bekledim, o da birinden sıra fişi aldım ön numaralardan.
kargoları da yarın sabah gönderecekler. şaka gibi valla pişman oldum ptt'ye bulaştığıma. yurtiçi kargoya diyordum beterin beteri varmış
aynen öyle, sıkıntılar birebir...
ben 1 hafta boyunca hergün gittim ve sistem yok dedi her seferinde kargolayamadım,bu hafta bakalım ne olacak
ben yine evime yakın şubeye evden çıkarken bırakırım diye düşünüyodum bu kadar skıntı olacagını hiç düşünmemiştim. kargoları gelip evden de alıyomuş gerçi ptt ama o lanet hesabı açamadılar bi türlü. bi de çalısanları görüceksin tam dayaklıklar ya izledim bugün bi taraftan. kızın biri bir paket yollayacak 20-25 dk sürdü kıza zorla paket değiştirtti kutu bulamadı. 4 gündür bi sürü insanla tanıştım bekleme koltuklarında:) bakalım yarın nasıl bir ptt macerası bekliyor beni
canta satilmis simdi gordum pardon
aynen burdaki memur da feci gıcık ve alakasız,zordan çalıştığı aşikar o denli yani..
ptt kapıdan alır ama artı ücret alır yanılmıyorsam..
çok sorunlu cidden ptt..dert edindim bu hafta resmen,sinir olmam,soğukta gidip gelmeler de cabası
soğuk kısmını hiç sormaben bi de hastayım öksürüyorum üşütmüşüm valla helak oldum yollarda. bi sürü sey okudum forumlarda ptt kargo ile ilgili başka arızalar çıkmasa bari.
bi de hazır yakalaşmışken sorayım, daha önceden de satış yaptığın için bilirsin, bi yerde yazmışlar, ürünün fiyatını forma yazaken, ürün fiyatı+kargo bedeli+ek havale ücreti toplamının tutarı olarak mı yazıcam ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?